Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, esam uzlabojuši sniegumu aizsardzībā"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Gvardiola: "Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, esam uzlabojuši sniegumu aizsardzībā"
Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola. Foto: Empicsport/Scanpix

Mančestras "City" Anglijas Premjerlīgas 20. kārtā izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār "West Bromwich" ar rezultātu 5:0. Par savas komandas pašreizējo situāciju un sniegumu šajā sezonā viedokli pauda Peps Gvardiola.

"Domāju, ka esam kļuvuši labāki, salīdzinot ar sezonas sākumu. Daudz komfortablāk jūtamies laukumā, kontrolējam spēli vairākos rādītājos. Pirms tam bija problēmas ar tiem spēlētājiem, kuriem nācās izlaist vairākus mačus Covid-19 dēļ. Vajadzēja laiku, lai atgūtu stabilu fizisko formu," par vīrusa ietekmi uz sezonas sākumu sacīja Gvardiola.

"Futbols sastāv no daudziem sīkumiem, kuriem jāpievērš liela uzmanība. Nevajag pārdzīvot par to, ja nav izdevies sasniegt ideālus rezultātus šīs dīvainās situācijas dēļ. Savukārt, ja tiek gūti panākumi, tad jāsaglabā miers un jādomā par nākamo maču. Manuprāt, šajā sezonā šī ir vislabākā pieeja," turpināja "City" stūrmanis. "Aizsargi vairs nepieļauj tās kļūdas, kas bija iepriekšējā sezonā. Saskārāmies ar vairākām problēmām, tomēr esam tās novērsuši," par uzlabojumiem sacīja treneris.

Mančestras "City" šobrīd atrodas Premjerlīgas pirmajā vietā, 19 spēlēs izcīnot 41 punktu. Tuvākās sekotājas ir Mančestras "United" un "Leicester", kas atpaliek attiecīgi par vienu un diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.manchestereveningnews.c...