Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Latvija - Krievija 2:1 P (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Tiešraide: Latvija - Krievija 2:1 P (spēle galā)
Mārtiņš Dzierkals vakar pārspēja Krievijas izlases vārtsargu Aleksandru Georgijevu. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēdējo maču uz "Arēna Rīga'' ledus pirms gaidāmā pasaules čempionāta aizvadīs Latvijas hokeja izlase, otro dienu pēc kārtas cīnoties pret Krievijas valstsvienību. Kā solīts, mājinieku sastāvā veiktas pāris nelielas izmaiņas - Vitālija Pavlova un Renāra Krastenberga vietā iespēja dota Tomam Andersonam un Elvijam Biezajam.

Latvija - Krievija 2:1 P (0:0;0:1;1:0;1:0)

Vārti: 31:25 Zubs 0:1, 52:11 Ķēniņš (Meija, maz.) 1:1, 61:56 Daugaviņš (Balinskis) 2:1.
Soda minūtes: 22:8
Vārtsargi: Kristers Gudļevskis - Aleksandrs Georgijevs

62` Spēle galā! Vispirms neticamā veidā ripa nenonāk Gudļevska sargātajos vārtos, atsitoties pret abiem stabiem, bet pretuzbrukumā visu nokārto kapteinis Daugaviņš, kurš notēmē un trāpa mērķī, izpildot precīzu plaukstas metienu vārtu devītniekā - Latvija izcīna uzvaru ar 2:1!

61` Sācies papildlaiks. Viens pats ar ripu vārtu priekšā paliek Dinars Hafizuļins, bet cerību uz uzvaru dzīvu saglabā Gudļevskis, atvairot pretinieka metienu.

60` Trešā trešdaļa noslēgusies un sekos papildlaiks. Pēdējā iespēja izraut uzvaru gan tiek Latvijas izlasei, tomēr Ķēniņam pretuzbrukumā neizdodas ar plaukstas metienu vēlreiz pārspēt Georgijevu.

60` Pamatlaika pēdējā minūtē bīstami no vārtu priekšas met Kovaļčuks, bet Gudļevskis spēlē pārliecinoši un ripu notver.

55` Roberts Bukarts otro reizi ieraida ripu Georgijeva vārtos, šķietami panākot izlīdzinājumu, taču nekā - pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesneši secina, ka kāds no mājinieku hokejistiem atradies vārtsarga laukumā. Robertam neiztur nervi - uzbrucējs saņem noraidījumu līdz spēles beigām par veltījumu tiesnesim.

53` VĀRTI! Mazākumā mājinieki izlīdzina rezultātu! Pretuzbrukumā pret vienu aizsargu izraujas Ronalds Ķēniņš un Gints Meija, apmainās piespēlēm, līdz Ķēņiņš ir palicis viens tukšu vārtu priekšā un raida ripu pāri vārtu līnijai - 1:1.

51` Pirmo noraidījumu spēlē nopelna arī Latvijas izlase, noteikumus pārkāpis Ābols.

49` Balinskis pārtver ripu viduszonā, apspēlē aizsargu un izpilda plaukstas metienu, ko Georgijevs atvaira. Pēc tam viesi pārkāpj noteikumus, dodot Latvijai ceturto iespēju spēlēt vairākumā.

49` Abas komandas apmainās vētrainiem uzbrukumiem. Vispirms gluži kā vārtsargs nospēlē Artūrs Kulda, bloķējot tukšā stūrī mērķētu ripu, bet pēc tam atbild Latvija. Mārtiņš Dzierkals ar lieliskām māņkustībām izlaužas līdz vārtu priekšai, tomēr Georgijevs kārtējo reizi glābj viesus. Indrašis no vārtu priekšas met pāri, bet Freibergam neizdodas vārtos ieraidīt atlēkušo ripu pēc Dzierkala metiena.

44` Antons Zlobins ieslido uzbrukuma zonā un no labā iemetiena apļa izdara netraucētu metienu, Gudļevskim izdodas aizskart ripu un glābt komandu. Pretējā laukuma pusē Indrašis pārtver pretinieka piespēli un izpilda divus metienus, bet Georgijevs paliek nepārspēts.

42` Roberts Bukarts zaudē ripu uz pretinieku zilās līnijas, to iegūst Kovaļčuks, kuru gan pēc tam panāk Artūrs Kulda, novēršot lielākos draudus.

