Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Mārcis Obrumans: "Nebēdājamies"

Mārcis Obrumans: "Nebēdājamies"
Triumfa brīdis
Foto: http://www.tvnet.lv

“Credit24” meistarlīgā volejbolā šodien “Jēkabpils lūši” mačā par 3. vietu piecos setos apspēlēja nu jau bijušos čempionus “Rakvere VK”. “apmēram tā tam vajadzētu būt,” uzskata “lūšu” treneris Mārcis Obrumans.

“Apmēram šādu scenāriju iedomājos. Nebēdājamies,” pēc spēles noskumis nebija “lūšu” treneris Mārcis Obrumans. “Lai spēlētu finālā, pietrūka meistarības, soliņa garuma un citu detaļu. Vērtējot abas Kuresārē aizvadītās spēles, varu teikt, ka gadījās iekrist bedrē vienā novietojumā un ilgi rāpties ārā, taču tā tas nebija tikai mums. Tā gadījās pat finālā piektajā setā. Šodien pēc pirmajiem uzvarētajiem setiem nekļuvām pašpārliecināti. Varbūt tā bija vienkārši sakritība. Rakvere sāka labāk servēt, jo 1. un 2. setā daudz kļūdījās servēs. Savukārt 5. setā atkal mēs labi uzservējām, turklāt Rihards un Armands secīgi, viens aiz otra. Puslīdz apmierināja darbība aizsardzībā. Arī bloks pirmajos divos setos bija labs, bet pēc tam pajuka. Svarīgākajos brīžos izšķīra serve.”

Lūgts novērtēt sezonu “Credit24” meistarlīgā kopumā, Obrumans atzīmēja, ka “tikai Pērnavai šosezon zaudējām visās trijās spēlēs. Visas pārējās komandas vismaz reizi uzvarējām. Tas nozīmē, ka ar labu spēli un apstākļu sakritību varam cīnīties ar visiem. Pirms izslēgšanas turnīra mērķis bija iekļūt finālčetriniekā, bet, kad Rakvere apspēlēja “BIGBANK”, sākām domāt par medaļām.”

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

     [+] [-]

, 2018-03-25 08:30, pirms 6 gadiem
Kādi plāni Lūšiem uz nākošo sezonu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja