Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Sulšērs: "Neuzskatu, ka spēļu apturēšana ir pareizais risinājums''

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Sulšērs: "Neuzskatu, ka spēļu apturēšana ir pareizais risinājums''
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: AP/Scanpix

Mančesteras "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs izteicis savu viedokli par iespējamo pārtraukumu Premjerlīgā. Iemesls šādam pārtraukumam ir Covid-19 pozitīvo gadījumu skaita pieaugums futbolistu un personāla vidū.

Premjerlīga ziņoja, ka pēdējā testēšanas reizē 18 personām esot konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Šis ir lielākais gadījumu skaits, kāds ir fiksēts šajā sezonā. Iepriekš lielākais fiksētais pozitīvo gadījumu skaits bija 16 (laika posmā no 9. novembra līdz 15. novembrim). Arī šī vakara spēle, kurā tiksies ''Tottenham'' ar "Fulham", ir apdraudēta tieši vīrusa gadījumu pieauguma dēļ Londonas rietumdaļā. Pirmdien jau tika atcelts Mančesteras "City" duelis pret ''Everton". Liverpūlieši gan pieprasīja turnīra vadībai veikt izmeklēšanu pretinieku nometnē, protestējot pret to, ka spēle nenotika.

"Es nevaru saskatīt nekādus ieguvumus, ja sezona tiks pārtraukta. Domāju, ka spēlētāji ir ļoti labi ievērojuši visus noteikumus. Protokola ievērošana ir viena no ikdienas sastāvdaļām," izteicās "United" galvenais treneris Sulšērs. "Bet kad mēs spēlēsim? Visi zinām, ka šis ir ļoti sarežģīts gads, tomēr neuzskatu, ka spēļu apturēšana ir pareizais risinājums, kas varētu uzlabot situāciju. Saprotam, ka šī ir nestandarta situācija. Valda uztraukums, kad dzirdi, ka pozitīvo gadījumu skaits palielinās. Visi ir satraukti," turpināja Sulšērs.

Savukārt "West Brom" galvenais treneris Sems Elerdaiss sacīja, ka veselība ir svarīgāka par visu pārējo, norādot, ka pārtraukums būtu pareizākais risinājums. "Man ir 66 gadi, nevēlos saslimt ar Covid-19. Esmu satraucies gan par savu veselību, gan futbolu kopumā," turpināja Elerdaiss.

Nākamās spēles Premjerlīgā ir plānotas jau šovakar – minētais "Tottenham" mačs pret "Fulham", kā arī "Newcastle" pret "Liverpool".

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/football/...