41` Sācies mača trešais periods.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies. Kovaļčuks izveido vēl vienu teicamu momentu, ar meistara cienīgu pauzi apslidojot vārtus un piespēlējot ripu partnerim vārtu priekšā, taču Aleksandram Barabanovam to tukšos vārtos neļauj ieraidīt Ābols, izraidot ripu no bīstamās zonas.

38` Krievijas izlasei ātrajā pretuzbrukumā teicama iespēja panākt divu vārtu pārsvaru, bet Gudļevskis vārtu priekšā aptur Kovaļčuka raidīto ripu ar kājsargu, ļaujot Latvijas izlases līdzjutējiem atviegloti uzelpot.

36` Georgijevs glāvj savu komandu pēc Riharda Bukarta un Riharda Mareņa metieniem.

33` Ātrajā pretuzbrukumā teicamu iespēju neizmanto Oskars Cibuļskis, no labas pozīcijas metot garām vārtiem.

32` VĀRTI! Krievijas izlases spiediens rezultējas vārtu guvumā. Iļjas Kovaļčuka metiens no zilās līnijas ir ļoti neprecīzs, ripa gar apmali aizlido uz otru zonas pusi, kur to savāc Artjoms Zubs un, neviena nepieskatīts, izpilda precīzu metienu vārtu augšējā stūrī - 0:1.

31` Pamatīgu karuseli mājinieku aizsardzības zonā savērpj Krievijas izlase. Sergejs Plotņikovs no vārtu priekšas raida ripu pa vārtu stabiņu.

28` Komandas apmainās ar lieliskiem vārtu gūšanas momentiem. Pretuzbrukumā uzbrukuma smailē nonāk Daugaviņš, kuram tuvcīņā neizdodas apmānīt Georgijevu, bet otrā laukuma galā viens pats vārtu priekšā aizmirsts Aleksandrs Kadeikins - šoreiz savu meistarību rāda Gudļevskis, glābjot komandu.

27` Teicams uzbrukums padodas mājiniekiem, Krievijas izlase tiek iespiesta aizsardzības zonā. Visu iesāk Mārtiņa Dzierkala reids pa labo flangu, pēc tam pie brīvs palicis atstāts Gints Meija, kurš pietuvojas vārtiem un izdara metienu no šaura leņķa - Georgijevs ripu atsit sev priekšā, tomēr burzmā to vārtos neizdodas iebakstīt.

25` Pēc ilgāka pārtraukuma ļoti bīstama epizode pie Latvijas izlases vārtiem. Jakupovs, spītējot vairāku spēlētāju pretestībai, izlaužas līdz vārtiem, bet Gudļevski nepārspēj.

23` Arī šoreiz vairākumā rezultātu atklāt neizdodas. Potenciāli ļoti bīstams moments rodas uzreiz pēc Naila Jakupova noraidījuma beigām - divatā pret vienu aizsargu izraujas Indrašis un Kaspars Daugaviņš, taču pretinieku aizsargam izdodas izsist Mikam ripu.

21` Sācies mača otrais periods, Latvijas izlase spēlē vairākumā. Pirmajā periodā pa Gudļevska vārtiem izdarīti vien trīs metieni, kamēr Georgijevs atvairījis jau 11.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies. Pēdējās perioda sekundēs krievi pamanījušies nopelnīt vēl vienu noraidījumu.

15` Latvijas izlasei vēl viens vairākums, kas arī noslēdzas bez vārtu guvuma. Teicamu momentu izveido pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš izlaužas līdz pašiem vārtiem, tomēr ne viņam, ne Gintam Meijam epizodi neizdodas noslēgt ar gūtiem vārtiem.

11` Mājiniekiem pēc skaitliskā vairākuma izdevies atrast savu spēles ritmu. Arvien biežāk uzbrukuma zonā uzturas tieši Latvijas izlase, bet pie brīviem metieniem tikt pretinieki neļauj.

8` Latvijas izlase nerealizē pirmo vairākumu spēlē. Indraša metienu tieši pretī vārtiem bloķē pretinieku aizsargs, bet Georgijevs glābj savu komandu pēc Rodrigo Ābola metiena.

