Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Majone pārtrauc sauso sēriju, ''Dinamo'' neizdodas izglābties

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Majone pārtrauc sauso sēriju, ''Dinamo'' neizdodas izglābties
Metjū Majone guva vārtus savā 28 dzimšanas dienā, bet komandas uzvarai ar to bija par maz. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Rīgas ''Dinamo'' komanda, kas ar 1:2 atzina Podoļskas ''Vityaz'' pārākumu. Vienīgos vārtus rīdzinieku labā guva aizsargs Metjū Majone, kuram tas bija pirmais punkts pēdējās piecās spēlēs.

Spēles teksta tiešraide

Rīdziniekiem otro maču pēc kārtas nācās iztikt bez komandas rezultatīvākā spēlētāja Līnusa Videla, līdz ar to vietu nomināli trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Miķeli Rēdlihu un Lauri Dārziņu ieņēma Andris Džeriņš. Kopā ar Emīlu Ģēģeri un Gintu Meiju spēlēja Oskars Batņa, bet vārtos maču sāka Timurs Biļalovs.

Pirmajās nomaiņās krietni labāk klājās rīdziniekiem, kuri ripu kontrolēja krienti vairāk un biežāk uzturējās uzbrukuma zonā. Tomēr savā pirmajā uzbrukumā rezultātu pamanījās atklāt ''Vityaz'' - pirmās maiņas uzbrucējs Mareks Hrivīks ieslidoja uzbrukuma zonā, ierāvās zonas vidū un no teicamas pozīcijas izpildīja precīzu plaukstas metienu (0:1). Pēc vārtu zaudējuma neliels pārsvars ripas kontrolē gan joprojām bija ''Dinamo'', taču vārtu gūšanas momentu nebija daudz. Labas iespējas bija Rēdliham un Kevinam Klārkam, tomēr viesu vārtsargs Joni Ortio darbojās pārliecinoši, atvairot uzbrucēju metienus no vārtu priekšas.

Otrā perioda sākumā ''Vityaz'' sagādāja mājiniekiem aukstu dušu. Vien pēc aizvadītām sekundēm Aleksandrs Sjomins panāca 2:0 savas komandas labā, mainot ripas lidojuma virzienu pēc partnera metiena. Agrais otro vārtu zaudējums radīja pamatīgu apjukumu ''Dinamo'' spēlē - viesiem bija vēl vairākas iespējas gūt vārtus, taču rīdziniekus spēlē turēja Biļalovs.

Trešdaļas otrajā pusē rīdzinieku uzbrukums sāka atvērties, bet vārtus tā arī neizdevās gūt. Vairākkārt vienādos sastāvos izdevās iespiest pretiniekus aizsardzībā, ilgstoši neļaujot nomainīties. No zilās līnijas spēcīgi meta Artjoms Aļajevs, bet ļoti aktīvi darbojās Rēdlihs, kurš gan meta pats, gan izkārtoja momentus partneriem. Miķelis ar acīgu piespēli šķērsām pāri zonai labā pozīcijā izvirzīja Metjū Majoni, tomēr Ortio paspēja pārvietoties un atvairīja aizsarga metienu, kārtējo reizi glābjot komandu. Laba iespēja gūt trešos vārtus sezonā bija Emīlam Ģēģerim, taču uzbrucējam no sarežģītas pozīcijas vārtu priekšā neizdevās pietiekami spēcīgs metiens.

Sākot trešo trešdaļu, rīdzinieki darīja visu, lai kāpinātu spēles tempu, bet viesi centās realizēt pretējo, kas arī lielā mērā izdevās. ''Dinamo'' ripu kontrolēja vairāk, taču līdz metieniem pa vārtiem tā arī netika. Perioda vidū nācās izturēt arī vienu mazākumu, bet uzreiz pēc tā beigām mājinieki beidzot guva vārtus. Savā 28. dzimšanas dienā precīzs bija Metjū Majone, kurš spēcīgi un precīzi meta no zilās līnijas (1:2). Aizsargam tas bija pirmais punkts pēdējās piecās spēlēs.

Divas minūtes pirms pamatlaika beigām rīdzinieki tika pie trešā vairākuma spēlē. Biļalovs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Labas iespējas no vārtu priekšas izraut pagarinājumu neizmantoja Aļajevs, Klārks un Mitinens, kā rezultātā rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

Rīgas ''Dinamo'' - Podoļskas ''Vityaz'' 1:2 (0:1;0:1;1:0)

Vārti: 02:39 Hrivīks (Āltonens, Sjomins) 0:1, 20:15 Sjomins (Katičevs, Āltonens) 0:2, 49:27 Majone (Dārziņš, Rēdlihs) 1:2.
Soda minūtes: 4:8
Vārtsargi: Timurs Biļalovs - Joni Ortio

Rīgas ''Dinamo'' sastāvs

Timurs Biļalovs (Kristers Gudļevskis); Uvis Balinskis – Kristaps Sotnieks, Nerijus Ališausks - Artjoms Aļajevs, Dmitrijs Šuļeņins – Metjū Majone, Sergejs Gimajevs; Koltons Gilīss – Brendons Makmilans – Kevins Klārks, Emīls Ģēģeris - Oskars Batņa - Gints Meija, Lauris Dārziņš - Andris Džeriņš - Miķelis Rēdlihs, Matiass Mitinens - Daniels Bērziņš - Rihards Marenis, Vitālijs Pavlovs.

