Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

U20 izlases kapteinis Gustavs Ozoliņš, asistenti - Martins Laviņš un Darels Dukurs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

U20 izlases kapteinis Gustavs Ozoliņš, asistenti - Martins Laviņš un Darels Dukurs
Gustavs Ozoliņš. Foto: IIHF

Latvijas Hokeja federācija (LHF) pavēstījusi, ka par U20 izlases kapteini šīs vecuma grupas pasaules čempionāta elites divīzijā izvēlēts Gustavs Ozoliņš, kamēr viņa asistenti būs uzbrucēji Martins Laviņš un Darels Dukurs.

Jau rīt, 26. decembrī, ar spēli pret ASV valstsvienību Latvijas U20 izlase sāks pasaules čempionāta elites divīzijas turnīru. Nozīmīgais turnīrs no rītdienas līdz 2023. gada 5. janvārim norisināsies Kanādas pilsētās Halifaksā un Monktonā. Latvija B grupā bez spēkošanās pret ASV cīnīsies arī pret tādām izlasēm kā Šveici, Somiju un Slovākiju.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) informē, ka valstsvienībā izvēlēts kapteinis un viņa asistenti. Kapteiņa pienākumi uzticēti aizsargam Gustavam Ozoliņam, kamēr viņa asistenti būs uzbrucēji Martins Laviņš un Darels Dukurs. U20 izlase pirms gaidāmā čempionāta aizvadīja divas pārbaudes, ar identisku rezultātu 3:6 zaudējot gan Čehijai, gan Vācijai.

U20 elites divīzijā katras grupas četras labākās komandas iekļūs turnīra ceturtdaļfinālā, kur turpinās cīņu par medaļām un čempiona titulu. Piekto vietu īpašnieces sērijā līdz divām uzvarā cīnīsies par palikšanu elites divīzijā.

Augustā U20 pasaules čempionātā elites divīzijā Edmontonā mūsu komanda pirmo reizi vēsturē iekļuva ceturtdaļfinālā, kopvērtējumā ierindojoties 7. vietā. Cīņā par vietu pusfinālā Latvija ar 1:2 piekāpās Zviedrijas hokejistiem.

     [+] [-]

, 2022-12-26 01:23, pirms gada
3./4. vieta grupā var cerēt

     [+] [-]

, 2022-12-26 03:01, pirms gada
Toreiz augustā,prikolā uzslēdzu juniorus,jo gāja pateicīgā laikā,parasti juniorus neskatījos,bet..no tā laika,esmu šīs komandas fans!Tādu hoķi ir kaifs skatīties!Šie čaļi reāli cīnās par medaļām un no tā nebaidās!Šī paaudze to sasniegs agrāk vai vēlāk..

     [+] [-]

, 2022-12-26 09:29, pirms gada
Šai paaudzei U20 šogad beidzas!Nākamgad jāsāk veču hokejs maukt.

     [+] [-]

, 2022-12-26 10:39, pirms gada
Nu no futbola pārslēgsimies uz hokeju.U-20 čempionāts vienmēr ir bijis saistošs un interesants.

     [+] [-]

, 2022-12-26 16:19, pirms gada
alguns rakstīja: Nu no futbola pārslēgsimies uz hokeju.U-20 čempionāts vienmēr ir bijis saistošs un interesants.
Hokejs vienmēr ir bijis labāks par futbolu