5` Mača sākumā vairāk uzbrūk Krievijas izlase, tomēr pagaidām izdodas spēli novirzīt gar laukuma apmalēm. Labu momentu izveido nomināli ceturtā maiņa - Uvja Balinska metienu vārtsargs atvaira, bet Mārtiņam Dzierkalam neizdodas savākt atlēkušo ripu.

2` Abas komandas apmainās ar pirmajiem bīstamajiem momentiem. Vispirms Roberts Bukarts zaudē ripu pie saviem vārtiem un pretinieka metienu no tuvas distances atvaira Kristers Gudļevskis, bet pretuzbrukumā līdz pašiem vārtiem izlaužas Miks Indrašis, kurš met virsū Aleksandram Georgijevam.

1` Spēle var sākties! Pirms mača simbolisko iemetienu laukuma centrā veic izcilais Latvijas hokeja uzbrucējs Juris Repsis.

Latvijas izlases sastāvs

Kristers Gudļevskis (Gustavs Grigals); Oskars Cibuļskis – Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle – Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks – Uvis Balinskis, Roberts Mamčics – Krišjānis Rēdlihs; Ronalds Ķēniņš – Rodrigo Ābols – Kaspars Daugaviņš, Roberts Bukarts – Miks Indrašis – Rihards Bukarts, Emīls Ģēģeris – Oskars Batņa – Toms Andersons, Rihards Marenis – Gints Meija – Mārtiņš Dzierkals, Elvijs Biezais.

1 2 69 komentāri
Slēpts komentārs: ilgonix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-04-25 18:23, pirms 5 gadiem
Tiem kas arzemes - Izlases tiešraides - Hokeja TV

  +3 [+] [-]

, 2019-04-25 18:33, pirms 5 gadiem
anatolsins rakstīja: Tiem kas arzemes - http://www.hokejatv.com/index/izlases_tiesraides/0-71
Paldies :*

  +4 [+] [-]

, 2019-04-25 18:39, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: par Dinamo par Tēvzemi ! Sarauj Latvija !
Dinamo tēvzeme ir stūra mājas asinainie pagrabi

  -1 [+] [-]

, 2019-04-25 18:46, pirms 5 gadiem
Ro. Bukarts vienkārši nekāds. Kļūdas taisa un lēns. Galīgi nav formā

  -1 [+] [-]

, 2019-04-25 18:57, pirms 5 gadiem
Tā pat kā pēdējos 2 gadus vairākums nekāds.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:19, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: par Dinamo par Tēvzemi ! Sarauj Latvija !
Esļi čelovek iģijot, to eto nadolgo!

  -1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:32, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Dinamo tēvzeme ir stūra mājas asinainie pagrabi
Ko darīt ar t-kreklu ko vakar nopirku arēnā ar uzrakstu Latvija un 4 ģerboņiem? Vēl šalli ieguvu ar uzrakstiem "Par Latviju" un "Par hokeju".
Domāju ar šo halli iet arī uz DR spēlēm.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-25 19:39, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ko darīt ar t-kreklu ko vakar nopirku arēnā ar uzrakstu Latvija un 4 ģerboņiem? Vēl šalli ieguvu ar uzrakstiem "Par Latviju" un "Par hokeju".
Domāju ar šo halli iet arī uz DR spēlēm.
Ar kreklu nekas nav jādara, bet pats ielec vircas bedrē

  -3 [+] [-]

, 2019-04-25 19:40, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Ar kreklu nekas nav jādara, bet pats ielec vircas bedrē
Izdarīts. Ielecu. Ko tālāk?

     [+] [-]

, 2019-04-25 19:42, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ko darīt ar t-kreklu ko vakar nopirku arēnā ar uzrakstu Latvija un 4 ģerboņiem? Vēl šalli ieguvu ar uzrakstiem "Par Latviju" un "Par hokeju".
Domāju ar šo halli iet arī uz DR spēlēm.
šalle halle balle
Uber- alles

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:44, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Izdarīts. Ielecu. Ko tālāk?
Pasam galva nav? Izdomā pats

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:49, pirms 5 gadiem
Komentētāji slavē Ģēģeri par 6 punktiem sezonā.
Slēpts komentārs: FUNS

     [+] [-]

, 2019-04-25 19:54, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Ar kreklu nekas nav jādara, bet pats ielec vircas bedrē

     [+] [-]

, 2019-04-25 19:54, pirms 5 gadiem
Ērnija "ģeniālais" jautājums Ķēniņam: "Sviedri ir, vai ne?"

