Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RTU/"Robežsardze" trīs setos tiek galā ar Limbažiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RTU/"Robežsardze" trīs setos tiek galā ar Limbažiem
RTU/Robežsardze galvenais treneris Raimonds Vilde. Foto: Gertrud Alatare

LETA. Rīgas RTU/"Robežsardze" trešdien "Credit24" meistarlīgas spēlē Limbažos pret "Limbaži"/MSĢ komandu svinēja otro panākumu sezonā. RTU/"Robežsardze" apspēlēja Limbažu vienību ar 3-0 (25:22, 25:21, 25:17).

Rīdziniekiem 15 punktus guva Aleksandrs Avdejevs, pa 12 punktiem Vitālijam Cinnem un Andrejam Zavorotnijam, kurš izpildīja trīs netveramas serves un četrreiz bloķēja pretiniekus. Pretinieku komandas uzbrukuma līderis Kristaps Šmits sarūpēja 13 punktus.

Turnīra tabulā vadībā ar 13 punktiem sešos mačos ir Sāmsalas volejbolisti. Jēkabpils "Lūši" ar astoņiem punktiem četrās spēlēs ir piektie, bet Rīgas RTU/"Robežsardze" tikpat punktus sakrājusi sešās spēlēs un ieņem sesto vietu, apsteidzot "Biolars"/"Jelgava" ar sešiem punktiem piecos mačos. "Limbaži"/MSĢ uzvaras priekus piecos mačos šosezon vēl nav izjutuši un ar vienu punktu ieņem devīto vietu deviņu klubu konkurencē. Avo Kēla vadītajai un Kristapa Platača pārstāvētajai "Parnu" ir deviņi punkti piecās spēlēs un ceturtā vieta turnīra tabulā.

Šosezon līgā spēlē deviņas komandas, no kurām četras pārstāv Latviju, bet piecas - Igauniju. Latvijas krāsas pārstāv Rīgas RTU/"Robežsardze", "Jēkabpils Lūši", "Limbaži"/MSĢ un "Biolars"/"Jelgava", bet Igaunijas - Tartu "BigBank", "Saaremaa", "Parnu", kā arī divi Tallinas klubi - "Selver" un "TalTech".

Iepriekšējā sezonā titula mačā finālčetrinieka sacensību uzņēmēja un pamatturnīra uzvarētāja Tartu "BigBank" piecos setos spraigā cīņā uzvarēja iepriekšējās sezonas čempionus "Saaremaa".

Augstāko vietu no Latvijas klubiem izcīnīja RTU/"Robežsardze", kas cīņā par bronzas medaļām trīs setos zaudēja Kēla vadītajai "Parnu".