Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1563, Did:0, useCase: 3

Džokovičs un Čeruijota iegūst "Laureus" balvas

Džokovičs un Čeruijota iegūst "Laureus" balvas
Novaks Džokovičs
Foto: AP/Scanpix

Serbijas tenisists Novaks Džokovičs un Kenijas garo distanču skrējēja Viviana Čeruijota kļuvuši par prestižās "Laureus" balvas sportā ieguvējiem. Par labāko pagājušā gada komandu nosauca "Barcelona" vienību.

Par 2011. gada labāko sportistu atzina serbu tenisa zvaigzni Novaku Džokoviču, kurš sezonas laikā tika pie trim "Grand Slam" tituliem, bet gadu pabeidza ar 70-6 uzvaru un zaudējumu bilanci. Savukārt gada sportiste - Kenijas garo distanču skrējēja Viviana Čeruijota, kura pērn pasaules čempionātā tika pie divām zelta medaļām.

Labākā komanda - Spānijas un UEFA Čempionu līgas uzvarētāja "Barcelona". Par gada atgriešanos balvu saņēma Ziemeļīrijas golferis Darens Klārks, bet 2011. gada atklājums bijis cits šīs valsts golferis - Rorijs Makilrojs. Amerikāņu sērferi Kelliju Sleiteru atzina par labāko aktīvajos sporta veidos. Sleiteram tā ir ceturtā "Laureus" balva karjerā, tādējādi panākts līdzšinējais rekordists Rodžers Federers, kurš četrus gadus tika atzīts par labāko sportistu.

Bijusī Mančestras "United" leģenda Bobijs Čarltons saņēma balvu par mūža sasniegumiem sportā.

Izmantotie resursi:
AP

  -1 [+] [-]

, 2012-02-06 23:57, pirms 12 gadiem
Amerikāņu sērferi Kelliju Sleiteru atzina par labāko aktīvajos sporta veidos. Sleiteram tā ir ceturtā "Laureus" balva
kautkas nelimejas

  +2 [+] [-]

, 2012-02-07 07:32, pirms 12 gadiem
messibesii2 rakstīja: nepelnīti,gan serbam,gan farsai!
farsai vispār vajadzēja iedod balvu,par mūža ieguldījumu futbola(vārtīšanos pa zemi) teātrī
MU faneļi šobrīd varētu vispār paklusēt. MU līdz varenajai un neaizsniedzamajai Barcai kā no zemes līdz Neptūnam. Bet nu ko vairs - šogad Barcai diemžēl nebūs kārtējās iespējas pazemot sarkanos ČL, jo MU vienkārši netiek tālāk!

     [+] [-]

, 2012-02-07 11:04, pirms 12 gadiem
eikoninsh rakstīja: Amerikāņu sērferi Kelliju Sleiteru atzina par labāko aktīvajos sporta veidos. Sleiteram tā ir ceturtā "Laureus" balva
kautkas nelimejas
Es pat zinu tādu džeku. Smuki viņam sanāk.