Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Kārlails: ''Jāuzlabo cīņa par atlēkušajām bumbām un nedrīkstam tik daudz kļūdīties''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kārlails: ''Jāuzlabo cīņa par atlēkušajām bumbām un nedrīkstam tik daudz kļūdīties''
Riks Kārlails. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kritisks par savas komandas sniegumu pēc zaudējuma pret Portlendas ''Trailblazers'' ar 119:125 bija Kristapa Porziņģa pārstāvētās komandas Dalasas ''Mavericks'' galvenais treneris Riks Kārlails, paužot, ka uz nākamo maču vienībai jāuzlabo spēle visās komponentēs.

Naktī uz sestdienu zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'', kas ar 119:125 izbraukumā piekāpās Portlendas ''Trailblazers. Porziņģis sev atvēlētajās 34 minūtēs guva 11 punktus (1p. 4/4, 2p. 2/7, 3p. 1/4), izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, bloķēja divus pretinieku metienus un četras reizes pārkāpa noteikumus.

''Spēles beigās nespējām noslēgt savus uzbrukums, kamēr viņi to izdarīja. Tur arī zaudējām maču. Mums jābūt labākiem cīņā par atlēkušajām bumbām un nedrīkstam pieļaut tik daudz kļūdu. Kopumā ir jāuzlabo sniegums uz nākamajām spēlēm,'' kritisks par parādīto spēli laukumā bija galvenais treneris Riks Kārlails. Porziņģim problēmas sagādāja ''Trailblazers'' aizsardzība, kas daudz mainīja sedzējus uz latviešu uzbrucēju. Kārlails norādīja, ka Kristapam pie tā jāpierod: ''Tā būs daudzos vakaros. Tādās situācijās viņam jābūt ātrākam un jāreaģē, bet mums jāatrod situācijas, kurās Kristaps var būt efektīvs. Viņš sāka lēnu, bet vēlāk vairāk iesaistījām Porziņģi uzbrukumā.''

Produktīvu sniegumu demonstrēja Tims Hārdevejs, kurš guva 25 punktus: ''Viņi mani bieži atstāja brīvu. Biju gatavībā realizēt metienus, ja piespēle atradīs ceļu pie manis. Luka zina, kur atrodas viņa komandas biedri uzbrukumā.''

Ar 21 uzvaru 40 spēlēs ''Mavericks'' ir astotie Rietumu konferencē. Naktī uz pirmdienu abas komandas tiksies atkārtoti.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/blazers-beat-m...

  -3 [+] [-]

, 2021-03-20 11:48, pirms 3 gadiem
Ha..ha. jāuzlabo cīņa par atlēkušajām bumbām... Varbūt kāds vienreiz makaronu princesei liks cīnīties par bumbām?? 5-8 bumbas spēlē priekš 2.21m ir NOŽĒLOJAMI.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 12:09, pirms 3 gadiem
Guru no geto rakstīja: Ha..ha. jāuzlabo cīņa par atlēkušajām bumbām... Varbūt kāds vienreiz makaronu princesei liks cīnīties par bumbām?? 5-8 bumbas spēlē priekš 2.21m ir NOŽĒLOJAMI.
Viņam uz 3pt līnijas viņas vākt?

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 12:43, pirms 3 gadiem
Lielākā problēma ir kā KP izmantot,😆

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 13:06, pirms 3 gadiem
Redz, Kārlail, kad Tu ieliec "one of kind" spēlētāju sistēmas spēlē, un liec viņam domāt tikai komandas labā, tad nekas tur labs nebūs. Pie tam KP ir ar raksturu, kas ir gatavs kautko ziedot, ja līdz šim vēl nav uzsprādzis. Dončičam ir brīvas iespējas veidot uzbrukumu, tad KP bija jābūt tādā statusā, kad gandrīz jebkurš calls pēc bumbas tiktu uzreiz piegādāts. Porziņģis spīd vislabāk, kad ir nevis pirmā opcija, bet gan tad, kad bumbu saņem taisni, kad vēlās. Kamēr Porziņģim neļaujs freelancot, tikmēr viņš pazudīs kautkādās roleplayer sistēmās.

