Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avtomobilist" trešais zaudējums pēc kārtas, CSKA apspēlē SKA un pārņem vadību līgā

"Avtomobilist" trešais zaudējums pēc kārtas, CSKA apspēlē SKA un pārņem vadību līgā
Maskavas CSKA hokejistu prieki. Foto: www.cska-hockey.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienību kļuva Maskavas CSKA, kas apspēlēja Sanktpēterburgas SKA ar 3:1, kamēr Jekaterinburgas „Avtomobilist” cieta trešo neveiksmi pēc kārtas, zaudējot Kazaņas „Ak Bars” ar 3:4.

Mika Indraša Maskavas „Dynamo” viesos ar 2:1 pārspēja Rietumu konferences vājāko vienību „Severstal”, kurā spēlē latviešu aizsargs Artūrs Kulda. Abas ripas „Dynamo” komandā iemeta aizsargs Iļja Ņikuļins, izšķirošos vārtus gūstot desmit minūtes pirms sirēnas. Indrašis laukumā pavadītajās 16:09 minūtēs atzīmējās ar trīs metieniem un vienu spēka paņēmienu. Uzbrucējam tā bija 31. spēlē, iepriekšējās 30 viņš atzīmējies ar deviņiem vārtiem un septiņām piespēlēm, un šobrīd ir trešais rezultatīvākais hokejists komandā. Lai arī „Dynamo” izcīnīja uzvaru, maskavieši joprojām ieņem devīto vietu konferencē ar 27 punktiem 31 mačā, un no „play-off” zonas atpaliek par vienu punktu. Artūram Kuldam lielākais spēles laiks savā komandā – 20:55 minūtes, četri metieni, viens spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens. „Severstal” ir Rietumu konferences vājākā komanda ar 20 punktiem 32 mačos.

Trešo zaudējumu pēc kārtas un piekto pēdējās sešās spēlēs piedzīvoja KHL līdervienība „Avtomobilist”, kura šoreiz savā laukumā piekāpās Kazaņas „Ak Bars” ar 3:4. Mājinieku vārtos debitēja bijušais „Neftekhimik” vārtsargs Andrejs Makarovs, bet pamatvārtsargs Jakubs Kovaržs joprojām nebija komandas pieteikumā. „Avtomobilist” divas reizes bija vadībā, un trešo trešdaļu uzsāka ar 3:2, taču 11 minūtes pirms sirēnas Kazaņas uzbrucējs Irži Sekačs panāca 3:3, bet divas minūtes vēlāk Robs Klinkhamers vairākumā izrāva uzvaru – 3:4. Ar 53 punktiem 31 spēlē „Avtomobilist” palika pirmajā vietā Austrumu konferencē.

Taču vadību līgā pārņēma Maskavas CSKA, kas principiālajā duelī tika galā ar Sanktpēterburgas SKA – 2:1. Mača astotajā minūtē viesu uzbrucējs Nikolajs Prohorkins iestūma ripu no vārtu priekšas – 0:1, apraujot CSKA vārtsarga Iļjas Sorokina sauso sēriju, kurš nospēlēja bez ielaistiem vārtiem 247 minūtes un 40 sekundes. Šī sērija ir trešā ilgākā KHL un labākā CSKA vēsture. Otrā perioda beigās Antons Slepiševs kritienā ar nūjas neērto pusi panāca 1:1, bet trešajā trešdaļā Mihails Grigorenko mazākumā pārtvēra ripu uzbrukuma zonā un ar skaistu metienu izvirzīja CSKA vadībā – 2:1.

Pusotro minūti pirms sirēnas Ivans Teļegins apzaga Pāvelu Dacjuku un meta pa SKA vārtiem. Igors Šestjorkins metienu atvairīja, taču Teļegins savāca ripu un no otrā mēģinājuma iemeta to vārtos – 3:1. CSKA izcīnīja 27. uzvaru 31 spēlē, un ar 54 punktiem kļuva par KHL līdervienību, savukārt, Rietumu konferencē palielināja pārsvaru pār SKA līdz pieciem punktiem.

KHL spēles, 24. novembris

SpēleRezultāts
Avtomobilist – Ak Bars3:4
Metallurg – Neftekhimik4:3 PL
Traktor – Torpedo3:5
Severstal – Dynamo (Maskava)1:2
CSKA – SKA3:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +5 [+] [-]

, 2018-11-24 19:21, pirms 5 gadiem
centrālā ciska apspēlēja cīsiņus, jebšu nafta uzvarēja gāzi
Slēpts komentārs: Karalis Hokejs

  +3 [+] [-]

, 2018-11-24 20:19, pirms 5 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Grigorenko būs kārtējā NHL zvaigzne. Kaprizovs arī.
Ja nezinaji - Grigorenko jau pabija NHL, draftets tika viena gada ar musu Girgensonu, un pirmas sezonas bija vina komandas biedrs Bufalo, tad aizmainija uz Kolorado Avalanche laikam, pec tam atgriezas Krievija. Speletajs jau protams neslikts, bet NHL kaut kas vinam isti nesanaca. Var jau meginat velreiz tikt NHL, piemeri ir - Radulovs, tagad ari Nicuskins (tiesa sosezon aptuveni 20 maci bez gutiem vartiem), jautajums tikai vai pats Grigorenko to gribetu un vai vinam butu motivacija velreiz spelet NHL.
Par Kaprizovu gan tev varetu piekrist. Tikai jautajums atkal - kad tas varetu notikt?

     [+] [-]

, 2018-11-24 22:13, pirms 5 gadiem
CSKA aizsardzība izskatās necaursitama. Pēdējās 10 spēlēs 5 ielaisti vārti un vairāk par 1 vārtiem ļoti reti ielaiž. CSKA ielaidusi 3 un 4 vārtus no. Kopš Admiral ,Kunlun. Pēdējās 12 spēlēs tikai Sibir pret CSKA guva vairāk par 1 vārtiem (2).

     [+] [-]

, 2018-11-25 09:10, pirms 5 gadiem
Rīga pārmācīs CSKA, kā nekā World game un var teikt, ka Dinamo tās ir otrās mājas Šveice!