Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

HSV kapteinis: "Esmu apkaunots - tas ir smagākais zaudējums kluba vēsturē"

Agris Suveizda

HSV kapteinis: "Esmu apkaunots - tas ir smagākais zaudējums kluba vēsturē"
"Allianz Arena" tablo
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvētais HSV izpārdotu tribīņu priekšā Minhenē piedzīvoja šokējošu un apkaunojošu sagrāvi - 2:9. Hamburgas kluba vadība, treneri un spēlētāji, protams, bija ārkārtīgi neapmierināti par parādīto sniegumu un nespēja rast atbildi, kāpēc tika piedzīvota tik smaga sakāve.

"Bijām pārāk tālu no saviem pretspēlētājiem. Domājām, ka varēsim spēlēt, nevis cīnīties. Ielaidām ātrus vārtus, un tad "Bayern" patiesi ieskrējās. Bet nedrīkstam doties laukumā un spēlēt tā, kā nospēlējām. Esmu pilnībā satriekts. Nekad nebiju piedalījies kaut kā tādā. Bijām briesmīgi pilnīgi visos elementos. Katram spēlētājam ir jāpaskatās pašam uz sevi. Mums ir jāsavāc sevi rokās un jāatkopjas no šī mača. Cik es redzēju, ne reizi divcīņā [precīzāk, no angļu valodas - tackle] neatņēmām bumbu," ārkārtīgi sarūgtināts par komandas demonstrēto sniegumu bija Torstens Finks.

"Tam nav izskaidrojuma. Esmu apkaunots par sevi un komandu. Veids, kādā spēlējām, bija neticams. Bijām pārāk bikli un gandrīz nepārkāpām noteikumus. Jauka spēlēšana nekad nestrādā. Man ir žēl fanu un kluba. Tai ir jābūt smagākajai sakāvei Hamburgas vēsturē, un tam nav izskaidrojuma. Ir jāsaka, kā ir, bet tā nedrīkst turpināties. Mūsu pāreja aizsardzībā bija slikta. Tas bija šokējošs sniegums un sāpīgs ikvienam, kuram tas bija jānoskatās," tikpat satriekts bija HSV kapteinis Haiko Vestermans. "Kam tādam nav iespējams atrast izskaidrojumu. Kas tāds var notikt tikai vienreiz vai divreiz visas dzīves laikā. Esmu to reiz piedzīvojis kā spēlētājs, bet draudzības spēlē. Taču joprojām to atceros, jo tas bija tik slikti," sacīja sporta direktors Franks Arnesens.

"Bija svarīgi turpināt spēlēt tā, kā to darījām pēdējās nedēļās. Neviens vairs nevar reāli mums atņemt titulu, bet mums ir arī citi mērķi. Varējāt redzēt, ka futbolisti izbaudīja spēli, kustība un saspēle bija ļoti laba. Brīžiem spēlējām kā pēc mācību grāmatas, un tas ir tas, kas mums jāizdara otrdien [Čempionu līgas ceturtdaļfinālā]. Bet to noteikti nevarēsim izdarīt tādā pašā veidā. Otrdien būs pilnīgi cita spēle. "Juventus" ir viena no labākajām komandām Eiropā, ļoti agresīva un daudz skrien," priecīgs par demonstrēto sniegumu un savas spēles uzspiešanu pretiniekiem bija "Bayern" galvenais treneris Jups Hainkess.

"Nekad savā dzīvē nebijām domājuši, ka notiks kas tāds," patīkami šokēts par iznākumu bija "Bayern" sporta direktors Matiass Zammers. Protams, ar spēli apmierināts bija arī peruāņu uzbrucējs Klaudio Pisarro, kurš šosezon Bundeslīgā nebija guvis nevienus vārtus, bet Renē Adleru pārspēja uzreiz četras reizes: "Komanda un es bijām labā formā un spēlējām labi. Ilgu laiku nebiju spēlējis. Četri vārti ir brīnišķīgs iznākums. Vēlamies turpināt tā spēlēt. Tituls ir gandrīz kabatā, un tas ir svarīgi. Vienā turnīrā esam gandrīz sasnieguši mērķi, bet vēlamies vēl divas trofejas. Cerams, ka Frankfurtē to [čempionu titulu] nodrošināsim. "Bayern" ir augstākās klases komanda, un ceram, ka šosezon daudz ko izcīnīsim."

