Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Čehijas Ekstralīgas rezultatīvākais ārzemnieks atgriežas KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čehijas Ekstralīgas rezultatīvākais ārzemnieks atgriežas KHL
Libors Hudāčeks. Foto: EPA/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Ņižņekamskas "Neftekhimik" paziņojis par viena gada līgumu ar slovāku uzbrucēju Liboru Hudāčeku.

29 gadus vecajam Liboram Hudāčekam jau ir Kontinentālās hokeja līgas pieredze. Laika posmā no 2012. līdz 2015. gadam viņš pārstāvēja Bratislavas "Slovan". Uzbrucējs aizvadīja trīs sezonas, kopā aizvadot 147 spēles un sakrājot 56 punktus. Labākajā sezonā viņš 45 mačos iekrāja 20 punktus. Jāpiemin, ka viņa brālis Jūliuss ir Maskavas "Spartak" vārtsargs.

Aizvadītajā sezonā Hudāčeks spēlēja Čehijas Ekstralīgā, pārstāvot Liberecas "Bili Tygri". 50 spēlēs viņš guva 31 vārtus un sakrāja 60 punktus, kas kļāva kļūt par turnīra rezultatīvāko ārzemnieku. Priekšā bija tikai čehi Milans Gulašs un Mihals Birners. Ar 13 vairākumā gūtajiem vārtiem Hudāčeks gan bija līderis.

Hudāčeks Čehijā pavadīja pēdējās divas sezonas, bet pirms tam trīs gadus spēlēja Zviedrijā, "Orebro" komandas rindās. Vienā no sezonām viņam bija pa spēkam kļūt par vienības rezultatīvāko spēlētāju.

Tāpat jāatzīmē, ka Hudāčeks pārstāvējis Slovākijas izlasi sešos pasaules čempionātos. 2012. gadā viņš izcīnīja sudraba medaļu, desmit spēlēs atzīmējoties ar pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://hcnh.ru/news/club-life/neft...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 08:31, pirms 4 gadiem
slovākus par leģionāriem Čehijā tā īsti nemaz neskaita... formāli, jā, bet realitātē tikpat kā savējie.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-22 09:53, pirms 4 gadiem
pofig kaut kādi gudāčeki, galvenais ir TIESĪBAS uz TROTERU !!!

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:51, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: pofig kaut kādi gudāčeki, galvenais ir TIESĪBAS uz TROTERU !!!
Es nebrīnīšos, ja Dinamo Troteru paņems vismaz uz pārbaudes laiku, statistika šosezon bija laba un šis, spriežot pēc Instagram, šobrīd cītīgi trenējas, iespējams jau ir runājis ar Dinamo. Jebkurā gadījumā viņš būtu lēts un ļoti labi noderētu 3.-4.maiņai, noteikti būtu labāks par vietējiem ''sienā skrējējiem''.

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:57, pirms 4 gadiem
Ja Dinamo parakstīs visus tos ārzemnieku uzbrucējus, par kuriem itkā interesējas, ja pagarinās līgumu ar Eštonu un vēl paņems atpakaļ Makmilanu, tad kopā ar Dārziņu un Miķeli var izveidot 3 labas maiņas, vēl ja parakstīs Karsumu, kā kkur baumoja, tad var sanākt labs sastāvs, būtu 3 rezultātu veidotāju maiņas un 1 čekeru maiņa. Neslikti.

     [+] [-]

, 2020-05-22 12:05, pirms 4 gadiem
Gūža, par Troteru var pa lielam aizmirst. Lai Troters atgrieztos KHL viņam līgai no savas ka tas jāsamaksā 100k par līgumu ko sezonas laikā bija lauzis kaut kad pagātnē! Un par to tavu sastāva sapni ar vari aizmirst. Reāli visām pārējām komandām briest ļoti labi sabalansēti sastāvi ar visiem algu griestiem. No LV džekiem būs tie paši vecie R. Lipsbergs, Dārzs, Miķelis, Džeris, Soča, Balinskis, Meija. Un čupa ar čekeriem. Un kādi abšaubāmas kvalitātes leģionāri.