  +5 [+] [-]

, 2021-03-20 13:08, pirms 3 gadiem
KP vietā es vienkārši pateiktu. Hate it or love it, bet komandā ir 2 zvaigznes, un tā tam jābūt. Pārejie palīdz, ja Mavs nav mierā - tad sorry. I wanna build my own legacy than.

     [+] [-]

, 2021-03-20 13:31, pirms 3 gadiem
Sāka lēnām, un beigās pavisam nosēdās. Tā gadās. Spēles nekad nenorok tikai tie, kas vispār nespēlē.

  +3 [+] [-]

, 2021-03-20 14:08, pirms 3 gadiem
One Man Show - es tev pilnība piekrītu. Priekš tāda džeka kā KP, viņam jābūvē legacy, jo Lukas ēnā viņi netiks augstāk par pirmo kārtu. Arī ja KP būs lūzeru komandā, viņš vismaz būs Allstar džeks, bet tieši Luka un Kārlails viņam liedz to. Kas ir labāk, būt komandā, kur viens spēlē ego ball vai tomēr būt komandā, kas aug un iespēja izsisties

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 14:11, pirms 3 gadiem
KP ir liels risks ar veselību, viņš vēl max var nokapāt 5-6 gadus labā līmenī. Ja viņš izniekos gadus ar šo slovēni, milzīgs potenciāls vējā. Un man kā LV fanam ir sāpīgi redzēt, kā džeks mokās ar nejēdzīgu komandu. Un NYK bija sūdīga vadība, bet izmantošanas ziņā viņu mācēja daudz labāk izmantot.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 14:15, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: KP ir liels risks ar veselību, viņš vēl max var nokapāt 5-6 gadus labā līmenī. Ja viņš izniekos gadus ar šo slovēni, milzīgs potenciāls vējā. Un man kā LV fanam ir sāpīgi redzēt, kā džeks mokās ar nejēdzīgu komandu. Un NYK bija sūdīga vadība, bet izmantošanas ziņā viņu mācēja daudz labāk izmantot.
NYK nemācēja viņu labāk izmantot. NYK vienkārši bija tik vāji partneri, ka varēja izmantot, kā vien vēlies - KP varēja izcelties. + nebija bijušas 2 lielas traumas, kas noteikti pašam KP liek domāt - kā sevi izmantot laukumā.

  -3 [+] [-]

, 2021-03-20 14:23, pirms 3 gadiem
Jā, visi ļaundari nabaga Kristapiņu apceļ. Knicks bija nekompetenti, Mavs nemāk izmantot, Riks neko nesaprot, Luka nedod bumbu, utt. Te der atcerēties to teicienu par dejotāju un olām.

     [+] [-]

, 2021-03-20 14:29, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: KP ir liels risks ar veselību, viņš vēl max var nokapāt 5-6 gadus labā līmenī. Ja viņš izniekos gadus ar šo slovēni, milzīgs potenciāls vējā. Un man kā LV fanam ir sāpīgi redzēt, kā džeks mokās ar nejēdzīgu komandu. Un NYK bija sūdīga vadība, bet izmantošanas ziņā viņu mācēja daudz labāk izmantot.
Runājot par tituliem - nu es nospēlētu līguma gadus ar Mavs - ir ir, nav nav, jo dēļ tevis pieminētajām traumām franšīzes džeks viņš nebūs. Pārāk liels risks. Nauda sapelnīta pietiekami iespaidīga, ir arī savi sadarbības līgumi, kas labi spēlējot nāks klāt. Un tad ja ir vēlme cīnīties par gredzeniem - par mazāku piķi uz reālām pretendentēm. Šobrīd viņa nonākšana reālā pretendentes komandā, kurā viņš būs 1. zvaigzne ir diezgan nereāla. Gan traumu dēļ, gan algas čeka dēļ. savukārt, kā 2. vai 3. zvaigzne - nu viņš arī Mavs ir 2. zvaigzne. Un mavs nav slikta komanda. jautājums - kurā titula pretendentes komandā ir brīva 2.-3. zvaigznes vieta + brīvi līdzekļi Kristapa algai un maiņai pret Kristapu, lai savācot ar maiņu Kristapu, neatdotu pretī ko tādu, kas samazinātu komandas spēku?

