Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņujorkas ''Knicks'' pirmgadnieks Topins traumas dēļ izladīs dažas spēles

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Ņujorkas ''Knicks'' pirmgadnieks Topins traumas dēļ izladīs dažas spēles
Obi Topins (Nr.1). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Ņujorkas ''Knicks'', kā minimums, nākamās desmit dienas būs jāiztiek bez sava uzbrucēja Obi Topina, kurš sezonas atklāšanas spēlē pret Indiānas ''Pacers'' iedzīvojās kājas liela savainojumā.

Šonakt Ņujorkas ''Knicks'' vienība paziņoja, ka pēc magnētiskās rezonanses veikšanas Obi Topinam konstatēts kājas liela sastiepums, kas liegs viņam spēlēt vismaz nākamās desmit dienas. ''Knicks'' vienībai nākamajās desmit dienās ir paredzēts aizvadīt piecas regulārās sezonas spēles.

Topins savainojumā iedzīvojās savā debijas spēlē pret ''Pacers'' naktī uz ceturtdienu. Viņš guva deviņus punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un bloķēja divus pretinieka metienus savā debijas spēlē. ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 107:121.

''Tā ir daļa no spēles,'' Ņujorkas treneris Tibodo runājot ar medijiem teica par Topina savainojumu. ''Varēja just, ka savainojumi bija gaidāmi, ņemot vērā, ka bija ilga pauze no basketbola,'' turpināja speciālists, kuram šī ir pirmā sezona Ņujorkas ''Knicks'' galvenā trenera amatā.

22 gadus vecais Topins tika izvēlēts šī gada NBA draftā ar augsto astoto numuru. Nākamā Ņujorkas ''Knicks'' spēle ir paredzēta naktī uz pirmdienu pret Milvokī ''Bucks''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...