Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim jāizlaiž vēl viena spēle, Siona varētu palaist Uldriķi uz Fēru salām

Agris Suveizda

Gutkovskim jāizlaiž vēl viena spēle, Siona varētu palaist Uldriķi uz Fēru salām
Vladislavs Gutkovskis. Foto: LFF

Kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, Latvijas futbola izlasei nākamajā UEFA Nāciju līgas spēlē Fēru salās nāksies iztikt bez Vladislava Gutkovska, taču Šveices klubs "Sion" uz šo maču visdrīzāk palaidīs Robertu Uldriķi.

Gutkovskis pirmajā Nāciju līgas spēlē pret Andoru (0:0) tika noraidīts par sitienu pretiniekam. Viņš automātiski saņēma diskvalifikāciju uz nākamo spēli Maltā (1:1), bet UEFA Disciplinārlietu komisijas sēdē, kā liecina mūsu rīcībā esošā informācija, ir izvairījies no bargas diskvalifikācijas un kopumā izlaidīs tikai divus mačus. Tādējādi Gutkovskim vēl ies secen arī 10. oktobra spēle Fēru salās, bet trīs dienas vēlāk mājās pret Maltu viņš būs tiesīgs doties laukumā.

Gaidāmās uzbrukuma problēmas pirms Fēru salām mazina vēsts, ka Šveices klubs "Sion" arī uz šo maču visdrīzāk palaidīs savu uzbrucēju Uldriķi – ja vien, protams, epidemioloģiskā situācija Fēru salās nekļūs krietni sliktāka. Tiesi Covid-19 izplatības dēļ "Sion" uzlika veto Uldriķa lidošanai uz Maltu, tādējādi Maltā valstsvienība palika bez abiem uzbrucējiem, kā dēļ debija tika dāvāta no U21 izlases izsauktajam Raimondam Krollim.

Oktobrī Latvijas izlase aizvadīs trīs spēles un Nāciju līgas mačiem gatavosies ar pārbaudes spēli Melnkalnē, kas plānota 7. oktobrī. Gutkovskis, pārgājis uz Čenstohovas "Rakow" un atgriezies Polijas Ekstraklasē, jauno sezonu sācis ar četriem vārtiem četrās spēlēs, bet Uldriķis pirmajos divos mačos Šveicē devās uz maiņu. Latvijas izlasē Gutkovskis ir sācis 12 no 19 spēlēm un arvien nav guvis vārtus, kamēr Uldriķis 15 mačos, no kuriem sācis tikai trīs, ir guvis vienus vārtus.

Nāciju līga, D līga, 1. grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Fēru salas22004:26
2.Latvija20201:12
3.Malta20113:41
4.Andora20110:11

     [+] [-]

, 2020-09-23 13:21, pirms 4 gadiem
Gutkovskim vajadzēja uzlikt bargāku sodu. Tas varbūt liktu darboties smadzenēm.