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 14:35, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: One Man Show - es tev pilnība piekrītu. Priekš tāda džeka kā KP, viņam jābūvē legacy, jo Lukas ēnā viņi netiks augstāk par pirmo kārtu. Arī ja KP būs lūzeru komandā, viņš vismaz būs Allstar džeks, bet tieši Luka un Kārlails viņam liedz to. Kas ir labāk, būt komandā, kur viens spēlē ego ball vai tomēr būt komandā, kas aug un iespēja izsisties
Nē, viņi noteikti ir spējīgi tikt, bet, jāatrod tā, lai abi laukumā būtu tādi, kādiem viņiem ir jābūt. Ir skaidri redzams, ka KP nespēlē tuvu tam, kā ir spējīgs spēlēt, un ļoti bieži tas saistīts ar stulbiem metieniem utt. Tas viss parāda, ka nav komandas ķīmijas, vai ir jāspēlē pēc sistēmas. Kurā darīt ko grib, var tikai viens spēlētājs, kaut jābūt būtu 2. Viņi būtu patiešam varens spēks. Dončiča problēma ir vēlme būt labākājama uzvarošā komandā. Kamēr viņš centīsies izdarīt visu, un neuzticēsies KP, tikmēr nekā tur nebūs. Dodiet KP bumbu tad, kad viņš vēlās, ar būs 40p spēles, bet uzvaras tomēr nāk komandas spēlē. Skatoties Jazz, kur arī ir nereals talants Mičels, tomēr Jazz saspēle uz Mavs fona ir vienkārši superskaista.

     [+] [-]

, 2021-03-20 14:53, pirms 3 gadiem
Tu pareizi analizē, un tieši tas ir, kas mani kaitina visvairāk - Luka. Viņš ar savu bumbas pieturēšanu rada to, ka pārējie tiklīdz saņem bumbu, tā ladē pa grozu. Patiesībā Mavs trūkst nesavtīgu spēlētāju, jo liela daļa džeku ir krāmētāji pa grozu - Maxi, Brunson, TJH, Luka un KP. Ja grib uzvarēt, vajag kādam būt team player, tāda sajūta, ka visi to bumbu rauj viens otram no rokām, ka tik iemestu savus punktus.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 15:09, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Tu pareizi analizē, un tieši tas ir, kas mani kaitina visvairāk - Luka. Viņš ar savu bumbas pieturēšanu rada to, ka pārējie tiklīdz saņem bumbu, tā ladē pa grozu. Patiesībā Mavs trūkst nesavtīgu spēlētāju, jo liela daļa džeku ir krāmētāji pa grozu - Maxi, Brunson, TJH, Luka un KP. Ja grib uzvarēt, vajag kādam būt team player, tāda sajūta, ka visi to bumbu rauj viens otram no rokām, ka tik iemestu savus punktus.
Šai problēmai ir viens risinājums - pass first saspēles vadītājs. Luka var atgriezties pie tā, ko darīja Slovēnijas izlasē un Madridē, un arī pārējie biežāk saņems bumbu ērtās pozīcijās

  +4 [+] [-]

, 2021-03-20 15:20, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Šai problēmai ir viens risinājums - pass first saspēles vadītājs. Luka var atgriezties pie tā, ko darīja Slovēnijas izlasē un Madridē, un arī pārējie biežāk saņems bumbu ērtās pozīcijās
Tā liekas, ka Mavs spožums un posts būs Luka. Un vēl tā dumjā ideja, vienradzi pārtaisīt par parastu darba zirgu. Smieklīgi.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-20 15:49, pirms 3 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tā liekas, ka Mavs spožums un posts būs Luka. Un vēl tā dumjā ideja, vienradzi pārtaisīt par parastu darba zirgu. Smieklīgi.
Es teiktu, ka tie ir apstākļi. Nebūtu KP tās smagās traumas un demonstrētu to ko demonstrēja Ņujorkā - ļoti iespējams, ka arī viņam ļautu vairāk. Bet šajā gadījumā viņš atnāca no miskastes komandas uz citu tobrīd nosacītu miskastes komandu, taču ar lielu potenciālu, atgriežoties no traumas ilgi nedemonstrēja to ko no viņa gaidīja un tad, kad beidzot ieskrējās, norāva nākamo traumu. MAvs pielāgojās un izvēlējas palielināt slodzi Lukam, kurš uz to brīdi jau bija līgas 1 no jaunajām sejām un mazināt spiedienu uz KP

