Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Vai Rēdlihs un Sprukts izslēgs vēl vienu smagsvaru?

Unibet.com
Unibet.com

Vai Rēdlihs un Sprukts izslēgs vēl vienu smagsvaru?
Jānis Sprukts
Foto: hclokomotiv.ru

Šodien 17:00 Jaroslavļā sāksies hokeja mačs starp vietējo "Lokomotiv" un Sanktpēterburgas SKA, un teorētiski iespējams, ka sērija noslēgsies jau šajā spēlē, jo "Lokomotiv" pagaidām vadībā ar 3:2.

Pēc palikšanas astotajā vietā Rietumu konferencē regulārajā sezonā "Lokomotiv" pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā sagādāja pamatīgu cīņu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Dynamo". Tik pamatīgu, ka regulārās sezonas čempioni zaudēja ar 3:4 un bija spiesti sezonu noslēgt daudz ātrāk nekā gaidīts.

Savukārt Miķelis Rēdlihs un Jānis Sprukts kopā ar "Lokomotiv" iesoļoja nākamajā kārtā, kur viņus sagaidīja vēl viens KHL superklubs - Sanktpēterburgas SKA. Tiesa, arī SKA klājas grūti, tā divreiz nokļuvusi iedzinējos, un, lai arī ceturtajā spēlē sagrāva Jaroslavļu ar 6:1, aizvakar piedzīvotais zaudējums nozīmē, ka SKA ir izkrišanas priekšā - sērijā rezultāts 3:2 "Lokomotiv" labā.

"Lokomotiv" panākumi darījuši piesardzīgus arī bukmeikerus, kuri SKA uzvaru novērtējuši ar samērā augsto koeficentu 2,30. Savukārt mājinieku uzvara šodien un triumfs sērijā novērtēts ar koeficentu 2,75. Tiek paredzēta mazrezultatīva spēle - "Under 5,5" ar ļoti zemo koeficentu 1,32, taču nevajadzētu aizmirst, kā "Lokomotiv" spēj izslēgt savus pretiniekus. Pret Znaroka "Dynamo" sērijas pēdējos divos mačos bija uzvaras 6:0 un 5:1.

Cerot uz līdzīgu scenāriju, var pievērst uzmanību handikapa likmēm - "Lokomotiv" uzvara ar triju vārtu pārsvaru novērtēta ar koeficentu 8,00, un lai arī pārāk ticami tas no malas neizklausās, izslēgšanas spēlēs notiek ne tas vien. Turklāt ja vēl SKA iegūst sajūtu, ka viņi zaudēs, tad viņi var apstāties tāpat kā apstājās Znaroka "Dynamo".

Latvijas hokejisti "Lokomotiv" izslēgšanas spēlēs darbojušies pietiekami veiksmīgi. Rēdlihs 12 spēlēs guvis četrus punktus (2+2), tiesa, sakrāts negatīvs lietderības koeficents -3, bet Jānis Sprukts ticis pie četrām rezultatīvām piespēlēm un nedaudz labāka lietderības koeficenta (mīnus viens).

Šajā pietiekami sīvajā sērijā arī tikai vienreiz spēlēts papildlaiks. Likme uz to, ka tas būs nepieciešams šodien, ir ar koeficentu 3,70.

Sēriju šodien var pabeigt arī Prāgas "Lev", kurā sērijā pret Rīgas "Dinamo" izslēdzēju "Donbass" vadībā ar 3:2. Šodienas mačs gan notiks Doņeckā, un tajā abu komandu izredzes tiek vērtētas absolūti vienādi.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-28 09:29, pirms 10 gadiem
Ceru uz Loko uzvaru. SKA nav pelnījuši spēlēt rietumu finālā.

Otrajā pārī tālāk jāiet LEVam, biš jau ir piegriezies tas cirks par un ap Doņeckas mājas spēlēm, nav ko raustīt sportistus katru spēli uz citu arēnu un valsti.

  +9 [+] [-]

, 2014-03-28 09:36, pirms 10 gadiem
Tas būtu labākais ,ko viņi (Lokomotīve)varētu izdarīt.Nāvīgi krīt uz nerviem tie varenie SKA atbalstītāji VIP ložās un biezā komanda ,kura pataisīta par politisku putnubiedekli.Ar retro formām parasti spēlē vienu vai divus mačus.Šajā situācijā redzam ko citu.Un vēl.Cik saprotu retro forma skaitās līdzīga ,kādai vēsturiskai kluba formai.Kaut kā neatceros redzējis spēlējam SKA ar uzrakstu Ļeņingrad uz krūtīm.Ja nu vienīgi pirms 1965.gada.Protams,KHL skaitās Krievijas čempionāts un darīt viņi var ,kas tik ienāk prātā.Kaut vai ar Ļeņina portretu uz pēcpusi spēlēt .Tikai jautājums ,vai tāda akcija palielinās līdzjūtēju skaitu.Tie nabaga leģionāri komandā droši vien nezina ,ka pataisīti par politiskiem putnubiedēkļiem.Un izdomāt iemeslu ,ka tas veltīts Ļeņingradas blokādes gadadienai, ir vienkārši kārtējais kremļa cinisms.

     [+] [-]

, 2014-03-28 09:56, pirms 10 gadiem
zinaamaa meeraa var pat teikt,ja vinji to izdariis,tad kljuus par favoriitiem uz Gagarina kausu,nu paareejie,kas veel speelee,nav speeciigaaki par SKA vai Dinamo(Znaroka)

  +1 [+] [-]

, 2014-03-28 09:56, pirms 10 gadiem
Lokomotīve taisa brīnumu. Vienu smagsvaru jau izslēguši, tagad šķiet kārta nākamajam. ļoti nepatikās tas "Ļeņingrad" uz Ska formām tā ka lai Jaroslavļai un mūsu čaļiem izdodas

     [+] [-]

, 2014-03-28 10:09, pirms 10 gadiem
Iļjičam draud cīsiņa izkrišana... LOKO!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-28 11:18, pirms 10 gadiem
Taču pašā Krievijā attieksme pret komandu ir izteikta- sosiSKA. It kā cīsiņš, bet.....

     [+] [-]

, 2014-03-28 13:38, pirms 10 gadiem
voldza35 rakstīja: Taču pašā Krievijā attieksme pret komandu ir izteikta- sosiSKA. It kā cīsiņš, bet.....
Par cīsiņa mešanu uz ledus turpmāk pienākšoties vismaz 15 gadi par DZIMTENES nodevību, valsts apvērsuma plānošanu un pretvalstisku darbību. Kā nekā - aptraipīt vienlaikus Sarkanās Armijas un Ļeņina pilsētas godus....

     [+] [-]

, 2014-03-28 14:26, pirms 10 gadiem
Ļeņingadu aizsūtīt atvaļinājumā