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:56, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ērnija "ģeniālais" jautājums Ķēniņam: "Sviedri ir, vai ne?"
LTV7 žurnālisti. Patīk, kad pēc zaudētām spēlēm pajautā ''Kā jūties?''.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 19:56, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Galvas nav. Nevaru izdomāt.
Nu nestāsti ,ka tev nav galva,galva ir bet galvā iekšā saturs tāds pats kā tur,kur ieleci.

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:01, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ko darīt ar t-kreklu ko vakar nopirku arēnā ar uzrakstu Latvija un 4 ģerboņiem? Vēl šalli ieguvu ar uzrakstiem "Par Latviju" un "Par hokeju".
Domāju ar šo halli iet arī uz DR spēlēm.
Ej arī uz kāzām, bērēm. Gan jau radi nebrīnīsies.

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:01, pirms 5 gadiem
nah Grigals nav vārtos šodien?

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:03, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Ko darīt ar t-kreklu ko vakar nopirku arēnā ar uzrakstu Latvija un 4 ģerboņiem? Vēl šalli ieguvu ar uzrakstiem "Par Latviju" un "Par hokeju".
Domāju ar šo halli iet arī uz DR spēlēm.
Cik Tev DR kreklu?

  -1 [+] [-]

, 2019-04-25 20:05, pirms 5 gadiem
nesaprotu kpc šo spēli neuzticēja grigalam. iegūtu pieredzi apbružātos būtu redzams viņa patiesais varējums

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:06, pirms 5 gadiem
hokejafaaans rakstīja: nesaprotu kpc šo spēli neuzticēja grigalam. iegūtu pieredzi apbružātos būtu redzams viņa patiesais varējums
Mums jāšak domāt iespēlēt Gudiju, ja nu tiešām, sanāk sūd.... un Merzlikina komanda aizspēlējas! Jābūt plānam B ar Gudija gatavību pavilkt Čempi!

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 20:08, pirms 5 gadiem
gudijs ir profs ar pieredzei, tur vairs nav ko iespēlēt. ar viņa pieredzi jābūt gatavam spēlēt jebkurā brīdī

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:10, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Cik Tev DR kreklu?
Lielais krekls viens. T kreklus neesmu skaitījis. 10 nav bet vaitāk kā 5 bijuši, no kuriem daži nav lietojami.

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:10, pirms 5 gadiem
Sers f rakstīja: Nu nestāsti ,ka tev nav galva,galva ir bet galvā iekšā saturs tāds pats kā tur,kur ieleci.
Tev taisnība.

  -2 [+] [-]

, 2019-04-25 20:10, pirms 5 gadiem
Gudijs caurums.. Nebūs Elvis nebūs varianti..

  -1 [+] [-]

, 2019-04-25 20:12, pirms 5 gadiem
Robertu prom no izlases

  -2 [+] [-]

, 2019-04-25 20:13, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Tev taisnība.
Es zinu.

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:14, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Lielais krekls viens. T kreklus neesmu skaitījis. 10 nav bet vaitāk kā 5 bijuši, no kuriem daži nav lietojami.
Neesi mēģinājis izmantot kreklu seksa rotaļās ar sievu?

  -2 [+] [-]

, 2019-04-25 20:15, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Lielais krekls viens. T kreklus neesmu skaitījis. 10 nav bet vaitāk kā 5 bijuši, no kuriem daži nav lietojami.
nelietojamos izmanto kā grīdas lupatas?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-25 20:16, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Neesi mēģinājis izmantot kreklu seksa rotaļās ar sievu?
Tev arī prāts šodien uz muļķībām panesās?

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:17, pirms 5 gadiem
vozā rakstīja: Mums jāšak domāt iespēlēt Gudiju, ja nu tiešām, sanāk sūd.... un Merzlikina komanda aizspēlējas! Jābūt plānam B ar Gudija gatavību pavilkt Čempi!
aha nogurdinās Gudiju pārbaudenēs un pēc tam čempja sākumā nebūs lielais vilcējs pret galvenajiem mūsu pretiniekiem

     [+] [-]

, 2019-04-25 20:17, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: nelietojamos izmanto kā grīdas lupatas?
Kā man tas ātrāk neienāca prātā? DR palīdz pat personīgā dzīvoklī tīrību un kārtību uzturēt.
1 2 69 komentāri