Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Berlīnes ''Alba'' iekļūst Eirokausa ''Top 8'', latviešu pārstāvētajam ''Lietkabelis'' sagrāve Čempionu līgā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Berlīnes ''Alba'' iekļūst Eirokausa ''Top 8'', latviešu pārstāvētajam ''Lietkabelis'' sagrāve Čempionu līgā
Jons Mačulis (AEK) cīņā zem ''Lietkabelis'' groza. Foto: http://www.championsleague.basketball/

ULEB Eirokausa turnīrā iekļūšanu labāko astotniekā nodrošinājusi Berlīnes ''Alba'' komanda, kas ar 75:61 pieveica ''AS Monaco'' vienību. FIBA Čempionu līgā tikmēr sagrāvi piedzīvojusi Paņevežas ''Lietkabelis'' komanda, ar 65:84 piekāpjoties Atēnu AEK.

FIBA Čempionu līga

Bez Dāvja Lejasmeiera sastāvā sakāvi piedzīvojusi Paņevežas ''Lietkabelis'' vienība, kas piedzīvojusi zaudējumu C apakšgrupas līdervienībai Atēnu AEK ar 65:84. ''Lietkabelis'', kuras viens no trenera asistentiem ir latviešu speciālists Sandis Buškevics, jau zaudējusi cerības iekļūt astotdaļfinālā. Citā C apakšgrupas spēlē Čehijas klubs ''CEZ Nymburk'' Spānijas ACB līgas pārstāves ''Montakit Fuenlabrada'' grozā sabēra veselus 104 punktus, uzvarot ar 104:87.

Par basketbola kluba ''Ventspils'' sekmēm šovakar Čempionu līgas mačā Ņižņijnovgorodā jau ziņojām, bet otrā A grupas spēlē šovakar grupas līdervienība ''UCAM Murcia'' pārliecinoši ar 73:47 pievieca pēdējās vietas īpašnieci ''MHP Riesen''.

Spēles 29. janvārī

Gr.SpēleRezultāts
ANizhny Novgorod - Ventspils82:73
AUCAM Murcia - MHP Riesen73:47
BTelekom Baskets Bonn - UNET Holon91:83
CLietkabelis - AEK65:84
CCEZ Nymburk - Montakit Fuenlabrada104:87
CTelenet Giants Antwerp - JDA Dijon67:63
DBesiktas Sompo Japan - Filou Oostende80:71
DSIG Strasbourg - Segafredo Virtus Bologna83:80

ULEB Eirokauss

Eirokausa turnīrā risinās cīņas par iekļūšanu labāko astoņu komandu pulkā. Šodien šādu sasniegumu sev nodrošināja E grupsa līdervienība Berlīnes ''Alba'', kas ar 75:61 pieveica ''AS Monaco'' komandu. Berlīnieši ieguva visai komfortablu pārsvaru jau pirmajā ceturtdaļā un noveda spēli līdz drošai uzvarai. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 19 punktiem bija lietuvietis Roks Giedraitis.

Tikmēr G apakšgrupas spēlē cerības kvalificēties nākamajai kārtai zaudēja Belgradas ''Crvena Zvezda'', kas spraigā galotnē ar 71:72 piekāpās Limožas CSP. Francijas komanda jau pirms spēles bija zaudējusi cerības tikt Top8. Limožai uzvaru atnesa Žonatana Rusela precīzais divpunktu metiens 14 sekundes līdz spēles beigām.

Spēles 29. janvārī

Gr.SpēleRezultāts
EAS Monaco - Alba Berlin61:75
GLimoges CSP - Crvena Zvezda MTS Belgrade72:71

Izmantotie resursi:
Basketball Champions League 2018-19
7DAYS EuroCup - Welcome to 7DAYS EuroCup

     [+] [-]

, 2019-01-30 00:22, pirms 5 gadiem
Autor, Tev kļūda, ka Monaco jau zaudējis izredzes iekļūt top 8. Šīs izredzes nezudīs arī pēc šodienas spēles starp Partizan-Rytas.