1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-11-21 21:55, pirms 5 gadiem
VĀJĀ spēle :/ un nākamie mači pret KHL līderiem :/

  +1 [+] [-]

, 2018-11-21 21:56, pirms 5 gadiem
Būs labākas dienas!

  -1 [+] [-]

, 2018-11-21 22:00, pirms 5 gadiem
RINALDS94 rakstīja: VĀJĀ spēle :/ un nākamie mači pret KHL līderiem :/
Domāju, ka DR izcīnīs vismaz 1 uzvaru spēlēs pret Osmku, SKA, CSKA.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-21 22:02, pirms 5 gadiem
Kartejo reizi zaudejam 1.periodu un pec tam speli, tas jau ka likums. Uzbrukuma acimredzot par maz jaudas bija, briziem likas, ka visu gribam darit parak akademiski.Videla iztrukums ari laikam jutams. Beigas gan varena ofensiva bija, bet nu diemzel bez rezultata. Bet nu nekas, jadoma tagad jau par paritdienas macu, sis jaaizmirst. Slikti gan no tabulas vuedokla - Vityaz ir ta saucamie tiesie konkurenti.

     [+] [-]

, 2018-11-21 22:05, pirms 5 gadiem
Gillis? Batnja?
Ankipans )))

  -4 [+] [-]

, 2018-11-21 22:09, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Kartejo reizi zaudejam 1.periodu un pec tam speli, tas jau ka likums. Uzbrukuma acimredzot par maz jaudas bija, briziem likas, ka visu gribam darit parak akademiski.Videla iztrukums ari laikam jutams. Beigas gan varena ofensiva bija, bet nu diemzel bez rezultata. Bet nu nekas, jadoma tagad jau par paritdienas macu, sis jaaizmirst. Slikti gan no tabulas vuedokla - Vityaz ir ta saucamie tiesie konkurenti.
1.periodā mums 7 uzvaras 8 zaudējumi šosezon. Vārti 16-20.

  +4 [+] [-]

, 2018-11-21 22:10, pirms 5 gadiem
Tā var spēlēt tikai pēc pohām.Dinamo panākumi prporcionāli Videla un Majones punktiem.Nav Videla nav party.....

     [+] [-]

, 2018-11-21 22:11, pirms 5 gadiem
Nevaram mēs kā 1.numurs spēlēt-elementāri mūs ķēra uz pretuzbrukumiem un noķēra arī...Ja Ankipāns padomātu par to,ka četru punktu spēle-bija uzmanīgi no aizsardzības jāspēlē nevis visi uz priekšu un tad jau redzēs...Pirmajā trešdaļā bija vismaz 3 reizes ,kad Vitjaz noķēra uz pretuzbrukumiem,bet mums uzbrukumā viens pusmoments.

  -1 [+] [-]

, 2018-11-21 22:11, pirms 5 gadiem
Mani nepārliecina kanādiešu trio, labi no Gillisa neko negaidu, OHL līmeņa kadrs, Macmillan ceru atgūs formu pēc traumām, esmu vīlies Klarkā, ņemts kā golu metējs, it kā 7 ir, bet visumā uzskatu, ka nevelk KHL līmeni, individuāli zaudē regulāri ripu.. Par vietējiem uzbrucējiem labāk citreiz.

  -4 [+] [-]

, 2018-11-21 22:14, pirms 5 gadiem
Lietuvā basketbolā esot 3 miljoni treneru un tikai īstais treneris neprot trenēt. Latvijā ir 2 miljoni hokeja treneri un tikai Ankipāns neprot trenēt.

  -2 [+] [-]

, 2018-11-21 22:14, pirms 5 gadiem
Dārziņš ieiet zonā un nezin kur likt ripu, biedru vēl nav, līdz vārtiem tālu, ai - nokritīšu labāk..., jo izlauzties līdz vārtiem - nav vairs jaunība. Džeriņš stāv kā piesalis vairākumā, ne viņam piespēlēsi, ne izmantosi sieniņai....nu un Klarkam laikam lēcas aizsvīdušas, visi metieni garām vārtiem.Negribējās šodien ģinamiešiem uz pilnu klapi spēlēt, ko lai dara, ja par vāju spēli no algas neatvelk. Veči tā nedara, tikai plastmasnieku sūcēji.

