Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Oficiāli sācies NBA Zvaigžņu spēles sākumsastāvu balsojums

Rolands Eliņš

Oficiāli sācies NBA Zvaigžņu spēles sākumsastāvu balsojums
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Lai arī vēl nav skaidrības par to, vai Nacionālās basketbola asociācijas Zvaigžņu spēle šosezon fiziski notiks, sastāvi abās konferencēs tiks izraudzīti tik un tā, un šovakar NBA oficiāli atvēra balsošanas mājaslapu, kurā līdzjutēji aicināti noteikt abu konferenču sākumsastāvus.

NBA Zvaigžņu spēles sākumsastāvus noteiks trīs balsojumu rezultāts – līdzjutēju, spēlētāju un mediju balsojumi, turklāt līdzjutēju balsojuma internetā būs divreiz lielāka nozīme nekā abiem pārējiem balsojumiem.

NBA piedāvā trīs veidus, kā līdzjutējiem darīt līgai zināmu savu balsi. To iespējams paveikt līgas mājaslapā, NBA mobilajā aplikācijā, kā arī sociālajā tīklā "Twitter", kur jāietvīto viena spēlētāja vārds un uzvārds, piemēram, "#KristapsPorzingis", "#DavisBertans", "#RodionsKurucs" utt. Kā balsojums skaitīsies arī spēlētāja "Twitter" konta iekļaušana savā ierakstā kopā ar "#NBAAllStar".

Mājaslapā un aplikācijā balsojumu var veikt vienreiz 24 stundās, un tieši tāpat arī sociālajā tīklā "Twitter", tiesa, tvīts tiks ieskaitīts tikai tad, ja tajā būs iekļauts tikai viens spēlētājs. Dienā var nobalsot par līdz desmit dažādiem spēlētājiem.

Balsojums sācies šovakar, brīdī, kad aizvadīts mazāk nekā viena trešdaļa sezonas spēļu, un turpināsies līdz 16. februārim. NBA, kā ierasts, sola ziņot par balsojuma starprezultātiem. Kā ierasts, balsojuma rezultātā tiks noteikti desmit spēlētāji, pa pieciem no katras konferences. Savukārt Zvaigžņu spēles rezervistus noteiks tikai NBA treneri, un viņu izvēle tiks paziņota 18. februārī.

Jāuzsver, ka pandēmijas apstākļos rīkotajā NBA sezonā nepavisam vēl nav skaidrības par to, vai Zvaigžņu spēli fiziski vispār varēs sarīkot, un arī NBA savā paziņojumā norāda, ka diskusijas par to turpinās. Neatkarīgi no spēles aizvadīšanas vai nē, Zvaigžņu spēļu sastāvi noteikti tiks tik un tā, atzīmējot spēlētāju paveikto un turpinot tradīciju, turklāt vairākiem spēlētājiem līgumos ierakstīti punkti un bonusi saistībā ar kvalificēšanos Zvaigžņu spēlei.

Porziņģis Zvaigžņu spēles sastāvā iekļauts vienreiz, pirms trim gadiem, kad vēl bija "Knicks" sastāvā, taču trauma viņam liedza spēlē piedalīties. Viņš ir vienīgais Latvijas basketbolists, kurš NBA izpelnījies šādu atzinību. Dalasas "Mavericks" savos sociālajos tīklos aicina balsot par trim spēlētājiem, kurus potenciāli vērtē kā kandidātus uz Zvaigžņu spēli – Porziņģi, Luku Dončiču, kura neiekļaušana šajā pieciniekā būtu liels pārsteigums, un Timu Hārdeveju. Jāpiemin, ka Porziņģis šosezon pagaidām aizvadījis tikai astoņas spēles, kamēr Dāvis Bertāns "Wizards" sastāvā lielu daļu janvāra izlaidis Covid-19 dēļ.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/2021-all-s...

  +5 [+] [-]

, 2021-01-28 19:48, pirms 3 gadiem
Žēl, ka Anžeju atlaida pirms balsojuma. Citādi viņš laikam būtu pirmais atlaistais visu zvaigžņu spēles sākumsastāva dalībnieks vēsturē.

  -3 [+] [-]

, 2021-01-28 20:37, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Žēl, ka Anžeju atlaida pirms balsojuma. Citādi viņš laikam būtu pirmais atlaistais visu zvaigžņu spēles sākumsastāva dalībnieks vēsturē.
beidz dzert nedēļas vidū!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  -2 [+] [-]

, 2021-01-28 21:20, pirms 3 gadiem
Par Bredliju Bīlu noteikti ir jānobalso. Dēļ viņa balsošu pirmo reizi pa ilgiem gadiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 21:36, pirms 3 gadiem
ZzZ jau bliež pa pogām

  -1 [+] [-]

, 2021-01-28 21:55, pirms 3 gadiem
Pamasastava sogad KP nav pelnijis, bet rezervistus izvelas treneri. Ja grib tikt tad radikali jauzlabo sniegums. cerams drizuma atgus "bubble" formu.
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

     [+] [-]

, 2021-01-28 22:28, pirms 3 gadiem
KP esot bijis ZzZ komandas biedrs jaunieshu basii...beefs aizsaaakaas , kad Kristaps esot piechuraajis ZZZ treninjboti un pazemojis komandas priekshaa

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 23:22, pirms 3 gadiem
Envy, tas ir patiess stāsts. Tas puika, kas slēpjas zem zzz un michael nekad nespēs aizmirst, kā treniņā KP viņu izmazgāja un treneris sāka puiku dikti rāt, bet puika nabags pamatīgi saslapināja savās treniņu formas biksēs, visi to redzēja un zzzviedza, kā kutināti, bet zzz puikam tā bija trauma uz mūžu. SC ir vienīgā dimensija, kur nabags var kā kaķis iemīst KP čībās.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-29 00:00, pirms 3 gadiem
To spēli vajadzētu veidot kā mini turnīru, 3 pret 3, piemēram. četri sastāvi, viena spēle pēc izlozes, uzvarētāji cīnās par kausu. Būtu cita dinamika, varētu tizloties tie mazie driblētāji un puļītāji... Un nu bez pozīcijām, ja neiebalso, tad neiebalso, vienalga trīs PG vai trīs C komandā...
Čitādi pašu to spēli tak nav nekāda prieka skatīties... Pat ar visām revolūcijām punktu skaitīšanā

  -1 [+] [-]

, 2021-01-29 00:17, pirms 3 gadiem
Pie š.g. snieguma par KP balsot neceļas (nekas) roka. Arī par Bertānu ... .
Kaut kā š.g. šķidri ... . Vai Biedriņš būs ievazājis tādu nesmuku letiņu stiķi - sākums Grandiozo, bet pēc tam - "... bet piķi tokš labu savāca" jeb reitingā "komndu sūdīgākie līgumi NBA vēsturē" vadošās pozīcijas.

     [+] [-]

, 2021-01-29 12:50, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Žēl, ka Anžeju atlaida pirms balsojuma. Citādi viņš laikam būtu pirmais atlaistais visu zvaigžņu spēles sākumsastāva dalībnieks vēsturē.
Kā par šitik debīlu komentu var plusus likt , tas laikam parāda vidējo SC deģenerātu līmeni..

     [+] [-]

, 2021-01-29 13:00, pirms 3 gadiem
Mana izvēle!! ';