Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška un Marcinkeviča iekļūst ceturtdaļfinālos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška un Marcinkeviča iekļūst ceturtdaļfinālos
Diāna Marcinkeviča

Sekmīgas spēles turnīros Vācijā un Zviedrijā šodien aizvadījuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Diāna Marcinkeviča. Andis Marburgas „Challenger” turnīrā dubultspēļu turnīrā guva uzvaru duetā ar francūzi Olivjē Šaruā un iekļuva ceturtdaļfinālā, bet Diānai izdevās tikt vienspēļu ceturtdaļfinālā Kristinehamnā.

Jau ziņojām, ka vienspēļu ranga 396. vietā esošais Andis Juška šonedēļ spēlē Vācijas pilsētas Marburgas „Challenger” turnīrā. Vienspēlēs viņam neizdevās pārvarēt kvalifikāciju, bet dubultspēļu sacensībās kopā ar francūzi Olivjē Šaruā viņš ir starp favorītiem – izlikti ar 3.numuru. Šodien 1.kārtas cīņa pret baltkrieviem Aleksandru Buriju un Nikolaju Fidirko gan bija pietiekami spraiga un uzvarēt iznāca tikai divos taibreikos – 7:6(4), 7:6(6). Iekļūšana ceturtdaļfinālā mūsu sportistam devusi 15 reitinga punktus un 200 eiro prēmiju, bet nākamā mačā pretinieki vēl nav zināmi.

Tikmēr Diānai Marcinkevičai (WTA 431. vieta) labs sniegums Zviedrijas pilsētas Kristinehamnas ITF 25 000 sacensībās. Jau ziņojām, ka 1.kārtā mūsu tenisiste ar 6:1, 3:6, 6:4 apspēlēja polieti Veroniku Domagalu (WTA 930.), bet šodien ar 7:6(5), 1:6, 6:4 tika galā ar ukrainieti Tatjanu Arefjevu, kurai rangā 250.vieta. Divas uzvaras Diānai ļāvušas nopelnīt 14 reitinga punktus, bet nākamā pretiniece būs francūziete Alizē Lima (WTA 255.).

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page