Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Junioriem'' MHL-B grupas sezona beigusies

Šodien savu trešo spēli MHL-B grupas izslēgšanas spēlēs aizvadīja hokeja klubs ‘’Juniors’’, kuri savu skatītāju priekšā spēlēja pret Kurganas (Krievija) ‘’Junior’’ spēlētājiem. Rīdzinieki piekāpjoties pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 0:1 izstājās no MHL-B grupas izslēgšanas spēlēm.

Pagājušās nedēļas nogalē abas komandas Kurganā aizvadīja pirmās divas savstarpējās MHL-B grupas izslēgšanās spēles, un abās rīdzinieki piekāpās ar rezultātiem 0:2 un 7:1. Šīsdienas spēli sākotnēji bija paredzēts aizvadīt Piņķu ledus hallē pulksten 19:30, bet tehnisku iemeslu dēļ tā tika pārcelta uz arēnu ‘’Rīga’’ pulksten 15:30.

Arī šodien rīdzinieku treneri savu vārtu drošību bija uzticējuši N. Grinfogelam, bet pretinieku vārtos stājās J. Baturins. Majiniekiem laukumā varēja doties visi labākie, kas šosezon nodrošināja komandas iekļūšanu MHL-B grupas izslēgšanas spēlēs.

Spēles pamatlaikā komandas vārtus neguva. Abām komandām bija vairākas iespējas gūt vārtus spēlējot vairākumā, tomēr viņas tās nerealizēja.

MHL-B grupā izslēgšanas spēlēs spēles papildlaiks ilgst 10 minūtes, un abas komandas to aizvada 4:4 spēlētāju sastāvā līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem. Arī papildlaikā komandas vārtus gūt nespēja.

Pēcspēles metienos jeb bullīšos rīdzinieki nespēja realizēt nevienu no trijām iespējām, bet viesu spēlētājam S. Šuņkovam izdevās pārspēt mājinieku vārtsargu. Līdz ar to mājinieki piekāpās ar rezultātu 0:1, un viņiem MHL-B grupas sezona ir beigusies.

MHL-B grupas izslēgšanas spēles
_____________________________________________________________________
‘’Juniors’’(Rīga) - ‘’Junior’’(Kurgana) - 0:1 SO (0:0,0:0,0:0)

Vārti: 0:1 Šuņkovs (pēcspēles metiens)

Vārtsargi: Nils Grinfogels – Jurijs Baturins

Soda minūtes: 8:4 (4:0;4:0;0:4)

Izmantotais resurss: Хоккей. Первенство МХЛ. Плей-офф. Игра номер 17...
Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт

     [+] [-]

, 2013-02-27 19:02, pirms 11 gadiem
tas taču nav Liepājas metalurgs-pundurzaķu slimības ārstēšanai vajadzēs gadus,lai novērstu Tambelmauša 5 kolonnas izdarīto postu

     [+] [-]

, 2013-02-27 19:39, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: tas taču nav Liepājas metalurgs-pundurzaķu slimības ārstēšanai vajadzēs gadus,lai novērstu Tambelmauša 5 kolonnas izdarīto postu
Gudriniek, gribu redzēt kā tava Liepājas Metalurgs, izgāstos pret tiem pašiem kautvai HK Rīgu, daudz runāt ir viens.. Bet kad hk rīgas čaļi piespēlēja pie Juniora, tā vien tie uztaisīja rezultāta ar tikai 5ieciem cilvēkiem.

     [+] [-]

, 2013-02-27 19:39, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: tas taču nav Liepājas metalurgs-pundurzaķu slimības ārstēšanai vajadzēs gadus,lai novērstu Tambelmauša 5 kolonnas izdarīto postu
domāts bija konkrēti pret LM

  +1 [+] [-]

, 2013-02-27 19:50, pirms 11 gadiem
bacis2 rakstīja: Gudriniek, gribu redzēt kā tava Liepājas Metalurgs, izgāstos pret tiem pašiem kautvai HK Rīgu, daudz runāt ir viens.. Bet kad hk rīgas čaļi piespēlēja pie Juniora, tā vien tie uztaisīja rezultāta ar tikai 5ieciem cilvēkiem.
un ,ko tas pundurzaķu kolektīvs darīs nākošgad-gudreniek,varbut kolektīvi dosies apgūt fūres vadītāju tiesības

     [+] [-]

, 2013-02-27 19:58, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: un ,ko tas pundurzaķu kolektīvs darīs nākošgad-gudreniek,varbut kolektīvi dosies apgūt fūres vadītāju tiesības
No to redzēs, pieliks 95 gadi vēl fiziku un vairāki gabali ir spēlējošu, 94 gadi ar turās, takā neuzskatu, ka būs vajāks sastāvs nekā šogad.