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 15:57, pirms 3 gadiem
Nav jēgas kaukt par kaut kādām problēmām komandas sniegumā, kuru pats viņš vada tikai teorētiski ar ieteikumiem spēlētājiem, kurus var arī neievērot. Pats jau to viņš publiski atzina, ka Luka drīkst darīt uz laukuma visu ko vēlas.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 16:28, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Nav jēgas kaukt par kaut kādām problēmām komandas sniegumā, kuru pats viņš vada tikai teorētiski ar ieteikumiem spēlētājiem, kurus var arī neievērot. Pats jau to viņš publiski atzina, ka Luka drīkst darīt uz laukuma visu ko vēlas.
Kolinss ko tādu pateica par Younga un Lloyda uzbrukuma shēmām un mēnesi vēlāk tika atlaists
Kārlails liekas Mavs ir kā Pops

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 16:30, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Šai problēmai ir viens risinājums - pass first saspēles vadītājs. Luka var atgriezties pie tā, ko darīja Slovēnijas izlasē un Madridē, un arī pārējie biežāk saņems bumbu ērtās pozīcijās
Bet vai ar to samierināsies Luka?? 3 gadus viņš darīja ko gribēja un bija vienīgā zvaigzne komandā. Un tad pēkšņi atnāk saspēles vadītājs, kurš sadala piespēles gan Lukam, gan KP. Kur paliks Lukas stati??? Un kāda tiešām augsta kalibra zvaigzne nāks uz Dallasu, lai pazustu Lukas ēnā? Tiešām - spožums un posts

     [+] [-]

, 2021-03-20 16:41, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kolinss ko tādu pateica par Younga un Lloyda uzbrukuma shēmām un mēnesi vēlāk tika atlaists
Kārlails liekas Mavs ir kā Pops
Izskatās, ka Kārlails ar Kjūbanu ir ļoti labi draugi un abi negrib šķirties no dvēseles radinieka.😉😁

  +2 [+] [-]

, 2021-03-20 16:46, pirms 3 gadiem
Ja treneris nevar izdomāt, kā labāk izmanot KP...
Kad Kristaps pārcēlās uz Dalasu, Luka sapņoja par iespējām spēlēt pikenrolu ar Kristapu. Nu Dalasas spēlē es to neredzu.
Pēc Zvaigžņu spēles likās, ka Dalasas spēle uzbrukumā sakārtojas...Bet...
Vēlme noslēgt gandrīz garantēto līgumu uz maksimālo summu ar maksimāli iespaidīgiem statistikas datiem, diemžēl, atsaucas uz kopējo komandas sniegumu. Un domāju, ka tas atsaucas arī uz iekšējo komandas mikroklimatu.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 17:03, pirms 3 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Ja treneris nevar izdomāt, kā labāk izmanot KP...
Kad Kristaps pārcēlās uz Dalasu, Luka sapņoja par iespējām spēlēt pikenrolu ar Kristapu. Nu Dalasas spēlē es to neredzu.
Pēc Zvaigžņu spēles likās, ka Dalasas spēle uzbrukumā sakārtojas...Bet...
Vēlme noslēgt gandrīz garantēto līgumu uz maksimālo summu ar maksimāli iespaidīgiem statistikas datiem, diemžēl, atsaucas uz kopējo komandas sniegumu. Un domāju, ka tas atsaucas arī uz iekšējo komandas mikroklimatu.
Par sapni spēlēt pikenrolu ar KP runājām mēs, presei runāja Kjūbans ar Kārlailu. No Lukas to varēja dzirdēt ļoti reti, redzēt - vēl retāk

     [+] [-]