     [+] [-]

, 2018-11-21 22:16, pirms 5 gadiem
vienkāršifans rakstīja: Nevaram mēs kā 1.numurs spēlēt-elementāri mūs ķēra uz pretuzbrukumiem un noķēra arī...Ja Ankipāns padomātu par to,ka četru punktu spēle-bija uzmanīgi no aizsardzības jāspēlē nevis visi uz priekšu un tad jau redzēs...Pirmajā trešdaļā bija vismaz 3 reizes ,kad Vitjaz noķēra uz pretuzbrukumiem,bet mums uzbrukumā viens pusmoments.
Mēs nekad neesam bijuši 1.nummura komanda, jo parasti ja tā jāspēlē, reti uzvaram, mums vienkārši nav tāda līmeņa spēlētāju lai apspēlētu blīvu aizsardzību, Ankipāns kā treneris ir par vāju, lai spēles laikā mainītu spēles zīmējumu, stāv maliņā kā nopērts skolnieks..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-11-21 22:19, pirms 5 gadiem
Dīvaini pēkšņi DR vairs gandŗīz neviens neprot spēlēt bet ir PO zonā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-11-21 22:20, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Lietuvā basketbolā esot 3 miljoni treneru un tikai īstais treneris neprot trenēt. Latvijā ir 2 miljoni hokeja treneri un tikai Ankipāns neprot trenēt.
Forumā tikai izsaka savu viedokli nevis trenē, pēc Tevis teiktā visiem te jāslavina Ankipāns, kā vienīgais hokeja guru..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-11-21 22:26, pirms 5 gadiem
Augsti vērtēju Ģirta Ankipāna komandas sasniegto uz šo brīdi,tāpēc nevēlos rakstīt kaut ko nievājošu par šodienas Dinamo sniegumu.
Tomēr jāatzīst,ka pret tādu pretinieku mājas spēlē vajadzēja ņemt 2 punktus !
Acīmredzot,bez Videla ir grūti iemest vairāk par vienu golu...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-21 22:27, pirms 5 gadiem
jeepis59 rakstīja: Mani nepārliecina kanādiešu trio, labi no Gillisa neko negaidu, OHL līmeņa kadrs, Macmillan ceru atgūs formu pēc traumām, esmu vīlies Klarkā, ņemts kā golu metējs, it kā 7 ir, bet visumā uzskatu, ka nevelk KHL līmeni, individuāli zaudē regulāri ripu.. Par vietējiem uzbrucējiem labāk citreiz.
klārks no petaka visu laiku met garām vārtiem
tā tas notiek jau kuro spēli
arī šodien beigās
vai nu jātrenē metiens, vai arī tur jāliek cits spēlētājs
sevišķi izšķirošajos momentos 6:5 vai 6:4

  -1 [+] [-]

, 2018-11-21 22:29, pirms 5 gadiem
jeepis59 rakstīja: Forumā tikai izsaka savu viedokli nevis trenē, pēc Tevis teiktā visiem te jāslavina Ankipāns, kā vienīgais hokeja guru..
Nekas nav jāslavina. Lasu un domāju - neviens neprot spēlēt izņemot Majoni, bet esam 7.vietā. Šeit ir tādi kategoriski apgalvojumi un es tos salieku kopā. Mna sanāk ka mūsu līderi neder šai līgai , ir par vecu. Rodas jautājums kā tad esam tik augstu tabulā.

  -3 [+] [-]

, 2018-11-21 22:33, pirms 5 gadiem
Šodien visa komanda kopumā bija lēnāka par viesiem, trūka agresijas, mērķtiecības uz vārtiem. DR nespēlēja šodien slikti bet arī laba šī spēle nebija. Izdomas nebija, sākās jau 1.perioda vidū primitīvie metieni uz vārtiem un spēle no sērijas mests, mest mest turpinājās kaut kur līdz 3.perioda vidum , kad atkal sākām kaut ko gudrāku rādīt. Tikai šis gudrākais hokejs bija lēns. Kāds iemesls? Pārlidojuma sekas, 18.novembris vai kas cits. Cerams ka komanda līdz piektdienai atjaunosies.

     [+] [-]

, 2018-11-21 22:35, pirms 5 gadiem
Šajā spēlē var izcelt Majoni, kā arī vēl divus aizsargus - Ališausku un Aļajevu. Pārējie kaut kā nepalika atmiņā ar neko.

     [+] [-]

, 2018-11-21 22:38, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Vai tumšie spēki līdīs ārā no alas? Ilgi gaidījuši šo brīdi.
Bet es par tumšajiem spēkiem uzskatu tev līdzīgos putina maigās varas projekta atbalstītājus.
1 2 42 komentāri