Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Izloze mums ir labvēlīga"

Andrejs Siliņš

Bertāns: "Izloze mums ir labvēlīga"
Dāvis Bertāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Izlozes rezultāti mums ir labvēlīgi. Šoreiz esmu daudz apmierinātāks nekā tad, kad uzzināju pretiniekus 2011. gada Eiropas čempionātā," komentējot "EuroBasket 2013" izlozes rezultātus FIBA Europe mājaslapā, apmierinātību pauda Latvijas valstsvienības uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Komentējot nesen notikušo "EuroBasket 2013" izlozi, Bertāns nebūt nebija pesimistisks: "Izlozes rezultāti mums ir labvēlīgi. Šoreiz esmu daudz apmierinātāks nekā tad, kad uzzināju pretiniekus 2011. gada Eiropas čempionātā. Lai gan pirmajā kārtā mums būs daži neērti un spēcīgi pretinieki, tiešām uzskatu, ka varam iekļūt labāko trijniekā savā grupā."

Kā zināms, Latvijai B grupā pretī stāsies Maķedonija, Bosnija un Hercegovina, Lietuva, Melnkalne un Serbija. Nākamajā kārtā iekļūs katras grupas labākās trīs komandas. Protams, lielu rezonansi izraisījusi Latvijas un Lietuvas iekļūšana vienā grupā, bet Dāvis no Baltijas derbija nebaidās: "Šis ir liels derbijs un nekad nevar zināt, kā tas izvērtīsies. Protams, viņiem ir līmeni augstāka komanda nekā mums, bet domāju, ka mums tik un tā ir labas izredzes gribasspēka dēļ, ar kādu allaž spēlējam pret viņiem."

Bertāns, kuram nesen palika 20, atzīst - šī sezona Belgradas "Partizan" rindās pie trenera Duško Vujoševiča ir citādāka nekā jebkura iepriekšējā: "Viņš [Vujoševičs] ir krietni citādāks treneris nekā tie, pie kuriem esmu bijis līdz šim. Mums ir smagi treniņi, ļoti smagi. Tomēr jūtos labāk nekā jebkad iepriekš karjerā. Esmu daudz pārliecinātāks un daudz labākā formā nekā jebkad. Taisnība, ka tieši šobrīd esmu nedaudz saguris, bet tas kādu dienu noteikti atmaksāsies."

Izmantotie resursi:
FIBA Europe

  +8 [+] [-]

, 2012-11-23 20:00, pirms 12 gadiem
Ticēsim Dāvja vārdiem, ka mēs to varam!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-23 20:00, pirms 12 gadiem
Es čempī gribu redz;et tikai un vienīgi uzvaras, nevis skaistu spēli un zaudējumu...ja Blūmam būs slikta sezona, kā līdz šim, nezinu kas mūs vilks, ceru ka Badingeru dabūs un varbūt kādu no vecajiem pievilks klāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-11-23 20:11, pirms 12 gadiem
dzivis rakstīja: Es čempī gribu redz;et tikai un vienīgi uzvaras, nevis skaistu spēli un zaudējumu...ja Blūmam būs slikta sezona, kā līdz šim, nezinu kas mūs vilks, ceru ka Badingeru dabūs un varbūt kādu no vecajiem pievilks klāt!
Neuztraucies, Blūms savu meistarību pa vienu sezonu nepazaudēs, vēl jo vairāk, sezona vēl gara.

     [+] [-]

, 2012-11-23 21:53, pirms 12 gadiem
teemusalami rakstīja: Neuztraucies, Blūms savu meistarību pa vienu sezonu nepazaudēs, vēl jo vairāk, sezona vēl gara.
Nav jau neko pazaudējis, ja izlasē spēles kā UA,kā to darīja BBB tad jau punkti birss, bet LR šosezon viņš spēle Saspēles vadītājs, tas neļauj viņam tā lādet pa grozu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja