Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dženingss neapmierināts ar trenera lēmumu

Dženingss neapmierināts ar trenera lēmumu
Brendons Dženingss
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas Milvoki "Bucks" saspēles vadītājs Brendons Dženingss aizvadītās nakts spēlē pret Filadelfijas "76ers" laukumā pavadīja tikai 17 minūtes. Dženingss ir neapmierināts ar trenera lēmumu nosēdināt viņu malā gandrīz visu otro puslaiku.

17 minūšu laikā Dženingss izmeta trīs metienus, bet neviens no tiem nebija precīzs, un pirmo reizi NBA karjerā basketbolists neguva ne punktu, savukārt "Bucks" piekāpās "76ers" ar 92:100.

Pēc mača nepamierināts ar trenera lēmumu bija Dženignss: "Es neredzu nevienu "All-Star" spēlētāju komandas ģērbtuvē. Uzskatu, ka visiem jāuzņemas atbildība. Ģērbtuvē nav neviena spēlētāja ar maksimālo līgumu, tāpēc nevajag mani likt uz pjedestāla, kamēr pārējie var darīt, ko grib."

"Šī jau ir trešā reize," turpināja Dženingss. "Mums bija slikts sākums, taču bija iespējas uzvarēt. Mums tikai to vajadzēja paņemt." Milvoki atspēlējās no 18 punktu deficīta, atrodoties vadībā ar 83:76 ceturtās ceturtdaļas sākumā, taču tad spēles ritējums mainījās, un uzvaru izcīnīja Filadelfija.

"Bucks" galvenais treneris Džims Boilans pēc mača sacīja, ka "jutu, ka kaut kas ir jādara, lai varētu stimulēt komandu". "Kad tu spēlē tajā pozīcijā (saspēles vadītājs), uz tevi gulstas ļoti liela atbildība. Talants tajā pozīcijā ir ievērojams, tāpēc katru dienu tev tas ir jāparāda. Ja tas nenotiek, tad kaut kas ir jāmaina."

Pašlaik ar 34 uzvarām un 36 zaudējumiem "Bucks" ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, no Bostonas "Celtics" atpaliekot par 2,5 spēlēm. "Bucks" par 6,5 spēlēm atrodas priekšā "76ers" komandai, tāpēc diezgan droši var teikt, ka Milvoki iekļūs izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-28 21:27, pirms 11 gadiem
Joprojām žēl ka Skailss aizgāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-28 21:31, pirms 11 gadiem
Nesapratu kāds tad īsti bija iemesls nosēdināšanai. Ja sliktais spēles sākums, tad trenerim jāpērk jaunas smadzenes, tādam spēlētājam pietiek iemest 1 metienu lai sajustu spēli.. + Bucks vēl ir iespēja pacīnīties par labāku vietu po.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-28 22:16, pirms 11 gadiem
Dženingsa +/- koef., viņam atrodoties laukumā bija -25. Domāju, ka ar to viss ir pateikts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-03-29 00:52, pirms 11 gadiem
Nu man spēlējot NBA2k13 Dženingss arī ir rezervists, jo pamata saspēles vadītājs esmu es !