Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus jau piektajā turnīrā pēc kārtas netiek tālāk par otro maču

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus jau piektajā turnīrā pēc kārtas netiek tālāk par otro maču
Mārtiņš Podžus. Foto: Talex Open

ITF turnīru otrās kārtas mačos ceturtdien zaudēja Mārtiņš Podžus un Darja Semeņistaja, kuriem neveiksmes attiecīgi M25 turnīrā Čehijā un W15 turnīrā Meksikā.

Pardubices māla seguma M25 turnīrā ar ceturto numuru izliktais Mārtiņš Podžus (ATP 466.) ar 3:6, 0:6 kapitulēja čeham Pāvelam Nejedlijam (ATP 597.), kuram tas bija dienas otrais mačs. Viņš pirms tam aizvadīja divas stundas ilgu cīņu ar diviem taibreikiem.

Podžus tika nobreikots piecas reizes, pretiniekam iegūstot kopumā 16 breikbumbas, kamēr Mārtiņam bija trīs (visas neizmantotas). Podžus jau piektajā ITF turnīrā pēc kārtas cieta sakāvi otrā raunda mačā. Viņš šogad M25 turnīros nav bijis tālāk par 2. kārtu (četri turnīri).

Darja Semeņistaja (WTA 669.) bija izsēta ar trešo numuru cietā seguma turnīrā Kankunā, kur 2:45 stundas ilgā mačā ar 4:6, 6:2, 4:6 piekāpās slovākietei Alicai Rusovai (WTA 1400.).

Darja pēdējā setā trīs reizes atspēlēja breiku un arī neļāva pretiniecei pie 5:3 izservēt maču, taču pati servi nenosargāja nākamajā geimā, kas nozīmēja mača beigas. Semeņistaja 3. setā uzvarēja tikai divās izspēlēs ar otro servi (2/12). Pretiniecei tikai nedaudz labākas sekmes (4/14 ar piecām dubultkļūdām).