Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Ja vairākumā būtu izdevies ieķerties..."

Andrejs Siliņš

Ankipāns: "Ja vairākumā būtu izdevies ieķerties..."
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc zaudējuma Sanktpēterburgas SKA Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, kas norisinājās Šveices pilsētā Cīrihē, Rīgas "Dinamo" treneris Ģirts Ankipāns sarunā ar Latvijas medijiem atzina, ka mačs bijis labs, taču norādīja uz vairākuma iespēju neizmantošanu.

"Bija laba spēle. Protas, vienmēr gribas, lai būtu vairāk uzvarētu divcīņu, tajos pašos iemetienos un citās "mazajās lietās". Domāju, ka tad mēs būtu uzvarējuši. SKA bija meistarīgāki arī šajā elementā. Dacjuks uzvarēja ļoti daudz svarīgus iemetienus mazākumā, kas ļāva viņiem izmest ripu ārā [no zonas]," spēli rezumēja Ankipāns.

"Lielajā vairākumā grandiozs moments bija Frenkam Razgalam, Rēdlihs trāpīja pa stabu. Spēle bija diezgan līdzīga un, ja būtu izdevies ieķerties vairākumā, tad jau redzētu, uz kuru pusi veiksme pagrieztos pagarinājumā vai "bullīšos". Daudz ko pārmest nav, bet vienmēr gribas, lai būtu labāk."

"Katrs ledus ir citādāks, arī apmaļu augstumi bija citādāki, bet apstākļi visiem bija vienādi," treneris nevēlējās meklēt vainu faktā, ka spēle tika aizvadīta svešā mājvietā. "Ledus bija labs, ripa slīdēja un nelēkāja."

"Pret CSKA būs liela cīņa, bet varbūt pat nedaudz vieglāk, jo atliks vienīgi nepiekāpties cīņā. SKA komandā tomēr spēlē lieli meistari, kuriem ripu atņemt ir ārkārtīgi grūti. CSKA spēlē pragmātiskāk un saprotamāk. Tomēr, lai cik banāli tas nebūtu, hokejā uzvar tas, kurš kļūdās mazāk, un CSKA kļūdās ļoti maz," nākamo spēli, kas atkal būs jāaizvada Šveicē, ieskicēja Ankipāns.

"Zinājām, ka Kristers Gudļevskis sargās vārtus šodien - tas bija skaidrs jau uzreiz pēc [iepriekšējās] spēles pret "Avangard". Par to, kurš sargās nākamajā spēlē, vēl domāsim," norādīja treneris Ankipāns.

     [+] [-]

, 2018-11-27 02:00, pirms 5 gadiem
Un ko tiesneši teica? Kāpēc tik dažāda noteikumu traktēšana?

     [+] [-]

, 2018-11-27 10:44, pirms 5 gadiem
Nu te jau kauns pa visu ģīmi! Tadas davanas reti kura spele var ieguut, un vel neiemest