Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Pelē: "Maradona pavisam noteikti tagad smaida"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pelē: "Maradona pavisam noteikti tagad smaida"
Lionels Mesi un Pelē. Foto: AP/Scanpix

Svētdienas vakarā par Pasaules kausa uzvarētāju tika kronēta Argentīnas izlase, kas ar Lionelu Mesi priekšgalā pēcspēles sitienos pārspēja 2018. gada čempioni Franciju. Titula ieguvējus apsveicis arī Pelē.

"Kā vienmēr, futbols turpina savu stāstu visvaldzinošākajā veidā. Mesi izcīnījis pirmo Pasaules kausu, un viņa karjeras trajektorija to bija pelnījusi. Mani dārgie draugi, Mbapē finālā iesita četrus vārtus! Iespēja vērot mūsu sporta nākotni – tā bija dāvana. Nedrīkstu neapsveikt Maroku ar lielisko turnīru. Ir lieliski redzēt Āfriku spīdam. Apsveikumi, Argentīna! Djego pavisam noteikti tagad smaida," rakstīja Pelē.

Djego Maradona, kurš 2020. gadā devās aizsaulē 60 gadu vecumā, 1986. gadā aizveda Argentīnu līdz triumfam Pasaules kausā. Gan ceturtdaļfinālā pret Angliju (2:1), gan pusfinālā pret Beļģiju (2:0) Maradona guva abus vārtus.

Pelē triumfējis trīs Pasaules kausos (1958., 1962. un 1970. gadā). 2000. gadā FIFA gadsimta labākā futbolista balvu pasniedza diviem spēlētājiem – Pelē un Maradonam.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

  -2 [+] [-]

, 2022-12-19 14:43, pirms gada
Maradona to balvu bija noteikti pelnījis. Pele - ne visai.

     [+] [-]

, 2022-12-19 15:12, pirms gada
didzuks rakstīja: Maradona to balvu bija noteikti pelnījis. Pele - ne visai.
Ar savu atpalicību Tev nevajadzētu šeit, sporta portālā, lielīties, šeit tomēr ir cilvēki, kas, atšķirībā no Tevis, kaut ko no futbola arī saprot. Nepadari sevi par apsmieklu.