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...
FC Bayern München AG

  +5 [+] [-]

, 2013-03-31 11:38, pirms 11 gadiem
Njam,es iedomajos ka jutas Adlers

     [+] [-]

, 2013-03-31 11:40, pirms 11 gadiem
tas nav apkaunojums,ta ir piesmiešana viss augstakaja pakape.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-31 11:45, pirms 11 gadiem
Ieraksts veesturee, nekas vairaak. Lai nu kam, bet Dinamo faniem gan buutu jaasaprot, ka zaudeejums ir 0 punkti, vienalga, 0:1 vai 2:9, turklaat knapie zaudeejumi ir vissaapiigaakie. Zheel tikai, ka Minhenei taadi prieki.

     [+] [-]

, 2013-03-31 11:56, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Ieraksts veesturee, nekas vairaak. Lai nu kam, bet Dinamo faniem gan buutu jaasaprot, ka zaudeejums ir 0 punkti, vienalga, 0:1 vai 2:9, turklaat knapie zaudeejumi ir vissaapiigaakie. Zheel tikai, ka Minhenei taadi prieki.
Tas var iedragāt arī psiholoģiju un komandas pārliecību. 0:1 to neizdarītu

  -1 [+] [-]

, 2013-03-31 12:12, pirms 11 gadiem
M rakstīja: Ieraksts veesturee, nekas vairaak. Lai nu kam, bet Dinamo faniem gan buutu jaasaprot, ka zaudeejums ir 0 punkti, vienalga, 0:1 vai 2:9, turklaat knapie zaudeejumi ir vissaapiigaakie. Zheel tikai, ka Minhenei taadi prieki.
Jā, 0-1 ir vissāpīgākie, bet 2-9 iedragā ne tikai psiholoģiju, bet arī pašcieņu

Turklāt nākamajā spēlē pret Bayern tas var arī emocionāli nospēlēt, jo HSV zemapziņā sēdīsies, ka Bayern iepriekšējā spēlē viņus sagrāva ar 9-2

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 13:22, pirms 11 gadiem
neviena dzeltena un sarkana kartina netika nopelnita,izskatas ka Hamburgeriesi bija paredusies desinas sadzerusies vecu alu ka nevareja pacinities agresivak aizsardziba,viniem vajadzetu nokauneties lidzjuteju prieksa

     [+] [-]

, 2013-03-31 14:48, pirms 11 gadiem
vlverners rakstīja: neviena dzeltena un sarkana kartina netika nopelnita,izskatas ka Hamburgeriesi bija paredusies desinas sadzerusies vecu alu ka nevareja pacinities agresivak aizsardziba,viniem vajadzetu nokauneties lidzjuteju prieksa
Vinji jau arii ir nokauneejushies....
Haiko Vestermans:" Esmu apkaunots par sevi un komandu."
V

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 15:22, pirms 11 gadiem
Pie 0-3 izslēdzu TV ,bet nu nekādi neticēju,ka spēle varētu beigties ar tādu rezultātu.Žēl Adlera,labs vārtsargs.Par ko tādas ciešanas? Jā bundeslīga.Ja Latvijas virslīgā uzpeldētu tads rezultāts,tad nolicēju sarastos vairāk kā sunim blusas.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 15:53, pirms 11 gadiem
Ko tad super, kūper rezultatīvais spēlētājs Rudnev neizteicās? Vēl vācu valodu nav iemācījies, vai mikrafonu "lielajam talantam"neviens nedeva?

     [+] [-]

, 2013-03-31 21:43, pirms 11 gadiem
Vislabākais, ko šajā brīdī izdarīt - uzvarēt Bayern ar rezultātu vismaz ar 4 vai 3:0. Ar to pietiks, nevajag nemaz 9-ņus