Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" uzvar pēdējā sekundē, "Hornets" tiek galā ar "Kings"

"Pacers" uzvar pēdējā sekundē, "Hornets" tiek galā ar "Kings"
Indiānas "Pacers"
Foto: AP/Scanpix

Pateicoties Džordža Hila realizētajam soda metienam 1,4 sekundes pirms mača beigām, Indiānas "Pacers" Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlē pārspēja Memfisas "Grizzlies" ar 82:81. Otrajā mačā Raens Andersons realizēja septiņus tālmetienus, palīdzēdams Ņūorleānas "Hornets" apspēlēt Sakramento "Kings" - 114:105.

Memfisas "Grizzlies" - Indiānas "Pacers"

Pirmais puslaiks pagāja punkts punktā. Abas komandas diezgan veiksmīgi realizēja metienus, tāpēc rezultāts auga līdzīgi. Otrās ceturtdaļas sākumā "Grizzlies" ieguva piecu punktu pārsvaru, taču viesi no Indiānas ātri atspēlējās un izvirzījās pat vadībā. Puslaika pēdējās divās minūtēs neviena komanda nespēja gūt punktus. Noslēdzoties pirmajam puslaikam, rezultāts bija par labu "Pacers" - 43:39.

Uz īsu brīdi "Pacers" ieguva deviņu punktu pārsvaru, bet "Grizzlies" atbildēja ar 14 punktiem pēc kārtas. Visas turpmākās otrā puslaika minūtes arī pagāja punkts punktā. Konlijs divas minūtes pirms mača beigām izvirzīja vadībā Memfisu, bet ar to pašu atbildēja Džordžs. Ļoti aktīvi laukumā darbojās Alens. Konlijs devās uz grozu, izmeta metienu, bet to bloķēja Hiberts, savukārt viņam bumbu atņēma Alens, kurš adresēja piespēli Rendolfam, kurš realizēja metienu un izlīdzināja rezultātu. 1,4 sekundes pirms mača beigām piezīmi pret Hilu nopelnīja Konlijs. "Pacers" basketbolists aizmeta garām pirmo soda metienu, bet otrais bija precīzs.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Deivids Vests, bet Polam Džordžam mazliet pietrūka līdz "triple-double" - 12 punkti, 10 atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles. "Grizzlies" labā 17 punktus guva Veins Elingtons.

Ņūorleānas "Hornets" - Sakramento "Kings"

Jau no spēles pirmajām minūtēm laukumā labāki bija "Hornets" basketbolisti. Tika veikts 12:2 izrāviens, kas Ņūorleānai deva sešu punktu pārsvaru. Vēlāk "Hornets" ieguva vairāk kā desmit punktu pārsvaru. Otrajā ceturtdaļā turpināja dominēt Ņūorleāna. Raens Andersons viens pats guva 17 punktus, kamēr "Kings" tikai 21. "Hornets" atradās vadībā pēc pirmā puslaika ar 64:39.

Šķiet, ka "Kings" galvenais treneris Kīts Smārts puslaika pārtraukumā atrada īstos vārdus, lai motivētu komandu, jo viņa trenētie spēlētāji spēlēja pārliecinošāk nekā pretinieki. "Kings" guva 17 punktus pēc kārtas, samazinot "Hornets" pārsvaru līdz astoņiem punktiem. Ceturtdaļu ar precīzu metienu noslēdza Meisons, palielinot Ņūorleānas pārsvaru līdz deviņiem punktiem - 87:76. Īsā laikā "Hornets" atjaunoja vairāk kā desmit punktu pārsvaru. Divus tālmetienus pēc kārtas realizēja Andersons, panākdams +14. "Hornets" noturēja pārsvaru līdz pat mača beigām.

Raens Andersons visā mačā guva 27 punktus, realizēdams septiņus no 14 tālmetieniem. Viņš bija "Hornets" rezultatīvākais spēlētājs, bet Greiviss Vaskezs pievienoja 19 punktus, 11 rezultatīvas piespēles un septiņas atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais "Kings" komandā bija Demarkuss Kazinss - 29 punkti un 13 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-01-21 22:37, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Kapēc tik agri 1dienā?
Vai tiešām prezidenta inaugurs tik nozīmīgs
tad jau halles pustukšas
ne?
Tāpēc, ka ASV tiek svinēta Martina Lutera Kinga diena

  -2 [+] [-]

, 2013-01-21 23:01, pirms 11 gadiem
Sodien ir prezidenta inauguracija ASV

Ričards Vambuts rakstīja: Tāpēc, ka ASV tiek svinēta Martina Lutera Kinga diena

  +3 [+] [-]

, 2013-01-21 23:06, pirms 11 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Sodien ir prezidenta inauguracija ASV
katru gadu trešaja janvāra pirmdienā ir MLK diena, un ir brīvdiena un agrās NBA speles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 01:42, pirms 11 gadiem
Detlefa kungam arī šis tas strādājams pie valodas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-01-22 02:32, pirms 11 gadiem
Nu ja Paul George nebūs all-star game tad es nez.. Tāpat arī David Lee u.tml., nesaprotu ko tur meklē Gārnets sākuma 5niekā un vēl jo vairāk nesaprotu ko Howards tur dara sākuma pieciniekā, man liekās ka all-star ir priekš konkrētās sezonas labākajiem spēlētājiem nevis skaļākajiem uzvārdiem

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 02:35, pirms 11 gadiem
p.s. Joe Johnson ultimate clutch vecis!

     [+] [-]

, 2013-01-22 09:29, pirms 11 gadiem
Žēl Minesortas, sāka labi, Ridnaurs, gan mazliet uzkrita uz nerva, ar sasteigtām darbībām... Bet Vilki atzīstami spēles sākumā Smitu izslēdza no spēles, precīzāk sakot Kiriļenko izslēdza
Bet Memfisa un Indiana gan likās neskatāma spēle. Skaidrs un jau bija paredzama maza rezultativitāte, bet izēnmot spēles beigas, tā arī kaut kā nesajutu azartu skatīties...
Indian mazliet vairāk simpatizē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja