Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa finālsērija sāksies tieši pēc nedēļas

Andrejs Siliņš

Stenlija kausa finālsērija sāksies tieši pēc nedēļas
Foto: AFP / Scanpix

Lai gan vēl nav zināmas abas finālistes, Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība apstiprinājusi Stenlija kausa izcīņas finālsērijas kalendāru - tas paredz, ka pirmais sērijas mačs pēc Latvijas laika norisināsies naktī uz 29. maiju.

Jau zināma viena no finālistēm - tā ir līgas debitante Vegasas "Golden Knights", kas savā konferences finālā ar 4-1 sērijā sakāva Vinipegas "Jets". Savukārt otrā konferencē uzvarētāja noskaidrošanai būs nepieciešams maksimālais spēļu skaits - septiņas.

Aizvadītajā naktī Vašingtonas "Capitals" pārspēja Tampabejas "Lightning" un panāca sērijā neizšķirtu 3-3. Septītā spēle norisināsies naktī uz ceturtdienu.

Ja "Lightning" izcīnīs uzvaru un kļūs par otru finālisti, finālsērijā sāksies Tampā, savukārt "Capitals" uzvaras gadījumā finālsērijas sākums paredzēts Lasvegasā. Lai nu kā, jau tagad zināms, ka pirmā sērijas spēle būs naktī uz otrdienu pēc Latvijas laika. Šīs sezonas Stenlija kausa ieguvēja kļūs zināma ne vēlāk kā naktī uz 14. jūniju, kad paredzēta septītā spēle.

"Golden Knights" regulārajā sezonā abos mačos uzveica gan "Capitals", gan "Lightning".

Stenlija kausa finālsērijas kalendārs

SpēleDatums
1.spēle29. maijs
2.spēle31.maijs
3.spēle3.jūnijs
4.spēle5.jūnijs
5.spēle*7.jūnijs
6.spēle*11.jūnijs
7.spēle*14.jūnijs

* - ja nepieciešams.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/stanley-cu...

  -1 [+] [-]

, 2018-05-22 11:45, pirms 6 gadiem
wow . a#uunais raksts. sedies 5.

  -1 [+] [-]

, 2018-05-22 12:08, pirms 6 gadiem
izcili - tā, lai neviens normāls strādājošs cilvēks Eiropā neredzētu nevienu no sērijas pirmajām 4 spēlēm

  -1 [+] [-]

, 2018-05-22 14:31, pirms 6 gadiem
Teicama analīze!