Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: "Amur" – "Dinamo" 3:1 (spēle beigusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tiešraide: "Amur" – "Dinamo" 3:1 (spēle beigusies)
Rihards Bukarts
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Noslēdzot trīs spēļu izbraukumu un aizvadot otro maču divās dienās, Rīgas "Dinamo" viesojas pie Habarovskas "Amur", kuru viesos nav izdevies uzvarēt kopš 2013. gada marta. Vārtu drošība uzticēta Jānim Kalniņam, bet trešajā virknējumā Rihards Bukarts aizstājis Frenku Razgalu.

Habarovskas "Amur" – Rīgas "Dinamo"

Vārti: 5:45 Zohorna (Pikārs) 1:0, 31:12 Jerofejevs (Pavlovs) 1:1, 56:28 Gorškovs (vair.) 2:1, 58:15 Frolovs (Raskazovs, tukšos vārtos) 3:1
Soda minūtes: 6:6
Vārtsargi: Jevgeņijs Aļikins – Jānis Kalniņš

60' Spēle noslēgusies, un Rīgas "Dinamo" tālajam izbraukumam punktu pieliek ar zaudējumu.

59' Habarovskas "Amur" dubulto pārsvaru – 3:1. Galvenais treneris Ģirts Ankipāns nomaina vārtsargu pret sesto spēlētāju, un ar metienu tukšos vārtos izceļas veterāns Aleksandrs Frolovs.

57' Habarovskas "Amur" realizē vairākumu un atgūst vadību – 2:1. Nelaimīgu noraidījumu aiz pretinieku vārtiem nopelna Gints Meija, kura nūja ieķeras pretiniekam slidā. Vēl nelaimīgāk nospēlē Krišjānis Rēdlihs, kurš cenšas izmest ripu ārā no zonas, taču ar roku to pārtver Aleksandrs Gorškovs. Vēl viens metiens tuvajā devītniekā liek Jānim Kalniņam ripu meklēt aiz muguras.

54' Pirmais pilnvērtīgais divu minūšu vairākums tiek Rīgas "Dinamo", jo laukuma centrā tiek nogāzts Ansi Salmela un paši rīdzinieki turpinājumā noteikumus nepārkāpj. Taču arī nespēj gūt vārtus. Ar Denija Kristo metienu tuvajā stūrī galā tiek vārtsargs, savukārt Miks Indrašis labā situācijā met virs mērķa.

46' Iestaigātā taciņa ir patīkama – laukuma saimnieki tiek pie vairākuma Vitālija Pavlova pārkāpuma dēļ, taču arī šoreiz seko pārkāpums pret Rīgas "Dinamo". Pretinieku kapteinis Vitālijs Atjušovs ar maigu pieskārienu salauž Ginta Meijas nūju un neapmierināts dodas uz noraidīto soliņu.

41' Sākusies noslēdzošā trešdaļa, bet mēs vēl pakavēsimies otrajā. Rīgas "Dinamo" pa pretinieku vārtiem izdarīja par vienu metienu vairāk (8:7) un guva vienīgos vārtus. Guntis Galviņš noķēris Ansi Salmelu izdarītajos metienos, abiem tagad ir trīs, taču Galviņš zaudējis pirmo vietu spēles laika ziņā. Ar 13 minūtēm un 19 sekundēm līderis ir Krišjānis Rēdlihs.

40' Noslēgusies otrā trešdaļa. Komandas nelutina ar baudāmu uzbrukuma hokeju, un lielākā daļa metienu tiek izdarīti no distances, vārtsargam kontrolējot situāciju. Pirms beidzamās trešdaļas uz tablo neizšķirts, pateicoties Aleksandra Jerofejeva metienam no zilās līnijas.

31' Rīgas "Dinamo" panāk izlīdzinājumu – 1:1. Vitālijs Pavlovs uzbrukuma zonā uzvar iemetienā un nogādā ripu līdz Aleksandram Jerofejevam, kurš bez kavēšanās met un trāpa apakšējā stūrī. Jerofejevam pirmie vārti kopš 2016. gada 9. oktobra.

26' Brendonam Makmilanam laba iespēja gūt savus trešos vārtus divās dienās, tomēr no pateicīgas pozīcijas viņš met pāri vārtiem. Mirkli vēlāk kanādietis sagādā pretiniekiem pirmo noraidījumu un likvidē Rīgas "Dinamo" mazākumu, jo uz noraidīto soliņa atradās Guntis Galviņš.

21' Sākusies otrā trešdaļa. Vēl atgriežoties pirmajā, liels pārsvars metienos piederēja Habarovskas "Amur" – 15:8. Turklāt lielāko daļu no rīdzinieku metieniem izdarīja divi aizsargi – Ansi Salmela pretinieku vārtus apdraudēja trīs reizes, bet Guntis Galviņš – divas. Ar 7:11 minūtēm Galviņš arī bija komandas līderis spēles laikā.

20' Noslēgusies pirmā trešdaļa, kuras beigās divas labas piespēles bija mājinieku uzbrucējam Kirilam Raskazovam. Vispirms viņš meta pēc piespēles no aizvārtes, bet pēcāk tika garām Guntim Galviņam. Tomēr abās situācijās labāks bija Jānis Kalniņš, kuram darba netrūkst – Habarovskas "Amur" uzbrūk lielos apjomos.

14' Spēcīgs šāviens no distances Gunta Galviņa izpildījumā, un mājinieku vārtsargs ripu atvaira priekšā, taču pirmais klāt ir Habarovskas "Amur" spēlētājs. Mirkli vēlāk pēc Roberta Lipsberga piespēles metiena pozīcijā nonāk Vitālijs Pavlovs, tomēr garām tālajam stūrim.

6' Habarovskas "Amur" labu ievadu pārvērš taustāmā labumā – 1:0. Tomāšs Zohorna laukuma stūrī atbrīvojas no sedzēja, nonāk metiena pozīcijā un Jāni Kalniņu pārspēj ar perfektu trāpījumu tuvajā devītniekā virs vārtsarga pleca. Čeham tie ir sestie vārti sezonā, bet pirmie kopš 20. novembra. Interesanti, ka Zohorna piecus no sešiem vārtiem guvis mājās.

4' Laukuma saimniekiem izdevies labāks sākums, tomēr Vjačeslavs Ļitovčenko vārtu priekšā nespēj apstrādāt ripu un paliek bez metiena, kamēr aizsarga Jaroslava Habarova metienu no zilās līnijas bez problēmām atvaira Jānis Kalniņš. Viņš vakar nespēlēja, taču komandas biedri gan, un mačs otro dienu pēc kārtas būs izaicinājums.

1' Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā virsroku ņem Aleksejs Bivaļcevs. Abas komandas iepriekšējo maču aizvadīja izbraukumā pret Vladivostokas "Admiral". Ja rīdzinieki aizveda trīs punktus, tad Habarovskas "Amur" hokejisti aizbrauca sausā. Tomēr viņu galvenais trumpis ir sniegums mājās.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Jānis Kalniņš (Mants Armalis); Krišjānis Rēdlihs – Karls Stolerijs, Guntis Galviņš – Aleksandrs Jerofejevs, Ansi Salmela – Kristaps Zīle, Nerijus Ališausks; Miķelis Rēdlihs – Miks Indrašis – Lauris Dārziņš, Gints Meija – Brendons Makmilans – Denijs Kristo, Gunārs Skvorcovs – Ņikita Jevpalovs – Rihards Bukarts, Roberts Lipsbergs – Māris Bičevskis – Vitālijs Pavlovs.

1 2 67 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2017-12-21 11:12, pirms 6 gadiem
Aiziet veči! Par teicamu ģēri!

     [+] [-]

, 2017-12-21 11:16, pirms 6 gadiem
Pašam nav noriebies vienu plati jāt? Tagad ielogojies no atlikušajiem 6ac,saliec sev plusus,man mīnusus un iepird vēl kko par sarkankarogoto Rīgas hokejistu uzvarām.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-21 11:24, pirms 6 gadiem
Nav diez ko labas sajutas. Atskiriba no vakardienas, izskatas, ka vismaz ar vienu aci varesu pasekot lidzi. Bet nu, Dievs dod, ka es kludos.

