Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs apstiprina nodomu beigt karjeru: "Aizeju, kamēr esmu labākais"

Agris Suveizda

Fjūrijs apstiprina nodomu beigt karjeru: "Aizeju, kamēr esmu labākais"
Taisons Fjūrijs ar sievu. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--BBC. Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs sarunā ar žurnālistu Pīrsu Morganu telekanāla "TalkTV" raidījumā atkārtoti uzsvēra, ka ir noslēdzis profesionāla boksera karjeru.

33 gadus vecais bokseris jau pirms nesenās cīņas, kurā uzvarēja Dilienu Vaitu un nosargāja savu Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā, norādīja, ka tā būs viņa pēdējā cīņa karjerā. Sarunā ar Pīrsu Fjūrijs uzsvēra, ka ir pienācis laiks pamest boksu un vairāk pavadīt laiku ar ģimeni.

"Esmu laimīgs un esmu vesels. Man joprojām ir smadzenes, varu runāt. Man ir sieva, seši bērni un daudz jostu," teica bokseris. "Man ir daudz naudas un arī slava. Kāpēc vēl man tas ir jādara?"

Fjūrijs sarunā ar žurnālistu uzsvēra boksa bīstamību un to, ka viens nepareizs sitiens var mainīt visu dzīvi, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc bokseris vēlās noslēgt karjeru, kamēr ir pasaules čempions. "Aizeju, kamēr esmu labākais," savu aiziešanu komentēja Fjūrijs. "Esmu nepārspēts un tikai otrais bokseris, kurš beidz karjeru kā nepārspēts smagsvaru čempions. Esmu apmierināts ar to, ko esmu paveicis."

33 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 32 cīņās, no kurām 23 noslēgušās ar nokautu, un reizi cīnījies neizšķirti.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2022-04-28 14:02, pirms 2 gadiem
Ceru vēl viņu redzēt ringā

     [+] [-]

, 2022-04-28 14:08, pirms 2 gadiem
Tak Anthony ierunāsies un viņš būs atpakaļ ringā. Cerams AJ paņems revanšā Usiku, savādāk Usiks ir ņirgāšanās par smagsvariem - stabils krūzers uzvar smagsvaros, tā nevajadzētu būt. Domāju tas pats Vailders varētu Usiku labāk pārmācīt un arī AJ viņš varētu vinēt, bet Fjūrijs tomēr cepuri nost, ir neuzvarams. Es pat teiktu viens no labākajiem kāds ir bijis

  +3 [+] [-]

, 2022-04-28 15:03, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Ceru vēl viņu redzēt ringā
Tak redzēsi. Šitās "aiziešanas" mūsdienas sportā neko nenozīmē, tikai uzmanību pievērš

  -4 [+] [-]

, 2022-04-28 15:55, pirms 2 gadiem
Nomīza no Usika, Usiks viņu izdancinātu 5 raundos un noliktu apgulties.

     [+] [-]

, 2022-04-28 16:12, pirms 2 gadiem
ja bokseris sāk runāt par bailēm tikt savainotam tad laiks iet prom
Usiks iet pēc undisputed?
starp citu kas ar Briedi?

     [+] [-]

, 2022-04-28 16:13, pirms 2 gadiem
Kaut kā IBF, WBA un WBO jostas pietrūkst, kuras pašlaik ir Usikam, lai tā teiktu.

     [+] [-]

, 2022-04-28 17:00, pirms 2 gadiem
Ja nu Usiks vinnēs, var gadīties, ka Fjūrijs vairs neboksēs. Usiks viņam nav ineresants. Ja Džošua vinnēs, 100 punkti, ka būs cīņa.

     [+] [-]

, 2022-04-28 17:30, pirms 2 gadiem
EKSPERTU CENTRS rakstīja: Nomīza no Usika, Usiks viņu izdancinātu 5 raundos un noliktu apgulties.
Kad sapņo ,aizver acis!

     [+] [-]

, 2022-04-28 17:38, pirms 2 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Ceru vēl viņu redzēt ringā
Viņa sieva pati pēc cīņas pieminēja, ka jostu apvienošana varētu atvilināt viņu atpakaļ, bet kā jau te minēja, visticamāk tikai pret AJ.
Otra cīņa diez gan droša izskatās pret Ngannou, bet tur viss pagaidām atkarīgs no UFC un jaunā līguma. Vienīgā problēma, diez vai tā skaitītos oficiāla cīņa.

     [+] [-]

, 2022-04-28 18:36, pirms 2 gadiem
blah rakstīja: Viņa sieva pati pēc cīņas pieminēja, ka jostu apvienošana varētu atvilināt viņu atpakaļ, bet kā jau te minēja, visticamāk tikai pret AJ.
Otra cīņa diez gan droša izskatās pret Ngannou, bet tur viss pagaidām atkarīgs no UFC un jaunā līguma. Vienīgā problēma, diez vai tā skaitītos oficiāla cīņa.
Ja nezini par ko runā, tad nekomentē. Nekas tur no UFC nav atkarīgs.

     [+] [-]

, 2022-04-28 18:54, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Tak Anthony ierunāsies un viņš būs atpakaļ ringā. Cerams AJ paņems revanšā Usiku, savādāk Usiks ir ņirgāšanās par smagsvariem - stabils krūzers uzvar smagsvaros, tā nevajadzētu būt. Domāju tas pats Vailders varētu Usiku labāk pārmācīt un arī AJ viņš varētu vinēt, bet Fjūrijs tomēr cepuri nost, ir neuzvarams. Es pat teiktu viens no labākajiem kāds ir bijis
Kāpēc Usiks ir vainīgs, ka smagsvaru divīzija, neskaitot pāris indivīdus, ir miskaste, jau nez cik gadus? Kāds vēl tev Vailders ākst? Vailders var turpināt Zamerikā sist hotdogu tirgotājus un bomžus.

     [+] [-]

, 2022-04-28 19:52, pirms 2 gadiem
Rin rakstīja: ja bokseris sāk runāt par bailēm tikt savainotam tad laiks iet prom
Usiks iet pēc undisputed?
starp citu kas ar Briedi?
šķiet, ka pagaidām vēl nav noteikts jauns datums pārceltajai cīņai:

https://sportacentrs.com/bokss/mair...