Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Hummelss: "Mūsu aizsardzība nav pārbijusies no Griga"

Agris Suveizda

Hummelss: "Mūsu aizsardzība nav pārbijusies no Griga"
Matss Hummelss
Foto: AFP/Scanpix

Par futbola fanu jaunāko hītu kļuvusi "Wigan" līdzjutēja pārveidota dziesma par godu kluba labākajam vārtu guvējam Vilam Grigam (" Vils Grigs ir zirgā, jūsa aizsardzība ir pārbijusies"), kurš pārstāv Ziemeļīrijas izlasi. Vaicāts, vai vācu aizsardzība ir pārbijusies no Griga, Matss Hummelss atbildēja noliedzoši.

"Tas būtu jauki, ja tā būtu tiesa, bet tā nav," uz jautājumu atbildēja vācu centra aizsargs Matss Hummelss. "Vila Griga stāsts ir lielisks. Jau esmu viņa fans un mēģināšu dabūt viņa kreklu." Grigs aizvadītajā sezonā 40 spēlēs guva 25 vārtus un kļuva par Anglijas pēc spēka trešās līgas labāko snaiperi, palīdzot "Wigan" izcīnīt pirmo vietu. "Euro 2016" finālturnīrā nepilnus 25 gadus vecais uzbrucējs pagaidām nav devies laukumā.

Tikmēr Spānijas izlases futbolists Pedro Rodrigess atvainojās par iepriekš paustajiem komentāriem par savu mazo spēles laiku un sacīja, ka nebija domājis kādu apvainot. Šajā finālturnīrā aizvadījis tikai desmit minūtes, "Chelsea" spēlētājs iepriekš teica: "Ierodoties komandā, biju gaidījis ko citu. Man ir ļoti grūti būt rezervista lomā. Ja tā turpināsies, man nav vērts būt vienībā vien tādēļ, lai būtu daļa no komandas."

Arī galvenais treneris Visente Del Boske netur ļaunu prātu un nesodīs spēlētāju: "Viņa sacītais nebija necieņas izrādīšana. Domāju, ka viņš vienkārši parādīja, ko realitātē izjūt tie 12 futbolisti, kuri neatrodas laukumā. Pedro bija nedaudz dusmīgs par to, ka nespēlē, taču tas ir neizbēgami."

Izmantotie resursi:
Mats Hummels: Germany aren't terrified of...
Pedro comments played down by Spain coach...

     [+] [-]

, 2016-06-21 16:50, pirms 8 gadiem
Jauka dziesmiņa.

"Terrified" - satraukts stāvoklis, kuru izjūt 4 Krievijas aizsargi, redzot tuvojamies Beilu. (Oksfordas skaidrojošā vārdnīca.)