Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Pasaules labākais futbolists Benzemā nepabeidz treniņu – dalība PK lielās briesmās

Agris Suveizda

Pasaules labākais futbolists Benzemā nepabeidz treniņu – dalība PK lielās briesmās
Rafaels Varāns un Karims Benzemā. Foto: Reuters/Scanpix

Franču mediji L'Equipe un RMC vēsta, ka Zelta bumbas ieguvējs Karims Benzemā trīs dienas pirms finālturnīra pirmā mača savainojuma dēļ priekšlaikus pametis treniņu un ka viņa dalība Pasaules kausā ir zem lielas jautājuma zīmes.

Pasaules čempione Francija otrdien finālturnīru sāks pret Austrāliju, un šodien pēc ilgākas pauzes pirmajā treniņā ar komandu piedalījās "Real Madrid" uzbrucējs Karims Benzemā un "Manchester United" centra aizsargs Rafaels Varāns, kuri iepriekš gatavojās individuāli. Ja aizsardzības balsts Varāns vēl trenējās kopā ar potenciālo rezerves sastāvu un aizvadīja visu treniņu, tad Benzemā jau tika iespēlēts pamatsastāvā, taču savainojuma dēļ nodarbību nepabeidza.

Pagaidām nav skaidrības par savainojuma būtību un nopietnību, vien zināms, ka problēmas esot ar muskuli un ka Benzemā, visticamāk, pret Austrāliju nespēlēs – taču ļoti apdraudēta esot arī viņa dalība visā finālturnīrā. Francijai savainojuma gadījumā dienu līdz pirmajai spēlei ir iespēja Benzemā vēl aizstāt ar citu futbolistu. RMC piebilst, ka šis savainojums neesot saistīts ar iepriekšējām paceles cīpslas problēmām.

Benzemā uzbrukumā tika iespēlēts kopā ar Kiljanu Mbapē, Olivjē Žirū un Antuānu Grīzmanu. Viņa prombūtnē sākumsastāvā visdrīzāk varētu doties "Barcelona" malējais uzbrucējs Usmans Dembelē. Aizsardzības centrā visdrīzāk sāks Dajo Upamekano un Ibrahīma Konatē. Francija spēlēs vienā grupā ar Austrāliju, Dāniju un Tunisiju. Savainojuma dēļ Francija jau nesen zaudēja "Leipzig" uzbrukuma līderi Kristoferu Nkunkū, kurš nespēlēs vismaz vairākus mēnešus un varētu izlaist arī sezonas atsākšanas spēli janvārī pret Minhenes "Bayern". Viņa vietā izsaukts Randals Kolo Muanī no Frankfurtes "Eintracht"

Benzemā "Euro 2020" finālturnīrā četrās spēlēs guva četrus vārtus, bet līdz tam Francijas izlasē nespēlēja ilgāk nekā piecus gadus un izlaida arī 2018. gada Pasaules kausu – iemesls bija viņa dalība izlases biedra Matjē Valbuenā šantāžas mēģinājumā. Benzemā ir spēlējis 2014. gada Pasaules kausā, Brazīlijā piecās spēlēs gūstot trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2022-11-19 21:18, pirms gada
Sākas

  +1 [+] [-]

, 2022-11-19 21:26, pirms gada
Šķiet čempionu lāsts ir visai reāls

     [+] [-]

, 2022-11-19 21:30, pirms gada
Nuvo nav pieredzes vidējā līnijā,ja Benzema notraumejas Francijā netiek arā no grupas!

     [+] [-]

, 2022-11-20 07:25, pirms gada
Nu, nez ...
Benzemā nav slikts, bet apzīmējums "Pasaules labākais futbolists" man attiecībā uz viņu kaut kā grūti ierakstās.

     [+] [-]

, 2022-11-20 10:04, pirms gada
JoKaLeMeNe rakstīja: Nu, nez ...
Benzemā nav slikts, bet apzīmējums "Pasaules labākais futbolists" man attiecībā uz viņu kaut kā grūti ierakstās.
..tas tāpēc, ka iepriekšējā sezonā viņš bija viennozīmīgi labākais un par to arī dabūja Balonu. tā kā – uz šo brīdi ir labākais.

     [+] [-]

, 2022-11-20 10:20, pirms gada
Apstiprināts : Benzema OUT uz visu čempionātu

     [+] [-]

, 2022-11-20 10:48, pirms gada
LASHARA_2022 rakstīja: Apstiprināts : Benzema OUT uz visu čempionātu
..jap, tikko izlasīju franču izlases lapā. sasodīts :/