Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Nemaz nevaru izskaidrot, kādēļ pieļāvu tik daudz kļūdu"

Rolands Eliņš

Gulbis: "Nemaz nevaru izskaidrot, kādēļ pieļāvu tik daudz kļūdu"
Ernests Gulbis spēlē pret Žiljēnu Beneto
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas vadošais tenists Ernests Gulbis pēc izstāšanās Malaizijas tenisa turnīra pusfinālā atzinis, ka šodien nav parādījis savu labāko sniegumu, taču iemeslus tam nosaukt nevarēja.

"Es šodien nenospēlēju labi," paškritiski atzina Ernests Gulbis pēc divos setos ciestā zaudējuma Žiljēnam Beneto ar 4:6 4:6. "Katrā setā zaudēju divus vieglus breikus, vairākas reizes kļūdījos vienkāršās sitācijās."

"Beneto visa mača gaitā rādīja pieklājīgu sniegumu, kamēr es pieļāvu pārāk daudz nepiespiestas kļūdas. Nemaz nevaru izskaidrot, kādēļ tā notika," atzīst Gulbis. "Viņš ir labs spēlētājs, kurš spēj uzņemt manu servi un atgriezt bumbiņu manā laukuma pusē. Tad sākas manas problēmas, jo es nevienā brīdī neguvu vieglus punktus."

Jau vēstījām, ka Gulbis šajā mačā netika pat līdz breika iespējai un, lai arī kopējais uzvarēto izspēļu dauudzums bija samērā līdzvērtīgs (50:58 Beneto labā), tika zaudēts divos setos. Savukārt otrajā pusfinālā japānis Kei Nišikori pieveica somu Jarko Nieminenu. Finālmačs paredzēts rītdien, bet Gulbi nākamais mačs sagaida Pekinā pret itālieti Fabio Foņīni.

Izmantotie resursi:
ATP World Tour - Official Site of Men's...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-27 14:50, pirms 10 gadiem
Viss loģiski. Nebija pārliecināts, ka finālā uzvarēs . Negribēja sabojāt finālu statistiku.

Es tikai jokojos.

     [+] [-]

, 2014-09-27 15:04, pirms 10 gadiem
Kļūdas tik daudz jo nav pārliecības un ir pārāk maza spēļu prakse.. un protams nedaudz iegriež arī steigšanās kad gribas ātrāk pabeigt izspēli..

     [+] [-]

, 2014-09-27 15:12, pirms 10 gadiem
Beneto klients, varbūt?

     [+] [-]

, 2014-09-27 19:09, pirms 10 gadiem
kambodža 03 rakstīja: Beneto klients, varbūt?
Mhm, pēc cipariem laba spēle. Francis savas izdevības izmantoja 100%.

  -1 [+] [-]

, 2014-09-28 05:00, pirms 10 gadiem
Jau tuvāk īstenībai,pamēģini pretiniekus uzvarēt bez graujošas serves,bet spēlējot tenisu ar galvu,tad arī varēsi reāli novērtēt savu vietu mūsdienu tenisā,agri vai vēlu ,bet serves nosacījumi tiks mainīti-respektīvi servētāja priekšrocības tiks samazinātas lai tādējādi padarītu interesantāku pašu maču.