     [+] [-]

, 2017-12-21 11:27, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Pašam nav noriebies vienu plati jāt? Tagad ielogojies no atlikušajiem 6ac,saliec sev plusus,man mīnusus un iepird vēl kko par sarkankarogoto Rīgas hokejistu uzvarām.
Come on, čalis licis kopā visas savas intelektuālās spējas un pats izgudrojis tekstiņu - ļauj taču tam vatņikam papriecāties par viņa "asprātībām".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-12-21 11:46, pirms 6 gadiem
netiek līdzi atkal Rēdlihs,tīra viņa laža..

  -1 [+] [-]

, 2017-12-21 11:49, pirms 6 gadiem
Mums ir ļoti pieredzějis aizsargs 10.sezonu khl līmenī. Ko viņš vispār dara pamatsastāvā?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-21 11:58, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Aiziet veči! Par teicamu ģēri!
kur tadi pamulki rodas???? Ka Tu?

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:03, pirms 6 gadiem
papisiens gnj

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:10, pirms 6 gadiem
0:1 hokeja nekas vel nav, bet nu sniegums loti neparliecinoss sodien. Tiesa, pretinieks ari labi spele.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-21 12:13, pirms 6 gadiem
Režisors augstākajā līmenī, dinamo momentus nerāda, Dārzam zobus gandrīz izsita, atkārtojumu nerāda, saķeršanās notiek, atkārtojumu nerāda.

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:14, pirms 6 gadiem
nu reāli 3 spēles 4 dienās,laika joslas,pārlidojumi ,spēki jau arī nav bezgalīgi,tapēc maksimāli jāiemet kad rodas iespēja ,bet kā zinām iemest var tikai daži veči..

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:29, pirms 6 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Pašam nav noriebies vienu plati jāt? Tagad ielogojies no atlikušajiem 6ac,saliec sev plusus,man mīnusus un iepird vēl kko par sarkankarogoto Rīgas hokejistu uzvarām.
Nē, man esi noriebies tu, un visi bānusi, zalupji, nameji, narkojāņi un pīzdkapi, kuri šeit velkās un atgremo negācijas pret mūsu Dinamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:34, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Nē, man esi noriebies tu, un visi bānusi, zalupji, nameji, narkojāņi un pīzdkapi, kuri šeit velkās un atgremo negācijas pret mūsu Dinamo!
Namejs dziļākajā būtībā ir mūsu biedrs. Izlamāsies, patrakos- pēc tam gan jau atgriezīsies partijā.

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:43, pirms 6 gadiem
Meija kārtējo reizi nodemonstrēja jātnieku bez galvas.. labi, ka hoķī ir borti, vismaz kaut kas viņu ierobežo..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:45, pirms 6 gadiem
izskatās ,ka spēku pamaz lai šodien pacīnītos par uzvaru,pašvaks tas Rih.Bukarts,ne velti čehi viņu atlaida,vismaz pastiprinājums no viņa nekāds nebūs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:47, pirms 6 gadiem
kas par piespēli Pavlova izpildījumā.. šedevrs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:47, pirms 6 gadiem
Beidzot rudā bārda arī sniedz savu artavu komandai!Labāk vēlāk nekā nekad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:49, pirms 6 gadiem
Nevaru un nevaru sagaidīt Ziemas Klasiku Purvciemā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:52, pirms 6 gadiem
Tie komentētāji seko vispār spēlei? Miķelis netīšām iežvidzina ar nūju Indrašim ,bet šie nožēlo,ka nav noraidījuma!

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:52, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: poļubomu, pieredzi iekš ECHL krājis, tagad var parādīt iemācīto.
gribēju jau rakstīt par pilnīgu talanta neesamību, bet tagad roka neceļās ko tādu darīt..

     [+] [-]

, 2017-12-21 12:53, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: tā gan, ceru, ka tur būs tā siltā zupa, aldars un desas, ko cept.
Čaļi no rajona, ja vajadzēs, iekurs mucās uguni. Būs viss kaut kas. Savickis ir zināms vīrs, nevis kāds tukšrunātājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 67 komentāri