Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: līderi uzvar, "Mārupe" paklūp mājās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: līderi uzvar, "Mārupe" paklūp mājās
Nauris Miezis.
Foto: BK "Ķekava"

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā uzvaras izcīnīja trīs labākās komandas, bet zaudējumu savā laukumā piedzīvoja "Mārupe", kas ļāva "Saldus" komandai izcīnīt tikai otro uzvaru sezonā.

13. uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Turība", kas savā laukumā pirmajā puslaikā sakrāja 13 punktu pārsvaru un ar 98:81 pieveica Gulbenes "Bukus/BJSS". Laukuma saimnieku rindās Arnis Ate realizēja četrus tālmetienus un bija rezultatīvākais ar 16 punktiem. Par vienu mazāk iemeta Elvis Endzels, kurš izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. Sāncenšu rindās Māris Baranovskis izcēlās ar 25 punktiem un desmit bumbām zem groziem.

12 uzvaras 13 mačos izcīnījusi otrajā vietā esošā "Ķekava", izbraukumā ar 77:69 apspēlējot "Ogri/Kumho Tyre-2". Laukuma saimnieki otrajā puslaikā iemeta par 12 punktiem vairāk, bet sasmelt izlieto nepaguva. Viesu rindās Nauris Miezis guva 25 punktus, lai gan realizēja tikai divus no deviņiem trejačiem, un savāca deviņas atlēkušās bumbas. Zaudētājiem 20 punktus guva Jānis Lasmanis un Raimonds Pabrieža.

Trešajā vietā esošā "Valmiera Glass/ViA" mājās ar 87:68 uzvarēja "Limbažus", lai gan trešajā ceturtdaļā ielaida 27 punktus. Klāvs Dubults ne tikai guva 25 punktus, bet arī dominēja zem groziem, savācot 16 atlēkušās bumbas, no kurām septiņas izcīnītas pie pretinieku groza. Starp limbažniekiem Kaspars Veide iemeta 18 punktus.

Neveiksmi piedzīvoja piektajā vietā esošā "Mārupe", kas savā laukumā ar 56:58 piekāpās "Saldum", kas bija uzvarējis tikai vienā no 13 spēlēm. Viesi guva pēdējos četrus punktus mačā. Kaspars Baumanis guva 26 punktus, tikai viens no viņa komandas biedriem pārsniedza desmit punktu atzīmi, bet tas netraucēja šokēt sāncenšus, kuru rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Otto Polis.

Cīņā par 13. līdz 21. vietu "Madona/BJSS" mājās ar 88:86 pieveica "VEF skolu". Uzvaru atnesa Emīls Pētersons, kurš desmit sekundes līdz beigām trāpīja metienu ar sodu. Viņš savāca desmit punktus, bet mājinieku rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Rūdolfs Brants. "VEF skolai" 19 punktus guva Niks Kārlis Jansons.

     [+] [-]

, 2017-01-25 23:07, pirms 7 gadiem
Baumanis vienītī paņēma Mārupi

  +1 [+] [-]

, 2017-01-26 11:23, pirms 7 gadiem
Autoram fui!Ja raksta par LBL2 ir jāpārzin izspēles kārtība !
Saldus izcīnija otro uzvaru ORTĀ posma sacensībās !!!
Nevis otro uzvaru sezonā !!!