Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Ātro un vieglo vārtu dēļ zaudējām realitātes sajūtu"

Agris Suveizda

Ābols: "Ātro un vieglo vārtu dēļ zaudējām realitātes sajūtu"
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" otrajā Latvijas Dzelzceļa kausa spēlē pagarinājumā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pret Kazaņas "Ak Bars" (2:3). Rīdzinieki ātri guva divus vārtus (2:0), taču pārsvaru noturēt neizdevās. Komandas galvenais treneris Artis Ābols uzskata, ka ātrie un pārāk vieglie vārti lika hokejistiem zaudēt realitātes sajūtu.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols: "Mums iznāca interesanta spēle. Pirmajā trešdaļā ātrie un vieglie vārti mums nedaudz izsita pamatu zem kājām. Nedaudz pazuda realitātes sajūta, un domājām, ka viss turpināsies tikpat viegli, kā tas bija pirmajā trešdaļā. Pāris sliktas maiņas, kaut kur nekocentrēšanās, slikti lēmumi. Pretinieks mūs vienreiz iespieda zonā, otrreiz, trešoreiz. Mums pilnībā pazuda spēle, un loģiski, ka pretinieks ieguva iniciatīvu."

"Nebija daudz jāgaida - ar vai bez mūsu palīdzības, bet rezultāts kļuva neizšķirts. Ilgi mēģinājām atgriezties spēlē, jo, šādi zaudējot spēli, dažkārt nemaz nav iespējams atgriezties. Labā ziņa, ka trešās trešdaļas izskaņā, spēlējot trīs maiņās, otro dienu pēc kārtas iespiedām Kazaņu tās zonā. Cik bija - četri pieci momenti, kad bija jāmet iekšā un kurus nerealizējām? Mūsu kļūda papildlaikā, un zaudējums," Ābols turpināja. "Hosa? Bloķēja metienu un guva savainojumu."

"Domāju, ka līdzjutējiem spēle bija diezgan interesanta. Pirmajā trešdaļā pieļāvām divas kļūdas un ielaidām divus vārtus. Uzskatu, ka mums pašiem bija iespējas gūt vārtus, bet neizdevās. Varbūt pietrūka spēlētāju, kas aizbraukuši uz izlasēm. Otrajā trešdaļā izlabojām kādas kļūdas un guvām divus vārtus. Trešā trešdaļa sanāca diezgan saspringta, bet uzvarētājs noskaidrojās pagarinājumā," teica "Ak Bars" galvenais treneris Mihails Saramotins.

  +4 [+] [-]

, 2013-08-28 01:07, pirms 11 gadiem
Es joprojām sevišķi nesaprotu, kālab jāliek tādi spēlētāji kā Hossa un Indrašis mazākumā. Ir citi kam aizsardzība vairāk padodas, turklāt šādi, acīmredzot, var pazaudēt tos, kas veido rezultātu.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-28 08:16, pirms 11 gadiem
Pilnīgi piekrītu iepriekšējam rakstītājam-biju pārsteigts par to jau iepriekšējās spēlēs.

     [+] [-]

, 2013-08-28 08:35, pirms 11 gadiem
Nevajadzīgais Džeriņa noraidījums noveda pie Hosas savainojuma.

     [+] [-]

, 2013-08-28 09:02, pirms 11 gadiem
Gan jau līdz "Cerību" kausam sajūtas atgriezīsies un viss būs labi!

     [+] [-]

, 2013-08-28 09:39, pirms 11 gadiem
1. periodu skatoties, skita, ka beidzot bus normala sezona, bet ne - vecais labais Dinamo ir atpakal ar pasmaju aizsargiem ''virsotnee'' . Krisjanim karjera beidzas jau izlases sastava, kad pielava nepiedodamas kludas par Dulevski nemaz nerunasim. Paskataties kaa spele Robinsons, kuram vel ir ''jaadaptejas'' bez vina visas parbaudes speles butu vel pa vienai ripai vartos.
Un kapec ir jaliek pensionars Nizivijs viena maina ar Vilsonu? Vilsons ir atrs, bet Nizivijs ir lens, tas jau rada nesaskanas. Ieliktu Kailo kopa ar Robi un Miku butu vismaz maina uz ko butu prieks skatities.
Un vairakums ir sausmigs!!! Visas komandas vairakuma izdara vairak metienu neka spelejot vienados sastavos, bet RD labak paslidina ripu pa perimetru un padod vartsargam atpakal + laiz atkal Krisjani laukuma, kuram metiens ir tads pats kaa sieviesu ligas speletajai.
Nav ko teikt... diemzel izskatas, ka si sezona neatskirsies no pagajusas, bet vismaz vartsargu linija ir palikusi labaka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-28 12:33, pirms 11 gadiem
"...teica "Ak Bars" galvenais treneris Mihails Saramotins."

galvenais ir Belovs, kura nebija