Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" pagarinājumā pieveic "Atletico" un sasniedz kausa pusfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Madrides "Real" pagarinājumā pieveic "Atletico" un sasniedz kausa pusfinālu
Karims Benzemā. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ceturtdienas vakarā Spānijas karaļa kausa pusfinālā iekļuva Madrides "Real", kas derbijā ar 3:1 pagarinājumā pieveica Madrides "Atletico".

• Kausa pusfinālu sasniegušas Madrides "Real", "Barcelona", Pamplonas "Osasuna" un Bilbao "Athletic". Izloze notiks pirmdien, 30. janvārī.

• Pēc Alvaro Moratas precīzā sitiena "Real" ilgi atradās iedzinējos. Pagarinājumu izdevās panākt 79. minūtē, kad Rodrigu apspēlēja vairākus pretiniekus un lieliski panāca 1:1.

• Pēc centra aizsarga Stefana Saviča noraidījuma laukuma saimnieki pagarinājumā guva vēl divus vārtus, izceļoties Karimam Benzemā un Vinisjusam.

• Pusfinālu pirmās spēles tiks aizvadītas februāra ievadā, atbildes spēles notiks marta sākumā, bet fināls paredzēts 6. maijā.

• Pērn kausu izcīnīja Seviljas "Real Betis", kas finālā pēc 1:1 pendelēs pieveica "Valencia".

• Pagājušajā sezonā "Real" izstājās ceturtdaļfinālā, bet "Barcelona" netika tālāk par astotdaļfinālu. Abas izslēdza Bilbao "Athletic".

     [+] [-]

, 2023-01-27 10:18, pirms gada
Rodrygo vārti protams skaisti,bet nu komanda atkal pirmajā puslaikā nekāda. Simeone palīdzēja Real principā noņemot Moratu un Koreu nost otrajā puslaikā un tad principā vairs uzbrukumā neko nerādīja. Pēc Saviča sarkanās gan pamodās atkal un bija pat bīstamāki.
Protams bez kārtējās traumas jau neiztika

     [+] [-]

, 2023-01-27 10:47, pirms gada
Lasīju, ka Simeonem jātiek čempionu līgā jo ja netiks, tad viņš nakossezon nebūs komandas treneris.