Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" spēlējušais Kundrāteks paliek bez darba, grib palikt KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" spēlējušais Kundrāteks paliek bez darba, grib palikt KHL
Tomāšs Kundrāteks. Foto: AFP/Scanpix

28 gadus vecais čehu aizsargs Tomāšs Kundrāteks pametis Kontinentālās hokeja līgas klubu Pekinas "Kunlun Red Star" un meklē jaunu darba vietu.

"Lēmums par Tomāša aiziešanu no "Kunlun" tika pieņemts pavisam nesen, ir arī panākta vienošanās ar kluba vadību. Viņš grib palikt KHL – tā ir viņa prioritāte," par Kundrāteka nākotni izteicās hokejista aģents Vladimirs Vuiteks. "Taču esam gatavi apspriest variantus arī citās līgās, piemēram, Šveicē. Nedrīkst izslēgt nekādus variantus."

"Šobrīd Tomāšs joprojām atrodas Šanhajā, kravā mantas un risina dažādus jautājumus," teica Vuiteks. "Pirms trim vai četrām nedēļām bijām tuvu, lai panāktu vienošanos ar Minskas "Dinamo". Taču tad baltkrievu klubā notika pārmaiņas [tika atlaists treneris – aut.], un viņi pārdomāja. Ar "Kunlun" viss ir beidzies, viņš vēlas pēc iespējas ātrāk parakstīt jaunu līgumu. Izskatīsim visus variantus."

Kundrāteks šajā sezonā laukumā devies 25 spēlēs, izdarot trīs rezultatīvas piespēles. Pirms tam viņš pārstāvēja Bratislavas "Slovan" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet no 2010. līdz 2015. gadam čehs profesionālo hokeju spēlēja Ziemeļamerikā, aizvadot 30 spēles Vašingtonas "Capitals" rindās.

Viņa pirmā darba vieta pēc atgriešanās Eiropā bija Rīgas "Dinamo", 40 mačos tiekot pie 13 punktiem, tomēr neapmierinošā snieguma dēļ komanda no čeha atbrīvojās. Kundrāteks ir spēlējis divos pasaules čempionātos, 2018. gada olimpiskajās spēlēs un 2016. gadā notikušajā Pasaules kausā.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/kundratek-opou...

  +3 [+] [-]

, 2018-11-23 14:58, pirms 5 gadiem
Runā, ka Pekinā strādājot latviešu speciālisti, un viņi saprot, ka Kuņluņ + Drāte = Kundrāteks.

     [+] [-]

, 2018-11-23 16:07, pirms 5 gadiem
Tikko KunLuņa 0-2 zaudēja Spartaku.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 17:40, pirms 5 gadiem
Zanetti ārā un jāņem Kundrāteks

     [+] [-]

, 2018-11-24 00:15, pirms 5 gadiem
Viņa pirmā darba vieta pēc atgriešanās Eiropā bija Rīgas "Dinamo", 40 mačos tiekot pie 13 punktiem, tomēr neapmierinošā snieguma dēļ komanda no čeha atbrīvojās.
Tiešām??? Kundrāteka atlaišana toreiz bija pārsteigums daudziem un vienīgais izskaidrojums bija vēlme ietaupīt, jo play-off tāpat vairs nespīdēja, (no play-off zonas atpalika par 12 punktiem) bet Kundrāteks snieguma ziņā tobrīd rādīja itin saturīgu sniegumu.