Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Torpedo'' ceturtā uzvara pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Torpedo'' ceturtā uzvara pēc kārtas
''Torpedo'' hokejisti atzīmē vārtu guvumu
Foto: hctorpedo.ru

Šovakar ceturto uzvaru pēc kārtas guvis Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'', kas savā laukumā regulārās sezonas ietvaros ar 3:1 pieveica Minskas ''Dinamo''. Pateicoties panākumam un trīs punktiem, ''Torpedo'' pacēlies uz 4. vietu Rietumu konferencē.

Principiālajā spēlē starp Tarasova divīzijas komandām rezultātu 13. minūtē, gūstot savus ceturtos vārtus sezonā, bet izceļoties pēc 11 spēļu pārtraukuma, atklāja uzbrucējs Iļja Krikunovs, pielabojot partnera metienu no zilās līnijas.

''Torpedo'' pārsvaru dubultoja 31. minūtē, kad rezultativitātes punktus ceturto spēli pēc kārtas nopelnīja zviedru uzbrucējs Martins Tērnbergs. Viņam gan piepalīdzēja rikošets no sāncenšu puses. Otrās trešdaļas izskaņā sakāvās Krikunovs un ''Dinamo'' kanādiešu uzbrucējs Čārlzs Linglets.

Uzvarēja viesu pārstāvis, un 42. minūtē viņa tautietis Daniels Korso atgrieza intrigu - pēc videoatkārtojuma apskatīšanas tiesneši ieskaitīja vārtus un pārtrauca minskiešu sauso sēriju pret ''Torpedo''. Sezonas pirmajā duelī baltkrievu vārtsargs Vitālijs Kovaļs pret tautiešiem palika nepārspēts (3:0). Kopumā viņa sērija bija 101 un četras sekundes gara.

Minskas klubam tas gan nepalīdzēja izglābties - pēc nepilnām piecām minūtēm Aleksejs Ugarovs atjaunoja divu vārtu handikapu mājiniekiem. Tieši ar rezultātu 3:1 ''Torpedo'' labā noslēdzās spēle, lai gan mača izskaņā ''Dinamo'' nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

''Dinamo'' pēc četru uzvaru sērijas otrais zaudējums pēc kārtas. Taču tas netraucē ar 35 punktiem 20 spēlēs saglabāt 2. vietu rietumos. Savukārt ''Torpedo'', pateicoties uzvarai, tagad ar 31 punktu 19 spēlēs pacēlusies uz 4. vietu konferencē, apsteidzot Čerepovecas ''Severstal''. Jāmin gan, ka konkurentiem trīs spēles rezervē.

  +6 [+] [-]

, 2011-10-30 17:30, pirms 12 gadiem
Skiet , ka TORPEDO shogad iet uz PO...

  +8 [+] [-]

, 2011-10-30 17:50, pirms 12 gadiem
jancis105 rakstīja: Skiet , ka TORPEDO shogad iet uz PO...
Iet,iet.Bet Rīgai ir jāizstumj Spartak vai Atlant.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-30 18:47, pirms 12 gadiem
neoxeo rakstīja: Iet,iet.Bet Rīgai ir jāizstumj Spartak vai Atlant.
Ar Spartak RD tiešām varētu pacīnīties par vietu Play Off, bet vai to pašu varēs arī ar Atlant es atļaujos apšaubīt.

     [+] [-]

, 2011-10-30 19:09, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ar Spartak RD tiešām varētu pacīnīties par vietu Play Off, bet vai to pašu varēs arī ar Atlant es atļaujos apšaubīt.
Tu saki? :O

  -3 [+] [-]

, 2011-10-30 19:25, pirms 12 gadiem
ja jau runājam kuru izstums,tad es liktu uz acsk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja