Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola par Holanna nomainīšanu: "Viņam bija drudzis, un viņš sasita kāju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola par Holanna nomainīšanu: "Viņam bija drudzis, un viņš sasita kāju"
Ērlings Holanns. Foto: IMAGO/Uwe Kraft/Scanpix

Otrdienas vakarā apakšgrupas līdere "Manchester City" UEFA Čempionu līgas izbraukuma spēlē pret Dortmundes "Borussia" palika bez vārtiem (0:0). Ērlings Holanns tika nomainīts pēc bāla puslaika, un galvenais treneris Peps Gvardiola skaidroja, ka lēmums saistīts ar veselības problēmām.

Ērlinga Holanna pievienošanās "Manchester City" bijusi maģiska – norvēģu uzbrucējs pirmajās 15 spēlēs guvis 22 vārtus, labojot virkni rekordu. Taču spēlē pret bijušo komandu viņš bumbai pieskārās tikai 13 reizes un izdarīja vienu sitienu, kas tika nobloķēts. Puslaika pārtraukumā gan Holanns, gan malējais aizsargs Žuau Kanselu tika nomainīti, un Peps Gvardiola norādīja, ka abi lēmumi bijuši saistīti.

"Lēmuma pamatā bija trīs lietas," galvenais treneris sacīja par Holanna nomainīšanu. "Pirmkārt, viņš izskatījās noguris. Otrkārt, viņš ir saslimis. Tāpat kā Žuau – viņiem ir drudzis. Treškārt, Ērlings sasita kāju. Puslaika pārtraukumā runāju ar mūsu ārstiem, un viņi bija mazliet satraukti. Pagaidām nezinu, cik sasitums ir nopietns, bet redzēju, ka viņš var normāli staigāt."

Lai gan neizdevās uzvarēt, iegūtais punkts garantēja "Manchester City" uzvaru apakšgrupā. Nākamā spēle gaida sestdien, kad Anglijas čempione viesosies pie "Leicester City".

G grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Man. City532011:111
2.Borussia D52219:48
3.Sevilla51225:95
4.Kobenhavn50230:112

UEFA Čempionu līgas spēles šosezon pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...