Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bukers atklāj, ka Tompsons konflikta laikā lielījies ar četriem izcīnītajiem tituliem

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Bukers atklāj, ka Tompsons konflikta laikā lielījies ar četriem izcīnītajiem tituliem
Klejs Tompsons. Foto: AFP/Scanpix

Naktī uz trešdienu sakāvi Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piedzīvoja pašreizējā čempione Goldensteitas "Warriors", kas izbraukumā ar 105:134 kapitulēja pērnās sezonas pamatturnīra uzvarētājai Fīniksas "Suns".

Trešā ceturkšņa vidū ar laipnībām apmainījās aizsargi Klejs Tompsons un Devins Bukers. Sākotnēji basketbolistiem tika piešķirta abpusējā tehniskā piezīme, bet pēcāk arī otra tika piešķirta Tompsonam. Rezultātā basketbolists pirmo reizi NBA karjerā tika izraidīts no spēles.

"Es dievinu Kleju Tompsonu kā basketbolistu jau no saviem pirmsākumiem. Brīdī, kad tiku draftēts, es visiem teicu, ka gribu līdzināties tieši viņam. Tas gan man netraucē ar viņu laukumā sacensties un apmainīties laipnībām, ja ir nepieciešams. Tas ir jautri. Esmu liels fans viņa demonstrētajai spēlei un cīnītāja garam," pēc spēles sacīja viens no Fīniksas kluba līderiem Devins Bukers.

Tompsons 19 minūtēs guva tikai divus punktus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. "Warriors" spēlētājs netrāpīja nevienu no pieciem tālmetieniem un realizēja tikai vienu no trim divu punktu metieniem. Bukers uz galda tikmēr lika 34+7.

"Tompsonam vienkārši bija grūta nakts. Katram tā reizēm gadās. Viņš bija neapmierināts ar savu sniegumu un vīlies - arī man tā ir bijis. Visi zina, kas viņiem ir. Viņiem ir četri gredzeni un viņi to bieži izmantos strīdos laukumā. Un viņiem ir tādas pilnvaras. Taču tam nav nekāda sakara ar spēlēm dotajā brīdī," turpināja Bukers.

Kareivji pie titula šajā gadsimtā tika 2015., 2017., 2018. un 2022. gadā. Divās no šīm sezonām klubā spēlēja arī NBA superzvaigzne un tagadējais Bruklinas "Nets" līderis Kevins Durents.

"Viņiem ir četri gredzeni un tituli. Tas ir tas, ko Tompsons atkārtoja vairākas reizes uz apli. Un tā ir neapgāžama taisnība," izskaņā minēja Bukers.

Fīniksa sezonu ir iesākusi ar trim uzvarām četrās spēlēs, kas ļauj ieņemt otro vietu Rietumu konferencē. "Warriors" tikmēr ar bilanci 2-2 ir astotā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/devin-book...

  +2 [+] [-]

, 2022-10-27 09:52, pirms 2 gadiem
Klejs fake tafgajs,Nu un ka četri ?ja basketbols būtu individuāls sports tad varētu lielīties ka man ir 4 Tituli bet par cik tas ir komandas sports ,tad uzsvērt ka ES izcīnīju titulus ir stulbi!

     [+] [-]

, 2022-10-27 14:15, pirms 2 gadiem
Šis jau nemaz nemaz nebija īstais K. Tompsons, bet gan tas slavenais viņa līdzinieks!