Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" pārtrauc zaudējumu sēriju, "Kunlun" iekļūst "play-off" zonā

Hārtlija "Avangard" pārtrauc zaudējumu sēriju, "Kunlun" iekļūst "play-off" zonā
Bobs Hārtlijs uz "Avangard" soliņa. Foto: hawk.ru

Latvijas vīriešu hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā „Avangard” tika pie panākuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret „Slovan” – 4:1, tādējādi pārtraucot divu neveiksmju sēriju. Tikmēr Ķīnas „Kunlun” viegli tika galā ar „Sochi” – 3:0, pirmo reizi šosezon iekļūstot Austrumu konferences labāko astoņniekā.

Boba Hārtlija „Avangard” savu divu zaudējumu sēriju pārtrauca Bratislavā, apspēlējot vietējo „Slovan” ar 4:1. Mača vidū rezultātu atklāja Deniss Zernovs, taču drīzumā Andrejs Mesarošs panāca neizšķirtu – 1:1. Tomēr otro periodu „Avangard” noslēdza esot vadībā pateicoties Davīdam Dearnē, desmit minūtes pirms sirēnas viesi realizēja vairākumu septiņu sekunžu laikā, vārtus gūstot Zernovam – 3:1, bet punktu pielika Viktors Stolbergs – 4:1.

„Avangard” izcīnīja 22. uzvaru 32 spēlēs, un ar 46 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē. No pirmajā vietā esošās „Avtomobilist” Hārtlija komanda atpaliek par septiņiem punktiem, bet trešajā pozīcijā esošo „Ak Bars” apsteidz tikai par vienu punktu.

Ufas „Salavat Yulaev” kluba dzimšanas dienā savā arēnā sagrāva Minskas „Dynamo” ar 6:1, lai gan mājinieki izdarīja par vienu metienu mazāk. Mača 14. minūtē rezultāts bija jau 2:0 pēc Antona Burdasova un Jonasa Kempainena vārtu guvumiem. Minūti vēlāk Andrejs Stepanovs panāca 2:1, tomēr par īsto katastrofu Minskai kļuva trešā trešdaļa, kurā Baltkrievijas klubs ielaida trīs vārtus. Četrus punktus Ufas rindā savāca zviedrs Linuss Umarks. Minska kļuvusi par trešo komandu līgā, kura ielaida 100 ripas savos vārtos.

Ķīnas „Kunlun” savā laukumā apspēlēja „Sochi” ar 3:0 un iekļuva „play-off” zonā. Pekinas/Šanhajas komanda iemeta pa vieniem vārtiem katrā trešdaļā, atzīmējoties ar labākiem rādītājiem bloķētajos metienos – 11:5, ka arī spēka paņēmienos – 16:9. Pie punktiem tika seši dažādi hokejisti, bet tikai viens nopelnīja divas balles par rezultativitāti – Brendons Ips. Pateicoties panākumam, „Kunlun” izcīnīja 30. punktu un apsteidza „Neftekhimik” Austrumu konferences kopvērtējumā, kurā tagad ieņem astoto vietu.

Jaroslavļas „Lokomotiv” mača vidū nonāca iedzinējos pret Astanas „Barys” ar 1:3, taču spēja atspēlēties, ka arī gūt izšķirošos vārtus 14 minūtes pirms sirēnas, vēlāk atzīmējoties vēl vienu reizi – 5:3. Lai gan komandas spēlēja agresīvi, taču spēles laikā tika fiksēti tikai trīs noteikumu pārkāpumi – viens „Lokomotiv”, un divi viesiem.

KHL spēles, 25. novembris

SpēleRezultāts
Kunlun – Sochi3:0
Salavat Yulaev – Dynamo (Minska)6:1
Lokomotiv – Barys5:3
Slovan – Avangard4:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  -1 [+] [-]

, 2018-11-25 21:34, pirms 5 gadiem
Raksta autoram. Rezultāts Slovan - Avangard nav pareizs.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-25 21:52, pirms 5 gadiem
Nu kas tie par sudu adminiem,kapec nevar tabulas ielikt un bombardierus?! Nu riktiigs neprofisionalisms..! NbA vizmaz liek tabulas,a KHL nehuja! Un cik speles ir jaaizvada Khl,kads var ludzu pateikt??!

     [+] [-]

, 2018-11-26 00:16, pirms 5 gadiem
arka_marcinkevich_980209572096446 rakstīja: Nu kas tie par sudu adminiem,kapec nevar tabulas ielikt un bombardierus?! Nu riktiigs neprofisionalisms..! NbA vizmaz liek tabulas,a KHL nehuja! Un cik speles ir jaaizvada Khl,kads var ludzu pateikt??!
62

     [+] [-]

, 2018-11-26 02:27, pirms 5 gadiem
Cheers 🤘