Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Nekas nav beidzies, priekšā izšķirošās cīņas Latvijā"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Nekas nav beidzies, priekšā izšķirošās cīņas Latvijā"
Foto: fotodiena.lt

Pēc uzvaras pār "Šiauliai" un bronzas medaļu iegūšanas Baltijas Basketbola līgā (BBL) Rīgas VEF komandas galvenais treneris Ramūns Butauts izteica komplimentus Šauļu komandai, kā arī norādīja - komandai laika atpūtai nav, jo pavisam drīz jau atsāksies izšķirošās cīņas Latvijā.

"Zaudējām šodien spēcīgai komandai, ļoti labi nospēlēja Kavaļausks, viņš ir malacis," rīdziniekus uzteica "Šiauliai" galvenais treneris Antans Sireika. "Mums šī bija jau ceturtā spēle nedēļas laikā, bet tāds ir organizatoru veidotais kalendārs, un ar to jāsamierinās. Pietika spēka nepilnām divām ceturtdaļām. Tai pašā laikā negribu noliegt arī VEF meistarību un spēku."

Rīdzinieku rezultatīvākais vīrs Antans Kavaļausks guva 24 punktus, bet pēc spēles bija priecīgs par panākumu: "Šauļiem ir stipra komanda, viņi spēles sākumā meta ar labu precizitāti, īpaši 9. numurs [Darjuss Gveždausks]. Tuvojoties puslaikam, beidzot uzņēmām ritmu, izvirzījāmies vadībā un vairs neatlaidām. Kristaps Janičenoks ir mūsu kapteinis, viņš ir emocionālais līderis - ja spēle iet viņam, tad arī pārējai komandai. Esmu priecīgs par iegūto divriteni, nekad iepriekš neesmu saņēmis nekādas individuālās balvas vai MVP."

Priecīgs par uzvaru bija arī Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts, taču norādīja, ka pavisam drīz jau priekšā atkal svarīgas spēles: "Apsveicu Šauļu komandu ar labi aizvadītu sezonu Baltijas līgā, viņi spēlē skaistu basketbolu. Tāpat apsveicu arī visus mūsu līdzjutējus ar uzvaru un veiksmīgām sezonas beigām šajā turnīrā. Mums gan nekas vēl nav beidzies, tagad jāturpina gatavoties izšķirošajām spēlēm Latvijas čempionātā."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-29 22:41, pirms 12 gadiem
VEF fans rakstīja: Ja VEFs nepaņems Latvijas zeltu, tad Butautam jālido ārā...
tas nav iespējams

  -1 [+] [-]

, 2012-04-30 00:18, pirms 12 gadiem
Latvijas čempionātā.;D
;D
Man piemeram kadreiz likās,ka Latvijas čempions ir kaut kas,tagad tas man ir kā spļāviens jūra