Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas zvaigzne Nīlanders uzslavē Latviju un vārtsargu Šilovu

Rolands Eliņš

Zviedrijas zvaigzne Nīlanders uzslavē Latviju un vārtsargu Šilovu
Viljams Nīlanders. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Zviedrijas hokeja izlases zvaigzne Viljams Nīlanders, kurš guva vienīgos vārtus spēlē pret Latviju, pēc mača atzinīgi novērtēja Latvijas paveikto šajā cīņā.

"Domāju, ka latvieši nospēlēja ļoti labi. Viņi laukumā kārtīgi pastrādāja un veica spiedienu pret mums," teica Viljams Nīlanders. "Tas viņu izpildījumā bija labs mačs."

"Bija ļoti svarīgi, ka mēs panākam vadību 1:0," par saviem gūtajiem vārtiem izteicās Nīlanders. "It īpaši šādās reizēs, kad spēlējam pret šādām komandām. Es jau iepriekš esmu teicis, ka, ja tu neiemet divus ātrus vārtus, tad visa spēle būs saspringta. Viņi noturējās spēlē, viņu vārtsargs arī nospēlēja ļoti labi. Tāpēc labi, ka guvām vārtus vairākumā."

Nīlanderam pēcspēles intervijā tika vaicāts, vai viņš nav sarūgtināts par to, ka par spīti daudzajām vārtu gūšanas iespējām tika gūti tikai vieni vārti, un viņš atzīmēja Latvijas vārtsarga Artūra Šilova spēli: "Dažreiz tā uzbrukumā gadās. Spēlē ļoti labi, bet sanāk satikties ar vārtsargiem, kuriem viss iet no rokas. Mums pašiem galvenais ir turpināt spēlēt tā, lai izveidotu labas vārtu gūšanas situācijas arī turpmāk."

26 gadus vecais Nīlanders, kurš šosezon NHL guva 80 punktus, norādīja, ka par Zviedrijas pretinieci ceturtdaļfinālā nesatraucas: "Skaidrs, ka pretim stāsies laba komanda, taču to pašu varēs teikt arī par pusfinālu un finālu. Ja vēlies būt čempions, tad jābūt gatavam uzvarēt jebkuru pretinieku."

Zviedrijas vieta apakšgrupā noskaidrosies pēc šovakar paredzētās Somijas spēles pret Čehiju.

Izmantotie resursi:
https://hockeynews.se/articles/24698/

  -1 [+] [-]

, 2022-05-24 22:55, pirms 2 gadiem
Vēl viens + Šilovam.