Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2542, Did:0, useCase: 3

Zviedru aizsargs: "Krievija ir kā neapturams tanks, gatavojamies karam"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zviedru aizsargs: "Krievija ir kā neapturams tanks, gatavojamies karam"
Harijs Vītoliņš un Oļegs Znaroks vada Krieviju
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Pirms pasaules hokeja čempionāta pusfināla mača pret līdz šim neuzvaramo Krievijas izlasi zviedru spēlētāji par pretiniekiem izsakās ar zināmu bijību. Zviedrijas izlasei būs jārāda savu labāko sniegumu, lai būtu iespēja uzvarēt.

Aizsargs Ēriks Gustavsons: "Gaidu lielisku maču. Tā būs teju svarīgākā spēle manā karjerā. Krievi uz šejieni atveduši daudz zvaigžņu un izveidojuši komandu ar lielu jaudu. Kad viņi dodas uz pretinieku vārtiem, rodas iespaids, ka tas ir tanks, ko nav iespējams apturēt. Gatavojamies karam, noskaņojamies maksimāli. Mums būs iespēja apspēlēt krievus tikai tad, ja demonstrēsim ideālu hokeju. Zviedrijas izlase pirms šī mača ir pastarīte. Bet vai tad superfavorīti vienmēr uzvar? Daudz kas būs atkarīgs no mūsu aizsargiem, pacentīsimies nedot pretinieku zvaigznēm vārtu gūšanas iespējas."

Aizsargs Niklass Andersons: "Protams, ka Krievija ir favorīte šajā mačā, bet mums ir supervārtsargs un centīgi, prasmīgi spēlētāji. Mums jācenšas ātrāk gūt vārtus un tad jātur aizsardzību. Mūsu ceturtdaļfinālā ar Baltkrieviju tribīnes bija pret Zviedriju. Ja godīgi, tāda situācija pamatīgi uzvelk. Šodien tribīnēs jau jutīs līdzi krieviem. Šādos apstākļos jau vienā izslēgšanas mačā esam uzvarējuši [smejas]!"

Vārtsargs Anderss Nilsons: "Šo krievu sastāvu es vienatnē noteikti nevaru uzvarēt. Lai gūtu panākumu, uz ledus jānomirst visai komandai."

Uzbrucējs Džimijs Ēriksons: "Krievijas izlase ir ļoti meistarīga komanda, centīsimies nedot viņiem ripu, lai viņi vairāk iztērētu spēkus. Viņi ļoti labi spēlē mača pirmajās minūtēs, bet šodien mēs pacentīsimies iemest jau sākumā."

Uzbrucējs Gustavs Nīkvists: "Pretinieku izlase ir lieliska komanda, to viņi pierāda šajā turnīrā. Tagad atbraucis arī Jevgeņijs Malkins, ir Aleksandrs Ovečkins - krieviem ir divas superzvaigznes, taču mēs esam parādījuši, ka esam spēcīgi kā komanda. Esmu pārliecināts, ka spēle būs līdzīga, mēs varam uzvarēt. Nekad nav bijis tā, ka ierodamies uz turnīru ar mērķi tikt līdz pusfinālam. Mēs gribam paņemt zeltu, tādējādi aizstāvot pasaules čempionu titulu."

Tikmēr zviedru laikrakstam "Expressen" tika liegts fotografēt Krievijas valstsvienība treniņā, jo zviedri nebija ievērojuši nolikto laiku un ieradās ar nokavēšanos.

Izmantotie resursi:
www.sport-experss.ru
www.rsport.ru

  +3 [+] [-]

, 2014-05-24 12:36, pirms 10 gadiem
Nost ar zviedriem, par Vītoliņu un par Znaroku!!

  +7 [+] [-]

, 2014-05-24 13:02, pirms 10 gadiem
Nost ar točkām, par zviedriem!

  +2 [+] [-]

, 2014-05-24 13:11, pirms 10 gadiem
nost ar karu, par draudzību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-24 13:18, pirms 10 gadiem
Par rizikiem , pret urlam !

  +4 [+] [-]

, 2014-05-24 13:25, pirms 10 gadiem
Tā te nevajag runāt zviedru aizsargam,Putins tur var saskatīt draudus

  +2 [+] [-]

, 2014-05-24 13:43, pirms 10 gadiem
gurgucis rakstīja: Tā te nevajag runāt zviedru aizsargam,Putins tur var saskatīt draudus
Labak nevajag pieminet karu,tur varetu saskatit zalo giasumu L
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-24 22:24, pirms 10 gadiem
gurgucis rakstīja: Tā te nevajag runāt zviedru aizsargam,Putins tur var saskatīt draudus
Putlers jau ir tiktāl aptaisījies, ka neviens viņu vairs neuztver nopietni!