Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Lasmanis iemet 16 un 10, "Riga" Honkongā sāk ar divām uzvarām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasmanis iemet 16 un 10, "Riga" Honkongā sāk ar divām uzvarām
Kārlis Lasmanis. Foto: FIBA

Honkongā notiekošo 3x3 basketbola Pasaules tūres posmu ar divām uzvarām sākuši "Riga" spēlētāji. Ievadā viņi ar 21:18 pieveica mājiniekus, kam sekoja 21:11 panākums pret Amsterdamas komandu.

Dienas pirmajā spēlē Latvijas 3x3 basketbolisti pārspēja Honkongas komandu, un izcilu maču aizvadīja Kārlis Lasmanis, kurš guva 16 punktus. Viņš realizēja septiņus soda metienus (7/8), piecus metienus punkta vērtībā (5/6) un divus tālmetienus (2/4). Pārējie "Riga" basketbolisti kopā ņemti izdarīja tikai astoņus metienus.

Ja duelis pret Honkongu bija negaidīti sarežģīts, beigās pat nonākot iedzinējos ar 15:17, tad pret Amsterdamu tika izcīnīta droša uzvara, aizbēgot jau spēles ievadā. Atkal rezultatīvākais bija Lasmanis, kurš iemeta desmit punktus. Nauris Miezis nāca talkā ar deviņiem punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

"Riga" kļuvusi par D apakšgrupas uzvarētāju. Ceturtdaļfināls gaidāms svētdien pulksten 9:25. Arī pusfināli un fināls norisināsies rīt.

Pasaules tūres ietvaros "Riga" nav zaudējusi jau 17 spēlēs pēc kārtas. Pēdējā neveiksme piedzīvota jūlijā.

     [+] [-]

, 2022-11-26 11:45, pirms gada
Pirmā spēle tāda negaidīti smaga sanāca, bet otrajā Riga pārbrauca pāri Amsterdamai..
Lasmanis pirmo spēli gandrīz vienatnē uzvarēja..