Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

CSKA labākajam vārtu guvējam vienas spēles diskvalifikācija

Rolands Eliņš

CSKA labākajam vārtu guvējam vienas spēles diskvalifikācija
Maksims Šalunovs. Foto: Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi, ka par bīstamu spēka paņēmienu, ietriecoties pretinieka galvā, uz vienu spēli diskvalificēts Maskavas CSKA uzbrucējs Maksims Šalunovs.

Maksims Šalunovs KHL finālsērijas ceturtajā spēlē pret Boba Hārtlija vadīto "Avangard" otrajā periodā ietriecās pretinieku spēlētājā Andrejā Stasā. Stass tobrīd raidīja ripu pretinieku zonā un bija nosvēries uz vienu pusi, un Šalunovs ietriecās tieši viņam galvā. Par to Šalunovs saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, taču arī Stass bija guvis savainojumu un vēlāk viņam konstatēta smadzeņu satricinājumu.

Ne Šalunovs, ne Stass līdz ar to nevarēs piedalīties arī sērijas piektajā spēlē. Šalunovam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija, turklāt būs jāsamaksā arī disciplinārsods, informē KHL.

Šalunovs ir trešais rezultatīvākais spēlētājs līgā Gagarina kausa izcīņā (21 spēlē 18 punkti), turklāt ar 12 vārtiem viņš ir "play-off" labākais vārtu guvējs. Savukārt Stass 18 izslēgšanas spēlēs guvis trīs punktus.

Sērijas piektā spēle paredzēta rītdien.

  +3 [+] [-]

, 2021-04-25 20:38, pirms 3 gadiem
Vajadzēja uz 3 spēlēm!

     [+] [-]

, 2021-04-26 10:29, pirms 3 gadiem
Varētu teikt ka tika sveikā cauri, pretinieks savainots un tikai 1 spēle dsq.

     [+] [-]

, 2021-04-26 13:14, pirms 3 gadiem
Atkal ķermenis sasvērts, galva uz priekšu, tā ka izpildot spēka paņēmienu grūti netrāpīt pa to.

     [+] [-]

, 2021-04-26 19:10, pirms 3 gadiem
archy0 rakstīja: Atkal ķermenis sasvērts, galva uz priekšu, tā ka izpildot spēka paņēmienu grūti netrāpīt pa to.
Vieniigaa probleema, ka meerkjis, pa kuru izpildiit speeka panjeemienu, nebija vispaar neviena cita kjermenja dalja - TIKAI galva!