Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas ''Dinamo'' un ''Neftekhimik'' uzvar viesos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Minskas ''Dinamo'' un ''Neftekhimik'' uzvar viesos
Deniss Franskevičs
Foto: hcneftekhimik.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā aizvadītas divas regulārās sezonas spēles, abās uzvarot viesiem. Minskas ''Dinamo'' Čehovā ar 4:2 apspēlēja vietējo ''Vityaz'', savukārt Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' tika galā ar Čerepovecas ''Severstal''.

Spēlē, kas tika aizvadīta Čerepovecā, neskatoties uz ievērojamo mājinieku pārsvaru (neizmantots arī lielais vairākums), rezultātu 14. minūtē ar metienu no vidējas distances vārtu augšējā stūrī atklāja aizsargs Ņikita Ščitovs. ''Severstal'' turpināja uzbrukt arī otrajā trešdaļā, bet viesu vārtos lielisks bija Deniss Franskevičs.

Turklāt 29. minūtē teicams plaukstas metiens no labā iemetiena apļa vairākumā izdevās uzbrucējam Oļegam Kvašam, kurš dubultoja ''Neftekhimik'' pārsvaru - 2:0. Noslēdzošās trešdaļas ievadā Igors Bortņikovs izmantoja sāncenšu kļūdu un guva savus pirmos vārtus sezonā - 3:0 viesu labā.

Lieliskajam Franskevičam (43 atvairīti metieni) sauso spēli 2:30 minūtes pirms beigām nozaga Maksims Truņovs, kurš ieguva atlēkušo ripu, apslidoja vārtus un bija precīzs. Neskatoties uz iegūto vairākumu un vārtsarga mainīšanu pret sesto laukuma spēlētāju, ''Severstal'' neizdevās izglābties. Savukārt panākums ļāvis ''Neftekhimik'' pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Tikmēr otrā šodien aizvadītajā spēlē Minskas ''Dinamo'' viesos ar 4:2 apspēlēja Čehovas ''Vityaz'', sāncenšiem sagādājot ceturto neveiksmi pēc kārtas. 28. minūtē, pateicoties baltkrievu Andreja Stasa un Aleksandra Kulakova, kā arī slovāku aizsarga Petera Podrahdska precīzajiem metieniem, viesi atradās vadībā ar 3:0. Arī turpinājumā viņi turējās drošā attālumā, rezultātā svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Neskatoties uz neveiksmēm, vārtus turpina gūt tikai 164 centimetrus garais ''Vityaz'' uzbrucējs Mihails Aņisins, savukārt rezultatīvu piespēli viņam izdarīja čehoviešu rezultatīvākais hokejists Artēmijs Panarins. Ar 15 spēlēs iegūtajiem tikai astoņiem punktiem ''Vityaz'' joprojām atrodas visas līgas pēdējā pozīcijā, bet Minskas ''Dinamo'' tikmēr Rietumu konferences galvgalī noķēris Maskavas ''Dynamo''.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-22 18:39, pirms 13 gadiem
MnD spēle bija baigi labā. Mirasti arī nav miers.

     [+] [-]

, 2011-10-22 18:45, pirms 13 gadiem
Mirasti atkal uzdarbojies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja