Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs par Dreimondu Grīnu: ''Viņš ir piespēlēšanas meistars''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Karijs par Dreimondu Grīnu: ''Viņš ir piespēlēšanas meistars''
Dreimonds Grīns un Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaru pret Denveras ''Nuggets'' izcīnīja Goldensteitas ''Warriors'' (118:97), un kareivju uzbrucējs Dreimonds Grīns atkārtoja savu karjeras rekordu rezultatīvajās piespēlēs (19), tādēļ komandas līderis Stefens Karijs nekautrējās sava komandas biedra virzienā veltīt uzslavas.

''Kad Dreimonds ieiet savā rutīnā un iesaista pārējos spēlētājus uzbrukumā, tad viņš padara lieliskas lietas komandas labā,'' izteicās Karijs, kurš pats spēlē sameta 32 punktus. ''Tādējādi viņš padara citus labākus. Viņš ir gudrākais basketbolists, ar kādu vien man nācies spēlēt.To pierāda šādi brīži kā šodien, kad viņš ar savu spēli ietekmē komandas rezultātus un palīdz atrast veidus, kā uzvarēt.''

''Piespēles pareizajā vietā un laikā, piespēlēšanas leņķis, piespēles ātrums, lai vai kas tas būtu - viņš tajā ir meistars,'' atzinīgus vārdus Grīnam veltīja Zelta štata komandas līderis.

''Warriors'' uzvarā pret ''Nuggets'' pirmo reizi šajā sezonā uzņēma skatītājus ''Chase Center'' arēnā, un tas palīdzēja izcīnīt 30. uzvaru. Ar tikpat zaudējumiem Goldensteitas vienība Rietumu konferencē ieņem devīto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...