, 2021-03-20 17:23, pirms 3 gadiem
erty rakstīja: Izskatās, ka Kārlails ar Kjūbanu ir ļoti labi draugi un abi negrib šķirties no dvēseles radinieka.😉😁
Viņi visi trīs ar Nelsonu ir kā trīs labākie čomi

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 18:33, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Bet vai ar to samierināsies Luka?? 3 gadus viņš darīja ko gribēja un bija vienīgā zvaigzne komandā. Un tad pēkšņi atnāk saspēles vadītājs, kurš sadala piespēles gan Lukam, gan KP. Kur paliks Lukas stati??? Un kāda tiešām augsta kalibra zvaigzne nāks uz Dallasu, lai pazustu Lukas ēnā? Tiešām - spožums un posts
Ir divi varianti. Ja Lukam svarīgākais ir stati - nē nepieņems. Ja Luka grib uzvaras - agri vai vēlu sapratīs, ka te vajag biki vairāk, kā tai pašā Eirolīgā un pieņems.

  -3 [+] [-]

, 2021-03-20 18:36, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ir divi varianti. Ja Lukam svarīgākais ir stati - nē nepieņems. Ja Luka grib uzvaras - agri vai vēlu sapratīs, ka te vajag biki vairāk, kā tai pašā Eirolīgā un pieņems.
Ja Mavs grib uzvaras, tad, pirmkārt, no makarona ir jātiek vaļā - viņš ir enkurs, kurš gremdē visu komandu. To saprot gan Luka, gan noteikti arī Riks un komandas vadība. Diemžēl to enkuru tagad kādam būs grūti iesmērēt - visi jau redz, kas ir kas.

     [+] [-]

, 2021-03-20 18:48, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ir divi varianti. Ja Lukam svarīgākais ir stati - nē nepieņems. Ja Luka grib uzvaras - agri vai vēlu sapratīs, ka te vajag biki vairāk, kā tai pašā Eirolīgā un pieņems.
Domāju, ka LD ambīcijas uz titulu varētu parādīties, kad viņš dabūs max līgumu. Viņš šobrīd veiksmīgi izmato MAVS organizācijas iedoto iespēju sevi izcelt.
Ja KP būtu dota tāda iespēja mēs nezinam kā viņš rīkotos. NYK laikos viņš tomēr arī gāja pēc max līguma, jo meta daudz pa grozu un piespēles deva, kad pats nevarēja iemest.
Pie esošās situācijas MAVS aptuveni ap 6. - 10.vietu Rietumos dzīvosies, ja KP būs vesels un spējīgs dot savu pienesumu rezultātā. Jārēķinās, ka ilgāku laiku LD diktēs notikumus laukumā un MAVS organizāciju šāda situācija apmierina.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-20 20:30, pirms 3 gadiem
Ubags rakstīja: Jā, visi ļaundari nabaga Kristapiņu apceļ. Knicks bija nekompetenti, Mavs nemāk izmantot, Riks neko nesaprot, Luka nedod bumbu, utt. Te der atcerēties to teicienu par dejotāju un olām.
pastāsti, kur saspēles vadītājam ir jāatrodas, lai saņemtu bumbu, pēc atlēkušās bumbas, dodoties uzbrukumā? pēc tam izniekojot uzbrukuma laiku, lai pārskrietu laukumu, ne? kurš nr1 tā Eiropā darītu, kur nespēlē dēļ statistikas, bet dēļ uzvaras?

     [+] [-]

, 2021-03-20 20:32, pirms 3 gadiem
saprotams, ka tev ruskij jazik tuvāk kā mūsu valoda, bet nu beidz ākstīties, puisīt.

     [+] [-]

, 2021-03-21 08:48, pirms 3 gadiem
1.Porzinģim jādod mazāks spēles laiks kad spēles ik pēc dienas
2.Kad uzbrukumā maz variantu jāiespēlē Kristapam,sevišķi spēles pirmajā pusē.
3.Kristapam aktīvāk jāspēlē bez bumbas ,jākustās,jāpiedāvā sevi.
Ja šos izpildīs,būs panākumi. Pats galvenais pirmais. Nav jēgas no noguruša spēlētāja laukumā.