Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2959, Did:0, useCase: 3

Gulbis uzņemšanā uzvar tikai trijās izspēlēs un cieš zaudējumu pret Veseliju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gulbis uzņemšanā uzvar tikai trijās izspēlēs un cieš zaudējumu pret Veseliju
Ernests Gulbis. Foto: Oeiras Open

Šovakar zaudējumu Austrijas pilsētā Kicbīelē notiekošajā "ATP 250" kategorijas turnīrā piedzīvoja Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis (ATP 191.), kurš pirmajā kārtā ar 4:6, 1:6 piekāpās čeham Jirži Veselijam (ATP 86.).

Ernestam Gulbim spēle sākās pagalam nepatīkami – viņš pirmo servi zaudēja uz nulles un ātri nonāca iedzinējos ar breika deficītu. Seta turpinājumā latviešu tenisistam nebija variantu ieķerties, jo viņš nevienā pretinieka serves geimā neuzvarēja vairāk par vienu izspēli, tādējādi netiekot pie breikbumbām.

Pirmais sets tika zaudēts ar 4:6, bet otrajā, lai gan tas laika izteiksmē iepalika tikai par divām minūtēm, Gulbis zaudēja ar 1:6. Arī šoreiz nevienā pretinieka serves geimā neizdevās uzvarēt vairāk par vienu izspēli. Savukārt visos savas serves geimos, kuros Gulbis tika nobreikots, viņš atspēlēja pirmo breikbumbu.

Lai gan abi tenisisti ieservēja divus eisus, dubultkļūdu ziņā izcēlās Gulbis – sešas pret nevienu. Uzņemot Gulbis uzvarēja tikai 3 no 35 izspēlēm (9%), savukārt Veselijam šis rādītājs bija krietni auglīgāks – 29/63 jeb 46%.

Šī bija Gulbja un Veselija ceturtā savstarpējā spēle, un visos dueļos pārāks bijis Čehijas tenisists. Gulbis Kicbīeles turnīrā iekļuva, pārvarot divas kvalifikācijas kārtas, bet Veselijs varēja startēt no pirmās kārtas.

  +1 [+] [-]

, 2021-07-26 21:10, pirms 3 gadiem
Uj cik sen nebija redzēta Gulbja spēle tiešraidē!
Principā jau nekas nav mainījies. Gulbis spēlē savā stilā. Spēcīgas abas serves, tikai nav vairs precizitātes, tas pats arī gar līnijām! Galīgi garām : ) )
Un vēderiņš arī kā profiņam tomēr par lielu : ) )
Bet visā visumā labi, malacis! Tikai trenēties vajadzētu!!
Ps. Un tie sūdīgi sāktie mači arī pa vecam. Nolej savu servi startā!

     [+] [-]

, 2021-07-26 23:18, pirms 3 gadiem
Līdzjūtība visiem, kas turpina pastiprināti sekot Gulbja kungam un bija starā pēc kvaļu pārdzīvošanas. Par mazohismu nav jākaunas!

     [+] [-]

, 2021-07-27 01:07, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Līdzjūtība visiem, kas turpina pastiprināti sekot Gulbja kungam un bija starā pēc kvaļu pārdzīvošanas. Par mazohismu nav jākaunas!
Var redzēt, ka Tu nekaunies...
Izklausies pēc riktīga profiņa šai ziņā, mošk vari atklāt savu vietu ATP rangā?

     [+] [-]

, 2021-07-27 05:02, pirms 3 gadiem
erglis turpina-vsjo vise un vise-ka ikars...

     [+] [-]

, 2021-07-27 08:22, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Līdzjūtība visiem, kas turpina pastiprināti sekot Gulbja kungam un bija starā pēc kvaļu pārdzīvošanas. Par mazohismu nav jākaunas!
Man arī tevis žēl!!!!