Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Clippers'' treneris Lū norāda: Lenards otrajā spēlē biežāk segs Dončiču

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Clippers'' treneris Lū norāda: Lenards otrajā spēlē biežāk segs Dončiču
Luka Dončičs un Kavai Lenards. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Clippers'' galvenais treneris Tairons Lū pēc zaudējuma Rietumu konferences pirmās kārtas pirmajā spēle ar 103:113 pret Dalasas ''Mavericks'' netieši izteicās, ka otrajā mačā naktī uz trešdienu var sagaidīt Kavai Lenarda biežāku darbošanos aizsardzībā pret Luku Dončiču.

Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' pirmajā cīņā Rietumu konferences izslēgšanas spēļu pirmās kārtas ietvaros ar 113:103 apspēlēja Losandželosas ''Clippers''. Kristaps Porziņģis savas NBA karjeras otrās izslēgšanas spēles sāka ar 14 punktiem (1p. 5/6, 2p. 3/8, 1p. 1/5). Viņš laukumā pavadīja 36 minūtes, kurās savāca četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli un bloķēja vienu metienu. Viņa komandas biedrs Luka Dončičs izcēlās ar 31 punktu, 10 atlēkušām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Lielāko daļu spēles Dončiču sedza Nikolā Batums nevis viens no ''Clippers'' līderiem Kavai Lenards, kurš zināms kā aizsardzības speciālists. ''Clippers'' galvenais treneris Tairons Lū pirms otrās spēles netieši atzina, ka otrajā mačā Lenards biežāk segs Dončiču: ''Kavai jau pietiekami daudz nākas darīt uzbrukumā. Mums ir četri spēlētāji, kuri var spēlēt aizsardzībā pret Luku. Tomēr domāju, ka otrdien redzēsiet to, ko jautājat.''

''Nevaru pat teikt, cik daudz punktus ielaidām komunikācijas kļūdas dēļ aizsardzībā. Tas ir apkaunojoši,'' par lietām, kas jālabo uz sērijas otro maču, pauda treneris. Brīžos, kad Lenards sedza Dončiču, slovēnis neizmeta nevienu divpunktu metienu un soda metienu.

Sērijas otrā spēle Losandželosā starp ''Clippers'' un ''Mavericks'' gaidāma naktī uz trešdienu.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/wiret...

  +3 [+] [-]

, 2021-05-24 21:08, pirms 3 gadiem
Tad jau KP nākamajā spēlē būs brīvas rokas un jāmet būs 30+

  +1 [+] [-]

, 2021-05-24 21:22, pirms 3 gadiem
Luka var iemest 5 strpback trīņus pēc kārtas. Tur nekāda segšana nelīdzēs 😄

     [+] [-]

, 2021-05-24 22:24, pirms 3 gadiem
Tad nu gan nobiedēja visus Dallasā