Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: K.Vecvagars par VEF, Jasikēviča padomiem un savainojumiem

"VEF Rīga" aizsargs Kaspars Vecvagars decembrī atgriezās laukumā pēc vairāk nekā gada pārtraukuma. Sarunā ar Andreju Siliņu basketbolists stāsta par aktuālo sezonu Latvijas čempionātā un VTB līgā, atklāj savu pirmsspēles rutīnu, atceras padomus no Šarūna Jasikēviča, ar ko paspēja kopā nospēlēt vienu sezonu, kā arī pavadīto laiku Lietuvā un Eirolīgas klubā Kauņas "Žalgiris". Kaspars 2015. gadā bija Latvijas valstsvienības sastāvā Eiropas čempionātā, taču pagaidām spilgtākās atmiņas esot sagādājuši starti jaunatnes izlasēs.

Sarunas ilgums: 60 minūtes

, 2018-01-29 22:57, pirms 6 gadiem
Laba intervija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Išmaels El-Amins. Foto: Dāvis Lejasmeiers
2

Kurzemes kaujā pietiek ar trīs spēlēm: "Ventspils" saņem LBL bronzu

Ar bronzas godalgām savos kaklos šo basketbola sezonu noslēguši "Ventspils" basketbolisti, kuri ar 88:77 arī trešajā mazā fināla sērijas spēlē pārspēja "Liepāju". Tādējādi "Ventspils" vienība kādu no Latvijas čempionāta godalgām ieguvusi jau 27. gadu pēc kārtas.
Džordi Hanters. Foto: Andris Grīnbergs
13

Zeļļi izlaiž nagus un ieķeras zelta sērijā, gūstot pirmo uzvaru

Latvijas basketbola līgas finālsērijas trešajā spēlē "Rīgas Zeļļi" ar rezultātu 70:64 uzveica valsts čempionvienību "VEF Rīga", spējot gūt savu pirmo uzvaru finālsērijas gaitā (1-2). Savu līdera statusu apliecināja Aizeja Ozborns, sakrājot 18 punktus.
Ojārs Bērziņš cīņā ar Tomu Vasiļjeviču. Foto: Ģirts Gertsons
6

"Ventspils" iemet 36 soda metienus un aizved no Liepājas otro uzvaru

Vienas uzvaras attālumā no Latvijas čempionāta bronzas godalgu iegūšanas nonākuši "Ventspils" basketbolisti, kuri, pateicoties Artūra Ausēja 30 gūtajiem punktiem, ar 83:76 Kurzemes derbijā apspēlēja "Liepāju".