Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Šmits: "Esmu pārsteigts, ka tik daudz cilvēku ir atbraukuši uz Indonēziju"

Emils Ozerinskis

Šmits: "Esmu pārsteigts, ka tik daudz cilvēku ir atbraukuši uz Indonēziju"
Rolands Šmits. Foto: FIBA

Latvijas basketbola izlase ar graujošu panākumu 109:70 pār Libānu sākusi Pasaules kausa izcīņu Džakartā. Portāla Sportacentrs.com speciālkorespondentam Tomam Mālmeisteram uzreiz pēc spēles 17 punktus guvušais Rolands Šmits izteica gandarījumu par komandas parādīto spēli un lielo Latvijas līdzjutēju skaitu tribīnēs.

"Parādījām, ka varam ļoti labi spēlēt. Šī bija laba spēle no mūsu puses. Parādījām, ka varam spēlēt kā komanda gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tāds ir rezultāts," skatoties uz tablo sev ierasti lakoniski izteicās Rolands Šmits.

"Ja godīgi, Libāna tiešām ir laba komanda. Vienkārši mēs šodien bijām labāki. Parādījām ļoti labu līmeni kādā varam spēlēt," teica valmierietis, kurš savā Pasaules kausa debijas spēlē izcēlās ar 17 punktiem un septiņām izcīnītām bumbām zem groziem. Par uzlabojumiem Šmits atzina: "Protams, jāuzlabo cīņa par bumbām pie sava groza. Nevaram ļaut pretinieku mazajiem spēlētājiem izcīnīt rībaunus."

Nākamā spēle Latvijas izlasi būs jau pēc divām dienām. Šmits ir pārliecināts, ka šodien parādītā spēles maniere darbosies arī pret francūžiem: "Uz nākamo spēli mums tāpat jāturpina spēlēt fiziski un jāiet cīņā pēc katras bumbas. Jāturpina tā pati komandas spēle, ko šodien spēlējām. Pret Franciju spēles stils īpaši nemainās. Galvenais būs fizisks un ātrs basketbols, ko mēs esam pierādījuši, ka varam spēlēt. Domāju, ka arī pret frančiem viss būs kārtībā."

"Jutām skatītāju atbalstu. Esmu pārsteigts, ka tik daudz cilvēku ir atbraukuši. Tas padara spēlēšanu vieglāku," pārsteigumu par sarkanbaltsarkano līdzjutēju jūru Džakarta neslēpa Latvijas izlases otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

  +2 [+] [-]

, 2023-08-25 14:44, pirms gada
Banki bija vislabākie komentāri preses konferencē. "Pasečniks bija uz velosipēda, jā, bet te nav Tour de France, te ir basketbols, bet tas ir labi un basketbolā mēs pret Franciju esam stiprāki, nekā riteņbraukšanā!"

     [+] [-]

, 2023-08-25 15:05, pirms gada
Super! Tikai uz priekšu ar tādu pašu pārliecību! Mūsu zeme - Latvija!